Σελίδες

Παρασκευή 21 Απριλίου 2006

Anonymous said...

"Τα κορίτσια είναι ανήλικα, αν δεν τα ξέρεις και δεν έχεις πάρει την έγκριση των γονέων τους αλλά και των ίδιων, τότε φίλε έκανες πολύ μεγάλο σφάλμα που τις ανέβασες εδώ πέρα αυτές τις φωτογραφίες, μην σου πω και που τις τράβηξες, γιατί φιλαράκο μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι ΔΕΝ είναι σε δημόσιο χώρο τραβηγμένες αλλά ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ. Και ενήλικα άτομα να ήταν πάλι το ίδιο θα σου έλεγα, αλλά ειδικά τώρα, το έχεις παραχέσει. Που είδαν οι άλλοι το όμορφο και το "μπράβο ρε" ούτε που το καταλαβαίνω, επειδή είναι το μπαλκόνι μικρό και δεν μπορούν κάνουν ποδήλατο; Ε θα πάρουν το ποδήλατο και θα κατέβουν να πάνε σε κανένα στάδιο ή άλσος και θα κάνουν, δεν ήξερα ότι οι πολυκατοικίες έπρεπε να έχουν μπαλκόνια σε διαστάσεις ποδηλατοδρομίου" - (21/4/06, 23:28)

73 σχόλια:

Rodia είπε...

Το άρθρο "περί δυσκοιλιότητας" της Composition Doll το έχεις υπόψη; Αμα δεν τό'χεις, να το ψάξω..
Εκτεθειμένοι είμαστε, Δημοκρατίαν έχομεν, αλλά... "Καλός και άγιος ο πλουραλισμός, αλλά από ένα σημείο και μετά, το να δίνεις βήμα στη χυδαιότητα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να διαβρωθείς και ο ίδιος χωρίς καν να το καταλάβεις. Και δεν είμαστε για χασομέρια τώρα, έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε." όπως έχει ΓΡΑΨΕΙ ο Κοκοβιός.

:-)Καλά να περάσεις βρε!

Rodia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,

καταρχην, κατανοω τον θυμό σου, και αυτα που λες εχουν μια λογικη βαση,

μας την δινει στα νευρα ο μπιγκ μπράδερ αλλα για κοιτα ξανα σε κανενα περιοδικο φωτογραφιας και πες μου τι βλεπεις.

λες ,απο ολους αυτους τους ανθρωπους που εχουν αθελα τους γινει θεμα του φωτογραφου, να ζηταγαμε την αδεια της μαμας τους?

στη συγκεκριμενη φωτό, το προσωπο της δεν φαινεται καθαρά, οποτε δεν εχει γινει και καμια φοβερη ζημια στο κοριτσάκι

συνηθως, ενας φωτογραφος πρεπει να παρει αδεια να φωτογραφησει οταν προκειται για στρατιωτικες εγκαταστασεις ή πορτραιτα (κοντινά)

απο μακριά τώρα γιατι να παρει αδεια? αμα ειναι ετσι, δεν θα υπηρχε φωτογραφια και δεν θα υπηρχε εικαστική πρόθεση

θελω να πιστευω οτι οι φωτό αυτες ειναι μια εικαστική ματιά του φιλου που της εβγαλε και οχι η ματιά του ανώμαλου γείτονα

στην τεχνη αυτά τα θεματα ειναι πολυ λεπτά,

οπως ειπα και στην αρχη, το προσωπο της δεν φαινεται, ετσι λειτουργει η εικονας της περισσοτερο σαν μοντελο παρά σαν προσωπογραφια

thebigbip είπε...

POU SOU NEFKO POU PAEIS OAH YEAH! MANAMOU!+HALOOWWWWW (en kalotzairin)

the ibt είπε...

Μπράβο στον/στην anonymous διότι αν δεν ήταν αυτός/η θα είχα χάσει τέτοιο wow post.

well done, chaca.

vatraxokoritso είπε...

μην ασχολησε με μαλακιες αγαπη μου!!!

την επομενη φορα θα εχω μαζι μου tango..

Chaca-Khan είπε...

παιδιά γα να το τελειώνουμε γιατί με πρήζουνε και στο msn:
δεν ασχολούμαι σε φάση με πείραξε και τέτοια!! ίσα-ίσα. εγώ γι΄αυτά ζω.
το ανέβασα γιατι μου έκανε εντύπωση και μου προκάλεσε ένα γλυκό χαμογελάκι. αυτό το χαμογελάκι ήθελα να μεταδώσω, τίποτε άλλο.
μεταξύ μας? εννοείται. άλλωστε είναι τόσο τέλειο το κείμενό του.. λες και το χει κάνει επίτηδες..
Αχ δε θέλω να απαντάω. το προτιμώ σκέτο. κάποια στιγμή θα το καταφέρω κ αυτό

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

υπογράφω όσα σου είπε το vatraxokoritso... :)

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη εγω αδικως χτυπηθηκα στο ονομα της Τέχνης? ουστ....

Chaca-Khan είπε...

οχι egypt. εγώ αδίκως μίλησα

Lili είπε...

den parakolouθησα τα διλληματα και τις οποιες εκδοχες και τι ειναι σωστιο και τι οχι και αν ειπωθηκε σωστα αλλα θα σταθω στο εξης, μονο.
Θα με ενοχλουσε καποιος να βαλει φωτο μου η της κορης μου στο ιντερνετ...
και καταλαβαινω οτι δεν εχω καμια δυναμη η ελεγχο πανω σ αυτο, και ισως αυτο ακριβως ειναι το ενοχλητικο


(καλα παω στον θεραπευτη μου)

Chaca-Khan είπε...

ψυχραιμία κορίτσια!

Jamella είπε...

βααααααριεεεεεεμαι

Ανώνυμος είπε...

Πσττ, φιλαράκο είπα εγώ τίποτα για ανωμαλίες; Όχι φιλαράκο, κι όσοι έχουν την μύγα να την φέρουν πίσω. Το πήρατε λάθος, λάθος στροφή, λάθος δρόμος, λάθος όλα, ξαναδιάβασε το σχόλιο και με πιο αντικειμενική ματιά σκέψου, όταν σου είπα το έχεις παραχέσει, είναι γιατί ανέβασες φωτογραφίες ιδιωτικών στιγμών και μάλιστα ανήλικων ατόμων, και ποσώς με ενδιαφέρει αν εσύ επηρρεάστηκες από μπλογκοκαλλιτέχνιδες κι άρχισες να τραβάς από τα μαλλιά την τέχνη σαν τους άλλους. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, τι άλλο; α ναι, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και λοιπά, βρε φιλαράκο τι σχέση αυτό που είπα εγώ με αυτό που λες εσύ; Ο νόμος είναι συγκεκριμένος, ανήλικα άτομα και μάλιστα στην οικία τους δεν πρέπει να φωτογραφίζονται χωρίς να το ξέρουν ή χωρίς να έχουν δώσει την άδειά οι γονείς τους. Τώρα που αναφέρεις το Big Brother αν θυμάμαι καλά σε κάποιο από τα επεισόδια κάποιο επεισόδιο είχει φέρει το παιδί της μέσα εκεί; Ε αυτή ήταν ο κηδεμόνας έπραξε όπως νόμιζε.
Επαναλαμβάνω επί ανωμαλιών και τέτοια, κανείς δεν σε κατηγόρησε, ότι τραβάς όμως χωρίς άδειες και ανεβάζεις χωρίς άδειες και ότι μέσα σ'όλα τα άλλα το έχεις ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ κι εσύ και τραβάς την τέχνη από τα μαλλιά, ε ναι ρε φιλαράκο, αυτό στο λέω και τώρα και θα στο λέω όσο καιρό το κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

για θυμηθείτε τον πατέρα της Ορθούλας που είχανε πάει να τραβήξουν υλικό και βγήκε έξω και είπε την κάμερα μακριά από το σπίτι μου κάτι τέτοια τέλος πάντω είπε ο πατέρας της Ορθούλας.
κι αυτοί που παίξανε σε μπιγκσαρβάιβοργουολ υπερπαραγωγές ανοησίας, αφ ής στιγμής βγουν από το παιχνίδι, δεν σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας να τραβάει ασύστολα τα σπίτια τους.. (θυμηθείτε μωρέ, τότε που η ορθούλα τις είχε φάει και φανταστείτε ο μπαμπάς της νευρίασε αν και η κόρη του ήταν ήδη γκοτζάμ φοράδα όχι πουλαράκι)
Όσον αφορά τα μαλλιά και λοιπά, δηλαδή τι; τώρα πρέπει να καταλήξουμε για να μην μας φωτογραφίσουν όταν βγαίνουμε στο μπαλκόνι να πρέπει να φοράμε μαύρες σακούλες σκουπιδιών στο κεφάλι; Ρε συ τι μπούρδες είναι αυτές; Βρήκαμε τώρα το μηχάνημα και μ' ένα κλικάρισμα κάνουμε τέχνη, στο πι και φι! Ειδικά η Φωτογραφία είναι από τις πιο απαιτητικές τέχνες και αλίμονο σε όσους τολμούν να πουν ότι με τέτοιες απλές διαδικασίες γίνονται καλλιτέχνες. Τι να πουν κι άλλοι ρε παιδάκι μου, τι να πουν!

cracked είπε...

???Πραγματικά τι παραλογισμός είναι αυτός????Φίλε ανώνυμε έχει μια βάση το σχόλιο σου γενικότερα αλλά τι σχέση έχει η Ορθούλα με τον μπαμπά της κ οι συναφείς Οργουελικοί χαρακτήρες?(το ερώτημα είναι ρητορικό).Απο τη στιγμή που οι φωτο έχουν τραβηχτεί χωρίς απώτερο σκοπό(χρηματικό, προσβολής προσωπικών δεδομένων κα) και μόνο θέλουν να θίξουν μια κοινωνική πραγματικότητα ανελευθερίας τότε δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης.Κ δεν το συγκρίνω σε καμία περίπτωση με ελευθερίες της τέχνης γιατί τότε θα ήμουν πολύ πιο ανεκτικός.Τώρα αν έχεις συγγενική σχέση με το πρόσωπο που έχει φωτογραφηθεί και σε ενοχλεί που έχει μπει η φωτο σε δημόσιο χώρο, μπορείς να ζητήσεις να αφαιρεθεί.Αν όχι τότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να το συζητάμε μάλλον...

Ανώνυμος είπε...

Έδωσα ένα παράδειγμα, για τα σπίτια ντε! Για να λέει αυτό στον καμεραμαν μην τραβάς και να του γυαλίζει το μάτι, κάτι θα ξέρει, αυτοί οι τύποι με τα φράγκα και τις διασυνδέσεις, ξέρουν πάντα το νόμο και τα παραθυράκια του, μπλα μπλα μπλα κλπ κλπ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ήταν κρακντ!
Το θέμα θα πρέπει να κλείσει όντως, κι όπως πάντα στη ζωή, υπάρχουν δύο δρόμοι, ή καταλαβαίνεις το λάθος σου ή δεν καταλαβαίνεις και συνεχίζεις να πράττεις το λάθος. Το ξέρω γιατί έχω κάνει λάθη κι είδα τη διαφορά ανάμεσα σ' αυτά τα δύο.
Που σημαίνει ότι ο chaka ή διαπιστώνει την πατάτα και κατεβάζει τις φωτό (και επακολούθως ξελύνει τα μαλλιά της Τέχνης και μαθαίνει πως να τα χαϊδεύει να τους κάνει ανταύγειες να τα λούζει ίσως! αλλά όχι να τα πιάνει και να τα τραβά όπως οι άλλοι) ή συνεχίζει να τις έχει ανεβασμένες και μάλιστα επακολούθως ανεβάζει κι άλλες τέτοιου τύπου με νεαρά και γηραιά άτομα σε ποδήλατα ή με βατραχοπέδιλα να πίνουν φραπέ στον καμπινέ τους που τυγχάνει να έχει παράθυρο στον ακάλυπτο κι εκείνος να είναι στην ταράτσα με την κάμερα στο χέρι και την Τέχνη στο στόχαστρο, να ζουμάρει μπλα μπλα μπας και πιάσει κανένα στιγμιότυπο της συμφοράς μπλα μπλα μπλα, και κάποια στιγμή ένα ωραίο πρωινο-μεσημαριατικο-απόβραδο κάποιος από αυτούς τους τυχερούς γείτονες και παραγείτονες σερφάρει βρίσκει το μπλογκ βλέπει το παιδί του/της και του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και σας κυνηγά μέχρι να τις κατεβάσετε.
Θέλετε να γίνει έτσι; ας γίνει έτσι. Ελπίζω να μην ελπίζετε ότι "ποιος μωρέ θα πέσει πάνω στις φωτογραφίες που ανεβάζω" γιατί μάλλον χλωμό το βλέπω να διαπιστώσετε ποτέ την πατάτα, και μάλλον από τις πατάτες που θα μαζέψετε θα προμηθέψετε και την tasty foods aka lays.
Η επιλογή είναι στα χέρια σας, ο αντίλογος στα χέρια μου, ο επίλογος πήγε βόλτα αλλά θαρθει σε λίγο, πήρε και το ποδήλατο μαζί του το χρυσό μου..

Jamella είπε...

συγγνωμη, για το ή στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζουμε μπιτς μπαρ καλα παω ή να βαλω τις φωνες????

βρε ανωνυμε, το φελεκι μου, εχω κι ενα δοντι να!

Γνωμοδότης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γνωμοδότης είπε...

Ανώνυμε, χαλάρωσε...

τόση αμερικανιά δεν πάει με τούτες τις μέρες.

Υπάρχει λέει νόμος.

Μπράβο. Και εμείς πρέπει να κάνουμε σαν υστερικοί δικομανείς; Ακόμη και τα δικαστήρια αναγνωρίζουν περιπτώσεις, πρόθεση, αποτέλεσμα σε κάθε παράβαση ενός νόμου.

Jamella είπε...

οι συγκεκριμενες φωτογραφιες δεν θιγουν την ιδιωτικοτητα κανενος.
εκτος και αν τα κοριτσακια αυτα δεν μπορουν να περπατησουν πλεον στο δρομο γιατι ολοι θα τους λενε "α εσυ εισαι στις φωτο του τσακα χαν"
δεν θα το λενε ομως γιατι δεν ειναι αναγνωρισιμες.
εκτος αυτου, κανεις δεν κερδισε κατι απο αυτες τις φωτο.
το αν ειναι τεχνη ή οχι, δεν νομιζω να σκοτιζει και πολυ.
παντως, αυτο που ηθελε να πει το ειπε.
τουλαχιστον εγω το καταλαβα.

αν "εκαιγε" τα προσωπα θα σε ενοχλουσε?

αν οχι, οκ, τοση κουβεντα για το τιποτα.
μ αρεσει να απλοποιω για να μην χανομαστε, καταλαβες?

Ανώνυμος είπε...

big fat opinion, δεν είναι θέμα δικομανίας, ούτε υστερίας, και θα μπορούσα να ανακράξω κι εγώ "το φελέκι μου" όπως η jamella διαβάζοντας περί αμερικανιάς που δεν πάει με τούτες τις μέρες, για να μην καταλήξουμε υστερικοί απαξάπαντες ας σεβαστούμε ο ένας τον άλλο, και ας ρωτάμε εάν μπορούμε ας ζητάμε την άδεια σε τέτοιες φωτογραφήσεις.
Θα μπορούσε να γίνει το ίδιο σαφείς στις φωτογραφικές του καταθέσεις ο φίλος τσάκα αν η φωτογράφηση γινόταν κατόπιν συνεννοήσεως, ή μήπως κατά την άποψη του και σας, θα έχανε σε ουσία το φωτογραφικό υλικό αν δεν εμπεριείχε τον αυθορμητισμό και την παντελή άγνοια του ατόμου που φωτογραφίστηκε; Ας μην σοκάρεστε που υπάρχει ένα 50% πιθανοτήτων το κάθε άτομο πάνω στο οποίο εστιάζει ο φακός σας μπορεί να μην ήθελε ποτέ να τραβήξει την προσοχή σας ή να αποτελέσει κομμάτι της δουλειάς σας, αλλά να συνεχίσει τον δρόμο του χωρίς παρενοχλήσεις, στην συγκεκριμένη πορεία, την ποδηλατοδρομία σε ένα στενό μπαλκόνι με θέα τον εφηβικό ορίζοντα των σκέψεων της μικρής.
Βεβαίως jamella θα με ενοχλούσε οποιαδήποτε φωτογραφία ή άλλου είδους οπτικοακουστικό υλικό που στοχεύει στην ιδιωτική ζωή του οποιουδήποτε ατόμου, διασήμου ή μη! Και τότε που έβγαλε ο Τριανταφυλλόπουλος την ερωτική ζωή του Κορκολή στον αέρα μόνο ντροπή για λογαριασμό του αισθάνθηκα, και άσχετα από το αν συμφωνούσα ή όχι με την ζωή που έκανε ο καλλιτέχνης πήρα το μέρος του σ' αυτό το ζήτημα. Υπάρχουν φορείς γι' αυτά τα πράγματα, και από την άλλη ο Κορκολής σ' εκείνη την περίπτωση δεν έβγαλε στον αέρα την μικρή κοπέλλα να την φέρει σε άσχημη θέση αλλά οι γονείς της! Η κοπέλλα ξεφτιλίστηκε τότε όχι ο Κορκολής! Αν είχε κόρη ο Τριανταφυλλόπουλος μπορεί να σκότωνε αυτόν που την μεταχειριζόταν έτσι στο κρεβάτι αλλά δεν θα την έβγαζε στον αέρα μπρούμυτα να τρώει χαστούκια στον ποπό.
Με εννοείτε;
Δεν κέρδισε κάτι, ΕΧΑΣΕ ΚΑΤΙ, γιατί αν δούλευε με διαφορετικό τρόπο και δεν βιαζόταν να κάνει ένα ποστ στο μπλογκ του, θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι πραγματικά καλό και κάτι που ποτέ κανείς δεν θα του έλεγε: "παραβίασες την ιδιωτική ζωή ενός παιδιού."
Και να σας πω, απλά συζήτηση κάνω, ούτε έχω έντονα αισθήματα πάνω στο θέμα ούτε τίποτα. Να συζητάμε ή να μην συζητάμε; να λέμε την άποψή μας ή όχι; Άμα είναι να πάμε να κάνουμε καμμιά βόλτα στη Βεράντα με το ποδήλατο και μια σακούλα σκουπιδιών στο κεφάλι...

Ανώνυμος είπε...

μα υπάρχει λόγος που μιλάω ανώνυμα, γιατί θέλω να καταλάβετε πως αισθάνεται ο ανώνυμος που δεν μπορεί να αποφασίσει για ένα ζήτημα που τον αφορά και το οποίο διαπράττεται εν αγνοία του.
Σκεφτείτε λίγο πως αντιδρούν στα ανώνυμα σχόλια κι εδώ κι αλλού; γιατί άραγε; μήπως η φήμη των ανώνυμων σχολιαστών έχει καταρρακωθεί από τα πάμπολλα κρούσματα ιδιαίτερα αγενών ή και ανώμαλων επιθέσεων;
Τι διαφορά έχει η ανώνυμη φωτογράφιση από το ανώνυμο σχόλιο; Αν μη τι άλλο, εφόσον φωτογραφίζεται άνθρωπος και όχι τοπίο ή ζώο ή κάτι άψυχο/ένα αντικείμενο, δεν θα έπρεπε να ξέρει ποιος τον φωτογραφίζει; και ο φωτογράφος δεν θα ήθελε να γνωρίζει ποιον φωτογραφίζει; Στην συγκεκριμένη περίπτωση επικρατεί ανωνυμία κι από τις δύο πλευρές αλλά τουλάχιστον η μία από αυτές δεν έχει γνώση ούτε καν αυτής της ανωνυμίας! Η δε άλλη πλευρά του τσάκα δηλαδή, γνωρίζει τρόπον τινά περισσότερα από ό,τι το εν λόγω κοριτσάκι.
Γιατί δεν δοκιμάζει ο Τσάκα να πάει να χτυπήσει την πόρτα του διαμερίσματος, και να μιλήσει με τον γονιό και να του πει:
Κύριε, ανέβασα πέντε φωτογραφίες της κόρης σου στο διαδίκτυο για να κάνω Τέχνη (ή Κοινωνικό Σχολιασμό) για την πόλη μας, και δεν σας ρώτησα ούτε εσάς ούτε το παιδί σας πριν το κάνω γιατί θεωρώ ότι δεν έπραξα τίποτα το κακό. Έρχομαι εδώ τώρα και σας το λέω για να επιβεβαιώσω την άποψή μου ότι έπραξα σωστά και ότι δεν σας πειράζει καθόλου.

Πάει ο Τσάκα να το κάνει αυτό ή δεν πάει; και δεν πάει γιατί το λέω εγώ και δεν θα κάνει αυτό που τον προκαλώ να κάνει (και του εύχομαι αν το κάνει να πέσει σε άνθρωπο που δεν θα έχει πρόβλημα γιατί μπορεί να καταλήξει με μαυρισμένο μάτι σε άλλες περιπτώσεις) γιατί δεν απαντά σε προκλήσεις, ή γιατί αισθάνεται πράγματι μέσα του άβολα ή περίεργα ή ότι κάτι δεν είναι απόλυτα δικαιολογήσιμο στις πράξεις του;

Πέραν όλων αυτών, και για τους λόγους που αναφέρεις ότι υπάρχουν ανώμαλοι, θα πρέπει δις και τρις να φιλτράρουμε τις αποφάσεις μας ιδιαίτερα πριν ανεβάσουμε υλικό που έχει να κάνει με νέα παιδιά. Διότι μπορεί κάποιος πραγματικά ανώμαλος και που τυγχάνει να γνωρίζει την περιοχή ή να αναγνωρίσει την οδό, να ψάξει να βρει το κοριτσάκι. Είστε σίγουρος Τσάκα και σια ότι κανείς δεν θα το κάνει; μπορείτε να βάλετε το χέρι σας στην φωτιά; ή μόνο στο κουμπί της κάμερας;

Και όσον αφορά kiarapedari για τον Κορκολή, απάντησα δίνοντας ένα παράδειγμα για το αν θα με ένοιαζε αν οι φωτογραφίες θα έκαιγαν ή όχι προσωπικότητες στην jamella. Ασφαλέστατα να μην μπείτε στον κόπο να αντικρούσετε τίποτα αβάσιμο, αλλά αν είναι αβάσιμο για σας δεν είναι αυτόματα για όλους, και για τους υπόλοιπους θα φανείτε ότι δεν είχατε με τι να τους αντικρούσετε, και αν πείτε ότι χεστήκατε για τους υπόλοιπους, τότε πάρτε μια σακούλα σκουπιδιών, θα σας χρειαστεί, ποτέ δεν ξέρετε σε πιο μπαλκόνι θα βγείτε και από ποια ταράτσα σας βλέπουν μέσα από το φακό. Και να'ταν μόνο ο φακός...

Ανώνυμος είπε...

Τι διαφορά έχει η ανώνυμη φωτογράφιση από το ανώνυμο σχόλιο;

εννοώ, και τα δύο μπορεί να γίνονται με τις πιο αγαθές ή διεστραμμένες προθέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Α! ωραία, γιατί εγώ νόμιζα ότι μίλαγε για το ζήτημα των διασήμων που καίγονται από φωτογραφίες και βίντεο που καίνε. Τέτοιο κατάλαβα και γι'αυτό απάντησα και κανέναν συσχετισμό ανάμεσα στο κοριτσάκι της φωτό και το ζήτημα Κορκολή δεν έκανα, απλά μίλησα για το θέμα όχι του Θέμου αλλά του φίλου του του Μάκη.

Κύριε Κιαραδεπάρη, με ενοχλεί που φαίνονται στην φωτογραφία πράγματα που θέτουν σε πιθανούς κινδύνους την σωματική ή ψυχική κατάσταση του ευλογημένου τούτου πλάσματος που καμάρωσε για το ποδήλατο της και ανέβηκε μια βόλτα στα όνειρα της σε λάθος τόπο. Λάθος και γιατί είναι στενός, αλλά και γιατί με στενομυαλιά κάποιος το παράχεσε με την φωτογραφική του μανία.
Διαβάστε τα σχόλια μου ειδικά τα τελευταία, και στους δύο συλλογισμούς α)Τσάκα χτυπάει την πόρτα μπλα μπλα μπλα β)αν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι τίποτα άσχημο δεν θα παιχτεί, σας εφιστώ την προσοχή.

Jamella είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Jamella είπε...

sry, επειδη ασχολουμαι με επεξεργασια φωτογραφιας ειπα καψιμο και εννοουσα ακριβως αυτο, το να φωτισουμε τοσο ενα προσωπο που να παραμορφωθει, να αλλαξει κλπ

εκεινη τη στιγμη δεν σκεφτηκα οτι μπορει ο ορος να μην ειναι γνωστος.

πολλη κουβεντα για το τιποτα.

αν ητανε λοιπον επεξεργασμενα τα προσωπα, οπως το δικο μου στο αβαταρ για παραδειγμα, καπως ετσι...
θα γινοταν αυτη η κουβεντα?

εχω την αισθηση οτι ναι.

δυστυχως

Ανώνυμος είπε...

εν ολίγοις, διαβάζω και αυτά που φωνάζετε στο μικρό ανοιχτό τσατρουμ που έχετε, πρέπει να είστε κυρία όχι κύριος, αν με την σύμφωνη γνώμη των γονέων, το κοριτσάκι χρησιμοποιούνταν ως μοντέλο για να γίνει ένας Φωτογραφικός Κοινωνικός Σχολιασμός, σε μέρη που δεν είναι πλησίον της οικίας της και πόσο μάλλον στο ίδιο της το σπίτι, για να αποφευχθούν οι οποιοιδήποτε κίνδυνοι από την προβολή του, δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα ακόμα κι αν δεν 'καιγόταν' το πρόσωπο για να μη μπορεί κανείς να αναγνωρίσει το παιδί.
Έχετε ακούσει ποτέ να παίρνουν παιδιά και να τα βάζουν να διαφημίζουν πατατάκια στο σπίτι τους; Κανείς σωστός γονιός δεν θα άφηνε να συνδεθούν στοιχεία που αποκαλύπτουν το μέρος που διαμένει το παιδί τους με το να τα δίνουν στην δημοσιότητα. Είναι πανούργοι οι ανώμαλοι. Σας το λέω γιατί έχω πέσει θύμα. Μπορεί να ανεβάσω φωτογραφία του σκύλου μου αλλά όχι στο μπαλκόνι να φαίνεται ή να μπορεί να βρεθεί που μένει ο σκύλος μου και κατ' επέκταση εγώ.

Ανώνυμος είπε...

όπως και να έχει jamella, δεν έπρεπε να ανεβάσει αυτές τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Οι λόγοι με εκτεταμένο τρόπο - μία με το χιούμορ μία με περισσή σοβαρότητα- αναπτύχθηκαν εδώ. Ήδη κάποια σχολίασε ότι δεν θα ήθελε να ανέβει φωτογραφία της κόρης της.
Δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη με σας, και ας αφήσουμε τις αμερικανιές απέξω, τους καιρούς που ζούμε όση προστασία μπορούμε να πετύχουμε καλό θα ήταν να την έχουμε ως νόμο.
Ο νόμος υπάρχει, με τα παραθυράκια του κυρία Κ. άλλοι τα ανοίγουν όσο μπορούν ως υπερασπιστές κι άλλοι τα κλείνουν ως εισαγγελικές αρχές.
Καλή Ανάσταση

Ανώνυμος είπε...

Δεν απαντάτε στα ερώτηματά μου κυρία (ήδη σας αποκαλώ κυρία, μόλις πρόσεξε ότι είστε κυρία και όχι κύριος, που να το ξέρω;) kiaradeparis,

επίσκεψη στον γονέα
χέρι στη φωτιά.

I rest my case.

Ανώνυμος είπε...

Μην μου ομιλείτε για χρώματα όταν ανάμεσα στις λέξεις και τους οφθαλμούς σας παρεμβάλλονται rose-tinted glasses.

Rodia είπε...

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

..και.. αυτή η εικόνα μας διηγείται ΠΟΛΛΑ..

Για την απουσία χώρων παιχνιδιού, για το στρίμωγμα των παιδιών στους τοίχους των διαμερισμάτων, για μια πιθανή τιμωρία ίσως ("δε θα βγεις σήμερα" ή "δε θα κάνεις ποδήλατο" ή "θα βγεις όταν διαβασεις", κλπ).. και για άλλα ακόμα, που δε μπορώ να φανταστώ αυτή τη στιγμή..

Μπράβο (ξανά) και άσε τους δυσκοίλιους με τους νόμους, τάχα μου, που δεν είδα να διαμαρτύρονται για τις χιλιάδες κάμερες που κατασκοπεύουν τον κοσμάκη -ΚΑΙ τα ανήλικα.

Καλή Ανάσταση! σμουτς! αναστάσιμα

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ήσουν στην πορεία κατά της συνθήκης Σένγκεν; εγώ ήμουν.

Ή πήγατε όλοι για τις Μακεδονίες και μετά χάσατε το κέφι σας;

Και που πήγατε και που πήγα και τι μ' αυτό; μας βάλανε στο λούκι.

Γι' αυτό λέω μεταξύ μας οι πολίτες ας προστατέψουμε ο ένας τον άλλο όσο γίνεται και όσο ακόμα υπάρχουν νόμοι ας τους χρησιμοποιήσουμε.

Και πάλι κανείς δεν βάζει το χεράκι του στη φωτιά απ' ό,τι βλέπω να πει ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η μικρή άγνωστη επειδή υπάρχουν φωτογραφίες της στο διαδίκτυο αλλά και επειδή φαίνεται η περιοχή που μένει και η πολυκατοικία.
Και είναι ανεβασμένες εδώ και καιρό, και δεν μιλάω γιατί λέω κάποιος δεν θα τους το πει. Είδα κι απόειδα και λέω άμα δεν τους το πεις εσύ τρέχα γύρευε πότε θα κάτσει κανείς να ασχοληθεί.
Και να σας πω περισσότερο γιατί το είπα; Γιατί για τον ερασιτέχνη φωτογράφο Τσάκα, αποτελεί πλέον εύκολη λύση να βρει τα θέματά του κατά τέτοιο τρόπο, και μπορεί και να έβλεπα εγώ και οι υπόλοιποι κι άλλους πολίτες να φιλοξενούνται χωρίς να το ξέρουν στα μπλογκ του καθενός και δη του τσάκα.
Τσάκα με το γλυκό χαμογελάκι, κάτσε σκέψου. Δύο ερωτήματα: έχεις τα κότσια να πας να το πεις στους γονείς του παιδιού; και βάζεις το χέρι στη φωτιά;

Αν όχι και στα δύο ερωτήματα, τότε ο ίδιος απαντάς στον εαυτό σου αν έκανες πατάτα ή όχι.
Αν ναι στο πρώτο όχι στο δεύτερο, τότε να πας με σκυμμένο το κεφάλι.
Αν όχι στο πρώτο και ναι στο δεύτερο τότε είσαι κότα.
Αν ναι και στα δύο τότε είσαι αστόχαστος.

Αν απλά γλυκά χαμογελάς, τότε πρόσεξε από το πολύ γλυκό χαμόγελο μην σαπίσουν τα δόντια σου. Σου προτείνω μία καλή οδοντόπαστα και συχνό πλύσιμο και ξέβγαλμα με Λιστεριν.

cracked είπε...

anonymous said: "Και πάλι κανείς δεν βάζει το χεράκι του στη φωτιά απ' ό,τι βλέπω να πει ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η μικρή άγνωστη επειδή υπάρχουν φωτογραφίες της στο διαδίκτυο αλλά και επειδή φαίνεται η περιοχή που μένει και η πολυκατοικία."

Καλά είσαι εντελώς παρανοικός?Δηλαδή τι??Να νομίζει ότι είναι κάποια celebrity και να πάει να την απαγάγει?Να έχει βίτσιο με τα παιδάκια που εμφανίζονται στο internet και μετά να ψάχνει ΟΛΑ τα μπαλκόνια της Αθήνας να δει πιο ταιριάζει? Λες και την δείχνει η φώτο να πηδιέται με 8 τύπους και κρατάει ταμπελάκι σε ποιο δημοτικό σχολείο πηγαίνει(sic).Αν είναι δυνατόν..κ αυτή την εμμονή αν βάζεις χέρια στη φωτιά κτλ τι σκοπό έχει ακριβώς?Θα μαζευτούμε λοιπόν όλο το arxediamedia την Τρίτη και θα πάμε σπίτι τους με γλυκά κ λουλούδια κ θα τους πούμε:

"Γειά σας, έχουμε μια φωτο της κορούλας σας όπου δεν φαίνεται το πρόσωπο της κ την έχουμε αναρτησεί σε δημόσιο χώρο απλά για να κάνουμε ένα κοινωνικό σχόλιο(δεν αφορά την κόρη ούτε κανένα συγγενή της προσωπικά).Κάνει ποδήλατο στο μπαλκόνι σας.Πειράζει?Αν τυχόν ποτέ πάθει κάτι(αλλεργία, δεν περάσει στις πανελλήνιες,αν τύποι με laptop παρακολουθούν το σπίτι σας και πετάνε ζαχαρωτα κτλ) θα αναλάβουμε ολόκληρη την ευθύνη."

Οκ? Το καλύψαμε το θέμα?
Κ επειδή δεν πρόκειται να λήξει αν δεν πεις την τελευταία κουβέντα,γράψε ένα σχολιάκι να τελειώνουμε.

Ανώνυμος είπε...

δε μου λες κρακντ, τα παιδάκια που πέσανε θύματα ανώμαλων τα είδαν οι ανώμαλοι πουθενά να πηδιούνται όπως λες και μάλιστα με οκτώ ή τα είδαν να παίζουν σε παιδικές χαρές και σκοινάκι με τα άλλα παιδάκια και τα σταμπάρανε; ποιος είναι παρανοϊκός τώρα εγώ ή εσύ; και κοίτα μπορώ κι εγώ να τραβήξω το σκοινί όπως το τραβάς εσύ και με εντυπωσιασμούς του τύπου "αν τυχόν ποτέ πάθει κάτι..." και να σου πω ΑΥΤΟΥ ΤΥΠΟΥ τις πολυκατοικίες τις βρίσκεις σε συγκεκριμένες περιοχές, είπα οι ανώμαλοι είναι πανούργοι, έχουν το διάολο μέσα τους.
αλλά το όλο θέμα δεν είναι μόνο εκεί, αναρτήσατε φωτογραφίες ανήλικου ατόμου χωρίς την άδεια των γονέων του. Εγώ αν ήμουν ο γονιός του θα απαιτούσα να κατέβει πάραυτα το υλικό. Και υπάρχουν πολλοί σαν κι εμένα.
κρακντ, που είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ στο βιογραφικό; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ......?
ΠΡΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΩΝ, φροντίστε να έχετε τα κότσια να βάλετε ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΛΟ-ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, γιατί η υποκρισία σας σ' αυτό το θέμα, δεν ξέρω για άλλα, είναι τεραστίων διαστάσεων.
Εκτός κι αν θέλετε να πιστέψουμε ότι ο τσάκα είναι καρτούν.
Κι ότι οι ανώμαλοι πειράζουν μόνο ανώμαλα παιδάκια και ότι ναι είναι δυνατόν να υπάρχουν και ανώμαλα παιδάκια.

δεν έχω να πω τίποτα άλλο. μπορείτε να έχετε τον τελευταίο λόγο εσείς.
το καθήκον μου το έπραξα.

cracked είπε...

anonymous said: "Εκτός κι αν θέλετε να πιστέψουμε ότι ο τσάκα είναι καρτούν."

Βασικά είναι λίγο..Αν ήσουν στο πάρτυ των bloggers θα το είχες καταλάβει..

Kyrios Elefantas είπε...

πωπωωωωω
κάποιαααα... διάσταση
προφανώς δεν έχει νόημα να το συζητάμε
αλλα εμείς ώς γνωστόν ειδικευόμαστε στο να κάνουμε πράγματα που δεν έχουν νόημα οπότε ας το συζητήσουμε κι άλλο.
Θα είμαι πολύ σύντομος και περιεκτικός.
Πριν απο δυο μήνες περίπου ο psarras αν δεν απατώμαι ανέβασε ένα ποστ για τους μπάτσους και εκει μέσα υπήρχε μια φωτο ενος μπάτσου στην αγγλία. ΜΑ ΦΡΙΚΑΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ που βγήκε φόρα παρτίδα ένα πρόσωπο στο μπλόγκ ή τόσα άλλα που βγαίνουν κατα καιρούς? μπορεί να σου φαίνεται άσχετο αυτό αλλα αν το καλοσκεφτείς δεν είναι καθόλου. Εμείς αγαπητέ ανώνυμε (γιατι και εσύ ανώνυμος είσαι) δεν βάζουμε βιογραφικά στο μπλόγκ μας αλλα μα τα χίλια γένια του πρώσσου πειρατή , έχουμε πολλά πιο ουσιαστικά στοιχεία για το τι είδους άνθρωποι είμαστε εδω και βγάζουμε φόρα παρτίδα τα συναισθήματα μας και τις φρίκες μας. Μια φωτογραφία στο κάτω κάτω είναι μια ψευδαίσθηση , δεν υπάρχει , ότι βλέπεις τριγύρω σου δεν είναι αληθινο , είναι απλά μια άποψη , εμείς δεν προβάλλουμε πιθανές ορώμενες απόψεις του εαυτού μας , είμαστε fractals στον κυβερνοχώρο , ελεύθεροι γυμνιστές , πολιορκημένοι απο τη μανία της ψευδογνώσης που τη γράφουμε στα αρχίδια μας τα μύδια μας και αδιαφορώντας για την προβολή της εικόνας μας επιθυμούμε να προμοτάρουμε άλλου είδους αξίες απο αυτές που προτέινει η συντηριτική σου και ψευτοσοβαρή προσέγγιση ενος και-καλά-σεβαστου-και τέλειου κόσμου. Εγω στο κάτω κάτω δεν είμαι ανώνυμος. Το όνομά μου είναι γραμμένο με τεράστια γράμματα στις σελίδες του arxediamedia και προσπαθώ (αλήθεια προσπαθώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις ) προσπαθώ να διώξω απο πάνω μου τρια μικρά ηλίθια γραμματάκια που γαμάνε την ανθρωπότητα απο τον κώλο απο τη στιγμή της δημιουργίας της : ε, γ, ω. Για αυτό είμαι ανώνυμος. Εσύ γιατι είσαι ?

αγάπη ειρήνη και κοκορέτσι
αληλούια

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα ήμουν ανώνυμος σχολιαστής αν επιθυμούσα να παραπονεθώ επισήμως και να υποβάλλω κάποια αίτηση στο blogspotter για την διαγραφή του συγκεκριμένου ποστ με τις φωτογραφίες που προφανέστατα δεν είχατε άδεια για να ανεβάσετε από τους γονείς του παιδιού.
Στην αρχή εκτός του ό,τι βαρέθηκα να περιμένω ποιος θα σας πει ότι αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό, ήθελα να δω αν οντως είναι έτσι τα πράγματα, γι' αυτό και είπα στον τσάκα ότι "αν δεν τα γνωρίζεις κλπ", εφόσον δεν τα γνώριζε όντως και δεν ζήτησε την άδεια των γονέων του, ήταν στην δική του λογική τι θα έκανε απο κει κι έπειτα, αλλά ανάμεσα στις τόσες γνώμες και επαίνους έλαβε κι ένα αρνητικό ως προς την τέχνη του και αντίθετο ως προς το πως έγινε ο κοινωνικός σχολιασμός του σχόλιο. Αυτό που έκανε τελικά ήταν να φτιάξει καινούριο ποστ και να βάλει λινκ εκ νέου για τις φωτογραφίες, και να τραβήξει την προσοχή σε ένα παλαιότερο ποστ που απλά τύχαινε να έχει ένα ακόμη σχόλιο το οποίο τον ερέθισε αρκετά ώστε να προβεί σε τέτοια κίνηση.
Συνέχισα ως ανώνυμος και είπα κάποια πράγματα προσπαθώντας να σας κάνω να δείτε και την άλλη όψη του νομίσματος χωρίς να την θεωρείτε παρανοϊκή αλλά σεβαστή και όσο λογική όσο και η δική σας. Τούτο δεν κατέστη δυνατόν, διότι οι περισσότεροι είστε δυστυχώς πήχτρα στο εγώ. Επίσης είστε πήχτρα στην συμπαθούρα από φίλους, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεστε τίποτα άλλο από τα εύγε.
Ούτε σας επιτέθηκα ούτε σας ανέφερα πουθενά ούτε θα σας αναφέρω. Σας είπα την γνώμη μου.
Ανώνυμα, γιατί έτσι μου αρέσει, και λογαριασμό δεν δίνω γι' αυτό, γιατί κανείς και κανένας δεν προσβάλλεται από την ανωνυμία μου και κανείς και κανένας δεν αγγίζεται από αυτήν, ούτε παθαίνει κάτι από αυτήν, ούτε την ανωνυμία μου την συνοδεύω με φωτογραφίες που κατά το ήμισυ είναι δυστυχώς ενάντια στο δικαίωμα του πολίτη να τον αφήνουν ήσυχο στην βεράντα του και στο σπίτι του, και κατά το άλλο ήμισυ είναι μία ιδέα για ένα ζήτημα σοβαρό όπως η έλλειψη χώρου στην Αθήνα και παιδιά που βγαίνουν σε στενές βεράντες, μία ιδέα όμως που δεν βρήκε την ίση της έκφραση στο πεδίο της Φωτογραφικής Τέχνης.

Ανώνυμος είπε...

μία διορθωσούλα: γιατί κανείς δεν προσβάλλεται από την μπλα μπλα μπλα...κλπ.
αν δεν σας αρέσουν τα ανώνυμα σχόλια και οι ανώνυμοι τότε υπάρχει τρόπος να μην σας ξανακάνουν.
αν μερικά σας αρέσουν άλλα όχι, πάλι υπάρχει τρόπος να τα ελέγξετε.

Κατά τα άλλα, σας εύχομαι να βρείτε την χρυσή τομή.

Ανώνυμος είπε...

Να το πάρει το ποτάμι; Δικό μου είναι το παιδί και εχω δωσει την αδεια -συμφωνώ δηλαδή με την ανάρτηση. Γραφω ανωνυμα επισης, αλλα δεν ειμαι Ο ανωνυμος, είμαι Η ανώνυμη.
Καλη Ανασταση και στοπ
Πηξαμε στη βλακεια σημερα.

Ανώνυμος είπε...

Να το πάρει το ποτάμι; Δικό μου είναι το παιδί και εχω δωσει την αδεια -συμφωνώ δηλαδή με την ανάρτηση. Γραφω ανωνυμα επισης, αλλα δεν ειμαι Ο ανωνυμος, είμαι Η ανώνυμη.
Καλη Ανασταση και στοπ
Πηξαμε στη βλακεια σημερα.

thebigbip είπε...

o dear anonymos apla exase to point paidia,diladi pws ine dynaton fotografies pou dixnoune mia tragiki eikona enos koritsiou pou prospathei na kanei podilato sto mpalkonaki epeidi oi dromoi ine skata ,den exoume podilatodromous,exoume ellipsi prasinou k parkwn, i atina genika ine ena xaos kai NOT FRIENDLY eidika sta paidakia pou megalonoune edo ,katagrafontas ena provlima anthropon pou zoune se klouvia erxetai to megalo zwo pou toso exei peixei to myalo tou pou anti na asxolithei me to klouvi asxoleitai me mpourdes,namin estiazei sto provlima na tsantizetai epeidi den rotisame to koritsaki k oti afto ine paranomo ...o xristos k apostolos eleison

thebigbip είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
thebigbip είπε...

tha vgalw fotografia ena paidaki na klevei mia gria tha to kanw post ,ekei na deis ti tha ginei ,i paraviasi tou idiotikou viou se olo tou to megalio,alla san swstos pou ime tha zitiso tin adia tou paidiou,tis grias,ton gyrw komparswn,tis astinomias,tou karamanli POU INE GAY,kai twn amerikanwn oeo

Rodia είπε...

Νομίζω ότι εδώ ταιριάζει απόλυτα το ρητό "μιανού του δείχναν το φεγγάρι και κοίταγε το δάχτυλο"
Χριστός ανέστη anyway

Ανώνυμος είπε...

re sy anonyme ti skas; ase den ta ksereis ta atoma, ego pou ksero soy leo, tzampa kathesai na tous eksigeis. an kai gia na min exeis apanthsei os tora mallon thn ekanes.

kyra anonymh, to paidi einai to geitona, ki ama ego do geitonia idia me afti tis exo typosei tis foto kai tha tis steilo stoys goneis, ante gaiti ta valane me enan anthropo pou milhse sosta kai mena moy ti varaei tetoia ksipasia. oyst!

Ανώνυμος είπε...

ssst, tora gia na doume ti tha kanoyn.
tha katevasoyn h oxi.. ego tha tous rixno maties..
to paraksilosate me tin klika, opoy deite mono toy anthroopo varate alyphta thn allh apopsi, mono h kiardeparis kai dyo alloi milhsan san anthropoi. oyst kai pali.
sas prosexo!
Sasa.

cracked είπε...

Πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί έχει πάρει τέτοια διάσταση το θέμα.Σάσα εσύ για ποιό λόγο ακριβώς έχει θιχτεί?Η λογική του ασφαλίτη νομίζω οτι δεν αρμόζει σε κανένα.Αν είναι επειδή τυχαίνει να γνωρίζεις καποια άτομα απο το blog κ δεν τους γουστάρεις τότε καλύτερα κάνε ένα δικό σου blog κ βρίζε μας.Αν τώρα η ανώνυμη είναι πράγματι η μητέρα της κοπέλας τότε το θέμα έχει τελειώσει κ ίσως αν μας το είχε πει νωρίτερα η κουβέντα να είχε πάρει μια καλύτερη τροπή.Αλλωστε απο την αρχή δήλωσα ότι αν είναι συγγενής κ έχει πρόβλημα τότε θα τις αφαιρέσουμε.Όχι γιατι συμφωνώ με το προβληματισμό της αλλά γιατί εκπροσωπεί ως ενήλικη το υποκείμενο της φώτο και είναι δικαίωμα της να μην θέλει να εμφανίζεται δημόσια.Αν πάλι δεν είναι, τότε είναι πολύ λάθος.Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

den exo apla thixtei "cracked" ta exo parei sto kranio kai then tha to afiso AFTO na perasei sto ntoykoy opos alla, to piases megale to yponooymeno? h kais mazoyt? afoy ksero oti den eisai ornio, alla ksoypnios.
kai vlepo ton kathe kakomoiri kyrio me olh th shmasia ths lekseos na sas leei pente pragmata eno eprepe na sas vrizei na kathetai na eksigei se sas poy exete parei to dikio (kai to diktyo) paramasxala) to profanes! oyst! kai meta toy lete poy einai to onoma toy! oyst kai pali re, to diko sas diladi to nomizete gia alithino onoma? ante apo edo pera, gyrna piso anonyme yparxoyn kai kapoioi poy katalavan ti eipes!
poy soy eipan gia thn anonymia kai esy o kaymenos to phres katakarda! aftoi re anonyme einai eponymoi dhladh? vlepeis kanena onomateponymo poythena? min eisai vlakas anonyme! giati ki ego etsi thn eixa pathsei.
kai bravo re anonyme poy den phges sto tsatroum edo pera, giati kratatei ta ip. toylaxiston afto to katalaves.

cracked,
h Sasa.
oyst!

Ανώνυμος είπε...

ola afta ta exo sosei sto metaxy... poly plaka tha exei na ta katavesate, giati ego tote tha ta anevaso ola ta sxolia alloy.
gi afto mhn dianohtheite na ta svhsete, tha arxisei polemos meta.
edo, na vlepoyn oloi ta ego sas na phtheirontai!
siga siga martyrika! poy milate se alloys gia ego.... OI ARXI-EGOPATHEIS!

Sasa

cracked είπε...

ok.

thebigbip είπε...

AGAMIES

unpause είπε...

Doulia den eixe o diavolos... Gamouse ta paidia tou...

NinaC είπε...

Λαξατολάκι κανείς??

:p

Kyrios Elefantas είπε...

καλά τώρα βρήκατε να φρικάρετε που είμαι στα βουνα ρε γμτ? Σασα σε παρακαλω ρε μην ξεκινησεις τον πόλεμο πριν τη δευτέρα. Θέλω να έχω επιστρέψει και να έχω σταθερή ροή πληροφοριών απο το διαμέρισμά μου. επίσης ποιά είσαι? Γιατί μας μισείς τόσο? τί έχει συμβεί? γνωριζόμαστε? εχουμε ξανασυναντηθεί? σε έχει κλέψει η Άριελ στα χαρτιά? σε έχει φωτογραφήσει ο ΄Τσάκα? σε έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά ο πσαρράς? σου έχω διαβάσει εγώ τα χειρόγραφά μου για τα λιποσώματα της προβοσκίδας μου? γιατι τα έχεις πάρει ? έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να μας ανατινάξεις? θα εξελιχθεί όλο αυτό σε ανίερο πόλεμο κατά του Ποντιφικάτου του ΑρχέντιαΜέντια ? θα θρηνήσουμε θύματα? θα καταφέρουν ο Μπάτμαν και ο Ρόμπιν να ξεφύγουν απο τον Άνθρωπο-Αίνιγμα? stay tuned , next week , same bat-time , same bat-day , same bat-channel

εν ολίγοις ηρεμήστε ρε παιδιά (anonimi mana kai sasa-εκδικητή)μη φρικάρετε :)

Ανώνυμος είπε...

giati esy ti eisai; den eisai ekdikitis?
ton anonymo ti sas peirakse kai ta valate mazi toy;

gyrna piso reeeeeeeeeeeeeee
gyrna reeeeeeeeeeeeeeeeee

kai poio einai to alithino soy onomataki elefanta; esy poy milhses gia anonymies, giati milhses gia anoynymis gia na mas kopsei psilos idrotas pos tha soy apantisoyme;
afoy then exeis epixeirhmata, kai krima re krima.
oyst!

gyrna piso anonyme!!!!!!!!!gyrna reeeeeeeeee

Sasa

Chaca-Khan είπε...

Μόλις γύρισα από διακοπές.stop.
Έχω πεθάνει στα γέλια.stop.
anonymous είσαι πολύ μαλάκας.stop.
Βαριέμαι να επιχειρηματολογήσω γραπτά.stop.δεν με εμπνέεις-βαριέμαι, γι΄αυτό.stop.
Σκεφτόμουνα να σου πω αντ΄αυτού να βρισκόμασταν ένα μεσημεράκι στην Πλάκα, χαλαρά (σε περίπτωση που είσαι αθήνα) και να τα λέγαμε. Επίσης άμα ήθελες θα μπορούσαμε και να τo ηχογραφούσαμε όλο αυτό και να το ανεβάζαμε εδώ ή αλλού ή καθόλου.stop
Μετά άρχισες να γράφεις ότι : "θα σας παρακολουθώ", "έχουμε πόλεμο", "όχι-όχι-δε θα τ αφήσω εγώ να περάσει αυτό έτσι", "να δω αν θα κατεβάσει ο τσάκα τις φωτό", "εγώ πάντως αντιγράφω όλα αυτά που λέγονται εδώ πέρα" και λοιπούς παροξυσμούς ξενερώνοντάς με καί από αυτήν την πρόθεση.stop.
Ο τρόπος με τον οποίον γράφεις (ανεξάρτητα από τις παπαριές που λες) δείχνει άνθρωπο παπάρα.stop.(κατά τη γνώμη μου βέβαια)

Και καταλήγω (ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό μου που κάθομαι και σου γράφω, γι΄αυτό θέλω να τελειώσει γρήγορα):

Επειδή τυχαίνει να είμαι ενήλικος και να ξέρω το τί κάνω και γιατί, επειδή τυχαίνει να έχω πολιτική θέση για όλα τα ζητήματα που θέτεις(όπως και αρκετοί από αυτούς που συνομίλησες) κι επειδή βαριέμαι να σου τα ξεδιπλώσω όλα αυτά, σου λέω με το γνωστό γλυκό χαμογελάκι: ΠΑΡ' Τ΄ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!
Άμα γουστάρεις και δικαστήριο να με πας, θα χαρώ να με υποστηρίξω και να σου γαμήσω το κέρατο ,πώς να στο πω;
Βέβαια πριν γίνουν όλα αυτά ευχαρίστως να αράξουμε να τα πούμε (και άμα δεν τα βρούμε, κανονίζεις την πορεία σου), αλλά αδερφάκι μου με έχεις ξενερώσει τόσο πολύ που δεν περιγράφεται..
Ψοφάω να δίνω πούλους σε ανθρώπους που κάνουν και πιστεύουν τέτοια πράγματα. Είναι ένα νόημα σε αυτή τη ζωή στα σίγουρα. Αν ΧΑΣΩ τη δίκη, ΠΡΩΤΑ θα προσπαθήσω να υποκινείσω ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, και ΑΝ αποτύχω, ΤΟΤΕ θα φύγω. ΤΕΤΟΙΑ φάση! ΜΑΛΑΚΑ!
Ειλικρινά δεν πρόκειται νομίζω (εκτός κι αν πεις κάτι πιο γαμημένα ουσιαστικό από τις πούτσες που μας τσαμπουνάς) να σου ξανααπαντήσω γιατί σε βαριέμαι αφόρητα!!!!!! ακόμα και αυτά που έγραφες τα πέρναγα στο γρήγορα μα το Άγιο κοκορέτσι(cheers elefanta,eisai o kalyteros!)
Παρτο χαμπάρι : στο internet υπάρχουν όλοι : Αστυνομία, εξουσία, ναζί,ναρκομανείς, λόμπυ, FBI, αλ-κάιντα, τρομοκράτες, παιδόφιλοι, παππάδες, καλλιτέχνες, τρελοί,μονάδες ,συλλογικότητες, δομές, νέοι σχηματισμοί και μπόλικες λέξεις και εικόνες.. Ότι ακριβώς και στον κόσμο, μόνο που τώρα είναι μπροσ στη μούρη σου και σοκάρεσε λίγο γιατί αυτά δεν τα έδειχνε το BigBrother

Αν εσύ φέρεσαι τόσο μονολιθικά,αν εσύ είσαι ΤΟΣΟ τραμπούκος στην ψυχή (και θα δούμε και πού αλλού), επέτρεψέ μας να είμαστε στην αντιπέρα όχθη και μάλιστα με καμάρι. Επαναλαμβάνω : αν νομίζεις ότι δεν έχω άποψη , γνώση και θέση για τα νομικά, το σεβασμό, την ιστορία, την τέχνη, την πολιτεία, τη δημοκρατεία, τα media, το δίκτυο,την ανωνυμία, τα πνευματικά δικαιώματα, την ψηφιακή τεχνολογία, τις ευθύνες μου και τη δράση μου, κάνεις λάθος. Έχω πολύ ξεκάθαρη άποψη. Kι αν νομίζεις ότι όλα αυτά που έχω στο κεφάλι μου εσύ θα τα πας δικαστήριο γιατί είσαι ο νταβάς της κοινωνίας μας, ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΕΚΕΙ!!


ΥΓ:Αν αυτό το BLOG, σου μοιάζει με αντάρτικο, τότε ΕΙΝΑΙ!!
(για μας τους υπόλοιπους είναι μια ωραία καινούργια ανακάλυψή μας με την οποία μπορούμε να εκφράζουμε αυτά που εκφράζουμε και όταν σε κοιτάμε στα μάτια μέσα στο μετρό)

Στην αρχή του comment,γέλαγα.Τώρα, τσαντίστηκα. Μεγάλη η χάρη σου anonyme..είσαι μακράν "ο χειρότερος" που άφησε τα ίχνη του σε αυτό το blog. τιμή μας..

(εκπροσωπώ τον εαυτό μου και όχι τους υπόλοιπους contributors σε αυτό το comment, μέχρι νεοτέρας)

ρε πούστη, ειλικρινά δε θέλω να το ανεβάσω αυτό το comment, ξενερώνω. Αλλά γέρνω προς τα κει γιατί νοιώθω ότι θίγονται με πολιτική επικάλυψη μαλακίας οι προθέσεις μας.(anonymous από άποψη, χαχαχα). Παρακαλώ τους contributors μου , αν μ αγαπάνε, να με μουντζώσουν που το κάνω.

-ΠΟΙΟΣ μαλάκας είπε να μη γράψεις στο cbox γιατι καταγράφεται το IP??
Ρε είστε γελοίοι!!!!!

Παρεπιπτώντος : έχουμε λάβει(ως bloggers) σήματα κατά το παρελθόν, ότι η "δίωξη ηλεκτονικού εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ" παρακολουθεί ΚΑΙ bloggers.(αυτή η φοβερή υπόθεση με το κοριτσάκι που σώθηκε από την αυτοκτονία) ενώ στο ενεργητικό της έχει και μερικές άλλες λαμπρές και αξέχαστες επιτυχίες πολιτικής ευαισθησίας όπως η υπόθεση Φωτίου, που άλλη ξεφτίλα σαν κ αυτή δεν υπάρχει.Φαντάζομαι ότι πού και πού θα ανακαλύπτουν και κανένα παράνομο on-line cazino, αλλά μάλλον δε θα χουν και πολύ χρόνο. Δε θα μου κάνει και τρομερή εντύπωση να είναι τελικά ΤΟΣΟ μαλάκες ΟΣΟ είσαστε εσείς οι anonymoi του συγκεκριμένου post και πράγματι τελικά να τραβηχτούμε όλοι μαζί αγκαλιά στα δικαστήρια ανακαλύπτοντας τον τραγέλαφο των καιρών μας , καταλήγοντας (μοιραία) με μια μολότωφ.

Κάποιο παραλήρημα..

Το postάρω , να πάει να γαμηθεί..

cracked είπε...

Πρωινές φρίκες chaka?Καλως ήρθες...Φιλιά μαν!!

Kyrios Elefantas είπε...

Τσάκα σε μουτζώνω (γιατι σε αγαπάω-πάω-πάω) και ταυτίζομαι , το κόμμεντ με καλύπτει πλήρως αλλα ντάξει , μη το συνεχίσουμε λέω γιατι στο κάτω κάτω η κατάσταση είναι τόσο γελοία που με κάνει να σκέφτομαι οτι μπορεί να είναι φάρσα σε φάση , μήπως τη φασαρία την έχει κάνει κανένας δικός μας ? εγώ αποχωρώ αλλα πρέπει να πώ οτι όλο αυτό μου έδωσε μια καταπληκτική ιδέα η οποία θα καταπλήξει σύντομα την μπλογκόσφαιρα και θα γίνει πολυ φαν και κέφι και θα γουστάρουμε όλοι , σύντομα στους πομποδέκτες σας (βρίσκω την ευκαιρία να προβληθούμε λίγο και να κάνω λίγη διαφήμιση μπας και βγάλουμε κάνα φράγκο γιατι πολύ ιδεολογία έχει πέσει και γουργουρίζει η κοιλίτσα μου)

ΥΓ σάσα , το όνομά μου είναι Μαρία Αλιφιέρη και σας αγαπάω όλους

N.I.T. είπε...

..26/4/06..είμαι στη δουλεια,η ώρα ειναι 17:07 ακριβώς. Κάθομαι και διαβάζω μπαγιατικα comments..τα πρώτα δηλαδη..γιατί μετά, το μυαλό μου έδωσε εντολή στο χέρι μου να κουνήσει το δαχτυλο μου και να κάνει scroll down..
χα!νιώθω σαν να διεκδικώ πρωταγωνιστικό ρόλο στους τίτλους τέλους μιας ταινίας που πήρε Οσκαρ..(65 comments) Γιατί κανένας δεν θα διαβάσει το δικό μου comment..το οποίο ουσιαστικά δεν έχει να πεί τίποτα σχετικό με το όλο debate. Το μόνο που κατάλαβα είναι οτι κάποιος γούσταρε να έρθει σε αντιπαράθεση με τον εαυτό του..γιατί έτσι..me vs myself, me myself and i, αυτός αυτή και τα μυστήρια κ.τ.λ.

σπατάλη γραμμάτων, κομμάτων, τελειων-τελειων-τελειων!.. γιατί είναι τζαμπε..

ΕΙΜΑΙ ΤΟ 66 COMMENT, KAI EIMAI KΑΛΑ..

Ανώνυμος είπε...

PROS STIGMHN EIMAI ANONYMOS ...ALLA EIMAI STHN OXTHH TOY CHACA....EBGE!!!


Otan den parathreis ,otan den exeis kinitro na to kaneis,exeis mikroteri aktina orasis, otan exeis mikroteri aktina orasis katalabaineis mono osa pisteyeis, otan ayta pou pisteyeis einai mono dika sou kai den isxyoun apo kamia alli thesi....tote...asto na pa na gamithei...

yg:PROSOXH DEN EINAI OLOI OI ANONYMOI IDIOI....

Ανώνυμος είπε...

οπα, πεσανε και απειλες...?

τελικα, δεν αξιζε καν να συνδιαλαγουμε μαζι σου κύριε Ανώνυμε. Μυριζεις απολυταρχιδια. Στρίβε.

(πρωην egypt, η τρελομαλλοτεχνιδα)

N.I.T. είπε...

ENA CHEESE!MIA ΠΑΤΑΤΕΣ!ΜΙΑ COCA ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Kyrios Elefantas είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΙΤ ΧΑΑΧΑΧΑΑΧ

Ανώνυμος είπε...

Επιστρέφω μετά από μέρες να δω τι;
Σάσα - μήπως τους χάλασα τη μάσα;

Τσάκα, τράβα μια τσάρκα να ξεθολώσεις. Αν νομίζεις ότι με ΄εβαλες στη θέση μου΄ με τις εντυπωσιακές νεανικές σου κωλοτούμπες έμπροσθεν των ομμάτιών των υπολοίπων νέων αρρένων της παρέας, μου θυμίζεις κοκοράκι που πάει να το παίξει αρχηγός στο κοτέτσι. Ευτυχώς που είμαι σωστός και καλός πτηνοτρόφος. Βάζω και ίκα στις κότες μου. Τα κοκόρια τα στέλνω φαντάρους. Και κάτι μικρά σαν και σένα κατασκήνωση.

Εγώ και οι φίλοι μου που διαβάζουν ανώνυμα..

Ανώνυμος είπε...

και μουτζώνουμε ανώνυμα επίσης. Όχι όλο το μπλογκ σας, τρία συγκεκριμένα ποστ.
Ασχολήθηκα προσωπικά με το ένα γιατί είναι ζήτημα βιοηθικής, αλλά αργεί πολύ να το πιάσει ο εγκέφαλός σας, και μ' αυτό γιατί το κάνατε θέμα, σας έτρωγε κύριε Τσάκα να το κάνετε θέμα...
Το άλλο πόστ, θα μείνει ασχολίαστο.

Chaca-Khan είπε...

βιοηθικής...
μμμ..
ομολογουμένως αυτό με τις νεανικές κωλοτούμπες μου άρεσε. Μπράβο ανώνυμε!!
Αυτό πάλι με τα κοκοράκια και τα κοτέτσια, όχι και τόσο. Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα..
Το ζήτημα είναι απλό man : Διαφωνούμε. Δε με πείθεις, δε σε πείθω. Κλαίν Μάιν in the baseline..
επίσης ενδιαφέρον θα είχε να μας πεις και τα άλλα posts..
άντε γειαααα

Ανώνυμος είπε...

μάντεψε. εγώ θα στα λέω όλα φιλαράκο;

Ανώνυμος είπε...

Τσάκα, είσαι τζόβενο, τουτέστιν μικρός ακόμα, μπλεγμένος με τις ιδεολογίες που έχουν κι άλλοι πριν από σένα μπλεχτεί και ξέμπλεξαν μετά τα σαράντα. Όπως κι εγώ. Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εκεί που είμαι θαρθεις. Εύχομα στα 61 σου δηλαδή στην ηλικία μου, να μπορείς να χρησιμοποιείς τη νέα τεχνολογία και να έχεις ακόμα το κέφι να μιλήσεις για το ότιδήποτε. Κι όχι να τα έχεις γράψει όλα στα παπάρια σου και να την έχεις αράξει πουθενά με τη σύνταξη κι από δω πάν κι οι άλλοι. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε... Ειδικά οι νεανικοί παλμοί με ενδιαφέρουν εφόσον υπάρχει περιεχόμενο. Καταλυπήθηκα με τις φωτογραφίες και το πως το πήρατε. Είδα ότι είστε πιο άγριοι απ΄οτι πιστευετε και απότι πιστεύουν οι άλλοι που σας διαβάζουν.
Κι επειδή εδώ κάποιες κυρίες είναι στην ηλικία μου, με το αίσθημα της μητέρας και της γυναίκας σας συγχωρούν ή δεν βλέπουν τα πολεμοχαρή σας ένστικτα. Εγώ όμως δεν μπορώ να μην τα δω. Χαίρομαι ιδιαίτερα που κανένα σοβαρό πολίτευμα δεν αφήνει τα τζόβενα στη βουλή, γιατί η ζωή μου έχει αποδείξει ότι η νεότητα κάνει για άλλα πράγματα όχι για πολιτική και διακυβέρνηση της οποιασδήποτε χώρας. Μας φτάνει που έχουμε τα σιτεμένα γαιδούρια, ευτυχώς που δεν έχουμε και τα τζόβενα μουλάρια που κλωτσάνε τον οποιονδήποτε.
Απλή παρατήρηση, παρακαλώ ξεσκίστε τη κι αυτή όπως και όλα τα άλλα που είπα.
Μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε. Προς το παρόν.

Chaca-Khan είπε...

ανώνυμε είσαι πολύ άδικος..
οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν μέσα από το σπίτι μου
η εμμονή σε αυτού του είδους την τρομολαγνεία , η εμμονή στην τήρηση του γράμματος του νόμου χωρίς να βλέπεις καθαρά την ουσία, είναι η πιο επικίνδυνη πρακτική των καιρών μας, η πιο απολυταρχική και συντηρητική προσέγγιση. Αν μας γνωρίσεις θα καταλάβεις ότι δεν είμαστε τίποτα αναίσθητοι και καβαλημένοι νεανίες που έχουν άποψη για το ζήτημα. Αν θες..
(δεν έχει νόημα η συζήτηση από εδώ)

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ ότι φοβάμαι και τον ίσκιο μου και τον ίσκιο σου.
συμφωνώ επίσης ότι δεν είμαι 61 αλλά πολλά έτη νεότερο άτομο.
συμφωνώ ότι όλα όσα είπα τα είπα για να σας κάνω πλάκα, για να αντιδράσω στην δική σας πλάκα που με κοψοχόλιασε.
άμα καταλάβεις, κατάλαβες.
συμφωνώ επίσης ότι η Σασα είμαι εγώ.
το τι έχει νόημα και τι δεν έχει είναι θέμα ποιος έχει πιάσει το νόημα και ποιος δεν το έχει πιάσει.
Ίσως σε δέκα χρόνια (σώστε τα αυτά, για πλάκα, η Σάσα όχι μόνο δεν τα έσωσε αλλά τώρα έχει εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση) διαβάζοντας τα ξανά, να δείτε τι έχει παιχτεί εδώ και τι ακριβώς σας είπα.

σε ένα πράγμα δεν συμφωνώ, ότι δεν πρέπει να σεβαστείτε το κοριτσάκι το οποίο δεν πρέπει να βρίσκεται στο διαδίκτυο γιατί μου τη σπάει να αρχίσουμε όλοι να ανεβάζουμε ό,τι μας κατεβαίνει...

bye bye darling.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΓΟ? ΒΕΡΕΣΕ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ, ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΟΛΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΣΗΣ POUTOUNOUSOU

Ανώνυμος είπε...

ας μην τα έδινες.