Σελίδες

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Το ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΟ, ακυκλοφόρητο, κομμάτι του Fruto5!


Είναι μερικά εχμ.. χρόνια τώρα, που τουλάχιστον προσωπικά επιμένω αυτό το κομμάτι να ανέβει στο δια-δίκτυο. Είναι άλλωστε αυτό με το οποίο έχω δεθεί περισσότερο (εντάξει όχι περισσότερο από το Ισπαχάν και μερικά ακόμη), κυρίως για τα σημεία με το αποκαλυπτικό quote "φαίνεται πως τελικά ήταν κάτι παρα-πάνω από καλώδια και κυκλώματα" αλλά και γιατί ήμουν σχεδόν ο μοναδικός που το είχε στα χέρια του και μάλιστα του έτρεφε αυτή τη μοναχική εκτίμηση. Η επίσημη εξήγησή του ήταν πως ναι θέλει όμως καλύτερα να του κάνει κάποιο remaster πρώτα. Bollocks! Έχουν περάσει χρόνια που σταθερά του υπενθυμίζω πως κρίμα είναι κτλ  αλλά χαϊρι δεν έχουμε δει. Παίρνω λοιπόν την πρωτοβουλία να το ανεβάσω καθότι αμφιβάλλω αν ο Άλφρεντ βρίσκεται σε κάποιον άλλον υπολογιστή πέραν του δικού μου και φυσικά του φρούτου.  Άλλωστε δεν έχει περιληφθεί σε κανένα δίσκο του και ελάχιστοι άνθρωποι το έχουν έστω ακούσει εξού και ΣΠΑ-ΝΙ-Ο-ΤΑ-ΤΟ! enjoy

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι.

καλα του εκανες

Tic Tac είπε...

Ποιος Ισπαχάν ρε;
Άκου ´κει.

Πάω να ακούσω.

Chaca-Khan είπε...

@tictac άκουτο, νομίζω ενδείκνυται και για κάποιου είδους φιλοσοφική ή ίσως και οντολογική ανάλυση τύπου σώμα Vs ψυχή, ο προβληματισμός του καλλιτέχνη είναι περισσότερο από σαφής :-P

Fade είπε...

έτσι!

άπιαστος λέιζερ είπε...

Θα μου μάθετε και έμενα, γιατί έπαθα έρωτα. Ποιός, πού, πότε;

Chaca-Khan είπε...

χα! λογικό.

Kyrios Elefantas ή fruto5.blogspot.com

+ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ +

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

Μα που είναι;

Kyrios Elefantas είπε...

xaxa. χθες το είδα απο το τουίτ του tictac. και αργότερα το βράδυ, του έλεγα οτι αυτό που τόσο καιρό υποτίθεται οτι προσπαθώ να κάνω με όλη αυτή τη φάση ελεύθερης διανομής, το έκανε ο chaka xaxxaxa. Iδού : το έργο έχει περάσει στη σφαίρα της οντολογίας , μακρυά απο τον έλεγχο του δημιουργού , και το μόνο πράγμα που το συνδέει με αυτόν είναι το απλό γεγονός της πατρότητας. αχαχα. πΟΤέ ο ψυχαναγκασμος της τελειομανίας δε θα αλλάξει την πραγματικότητα , η οποία είναι απλά το οτι τα πράγματα συμβαίνουν , είτε το θέλουμε είτε όχι. Και φυσικά το κόμμάτι αυτό μιλάει ακριβώς για αυτό το πράγμα.
παρόλα αυτά θέλω να πώ οτι ένας επιπλέον λόγος που δεν έχει κυκλοφορήσει το κομμάτι είναι οτι είναι βασισμένο στα πρώτα 34 δευτερόλεπτα του ομώνυμου κομματιού απο το συγκρότημα "Αμμος". στην πραγματικότητα πρόκειται για ρημιξ δηλαδη.
τώρα. να το λινκ και πρέπει να σας πώ οτι τα views tου όταν μπήκα ήταν 1. χαχαχααχ είμαι ο πρώτος που το είδα χαχαχαχχαχα.

αυτά.
chaka θα μιλήσεις με τους δικηγόρους μου.


ps δε μπορώ να σταματήσω να γελάω , το blogger μου ζητάει να αποδέιξω οτι δεν είμαι ρομπότ.

Kyrios Elefantas είπε...

το link ξέχασα

Νίκος είπε...

mp3 έχουμε; τα σπάει το κομμάτι

Ανώνυμος είπε...

εννοείται πως ο δικηγόρος του είναι ο σούπερ ήρωάς του Μπρακατσούλας...

Ανώνυμος είπε...

kai th sokolata parakalwwwwwww!!!