Σελίδες

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία

Με αφορμή το θάνατο του Χριστόδουλου για άλλη μια φορά βλέπουμε την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία (sic) να σπεύδει να αποδείξει πόσο κοντά βρίσκεται η εκκλησία με τους κατα τ'άλλα δημοκρατικούς και φιλελεύθερους θεσμούς μας. Έτσι πέρα από τις δηλώσεις για το απαράμιλλο θάρρος και την ταπεινότητα που δήθεν επέδειξε κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του (να θυμίσω μόνο βρισκόταν στο Μαιάμι με έξοδα της κυβέρνησης και αν και 70ρης ήταν πρώτος στη λίστα για μόσχευμα, ενώ εγώ και εσείς θα κυνηγάγαμε να λαδώσουμε στους διαδρόμους του Σωτηρία) έχουμε ως συνήθως τις βαθιά αντιδημοκρατικές κορώνες από τη δεξιά κυριώς που μας πληροφορούν ότι σύσσωμοι οι Έλληνες "έχασαν τον πνευματικό τους καθοδηγητή", τον άνθρωπο που έφερε την εκκλησία πιο κοντά στη νεολαία και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Είμαι δυστυχώς η ευτυχώς 100% Έλληνας και επ'ουδενί ούτε ο Χριστόδουλος ούτε οποιοσδήποτε λαοπλάνος που εκμεταλλεύεται την πίστη των συμπατριωτών μου για πολιτικά και οικονομικά ωφέλη δεν αποτέλεσε τίποτα παραπάνω από ένα ακόμα λυπηρό φαινόμενο σε αυτόν τον τόπο. Νιώθω προσβεβλημένος κάθε φορά που με αφορμή ένα τέτοιο γεγονός η πλειοψηφία των πολιτικών μας επιβεβαιώνουν τρανά ότι πέρα από τα προοδευτικά και δημοκρατικά τους ψελλίσματα για αυτούς "Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία".

ΥΓ. Και το "σούπερ λίγκα σημαίνει ορθοδοξία" ισχύει απ'ότι φαίνεται αφού πάει για αναβολή η αγωνιστική της Τετάρτης...

21 σχόλια:

toolman είπε...

blogging σημαίνει ορθοδοξία, όνειρα γλυκά εύχομαι...

unpause είπε...

Ναι! ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ... γαμώ την παναγία μου!

Chaca-Khan είπε...

Ώπα : Σκάσανε μύτη οι κοινωνικοί επιστήμονες.. xexe

unpause είπε...

Ελπίζω να βάζεις και τον εαυτό σου μέσα!!

Ζήτω Τα Λαϊκά Κορίτσια είπε...

εμένα πάντως δεν μου το βγάζεις απ' το μυαλό. Να δεις που τον "εκοίμησε" η ΝΔ για να "εκοιμήσουν" παράλληλα και το σκάνδαλο του Ζαχόπουλου με το σκάνδαλο της ηγεσίας που θα προκύψει τώρα. μουαχ

learning is earning είπε...

Όντως αυτή ήταν η ύστατη χάρη στην "δεξιά του κυρίου"...
Όλοι θα βγαίνουν σα κλαμμένες χήρες και θα λένε "ας σεβαστούμε τη μνήμη του αρχιεπισκόπου που θα 'θελε να μας δει όλους τους Έλληνες ενωμένους"

8-bit είπε...

η ερασπορ έβαζε τσαικόφσκυ πρωί δευτέρας!!!!!!!!!!

Chaca-Khan είπε...

Αχαχα.. Γάματα! Και στα ρεπορτάζ τύπου "ιστορική αναδρομή" της TV τα ίδια. Με τέτοιο soundtrack μέχρι κι εγώ θα κλάψω..

8-bit είπε...

επίσης να προσθέσω πως έτσι που πάει η χρονιά θα συνοψίζεται σε:

ΠΥΡΚΑΓΙΈΣ.
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.
ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ (ακόμα πιο της πούτσας).
ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.
EYROVISION (έρχεται σιγά-σιγά.)
ΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ.
και εκεί που λες πως χειρότερα δεν γίνεται θα έρθει το
EURO,
θα γαμήσουμε κώλους αλα ρεχάγκελ, ψυχική ανάταση για όλους τους Έλληνες, παράνοια, αφιερώματα στο μπουζούκι του Χαριστέα κτλ κτλ και μετά θα πάρουμε 10 μερούλες άδεια και πανευτυχείς θα πάμε διακοπές στα νησιά.
Είναι ωραίο να είσαι Έλληνας!!!

MrT είπε...

πριν το σεισμό τον τελευταίο, έλεγα στο φίλο μου, πρόσεξε να μη γίνει κανά σεισμός και το επόμενο βράδυ έγινε...χτες το βράδ (και σε συμφωνία με τα λαικά κορίτσια) έκανα σχόλιο ότι μόνο ο θάνατος του Χριστόδουλου θα σώσει τη ΝΔ...ρε λες να τα παρατήσω και να γίνω μέντιουμ;;;

Chaca-Khan είπε...

Μάλλον. Η πρόβλεψη ενός τέτοιου γεγονότος μόνο στην ύπαρξη υπερφυσικών δυνατοτήτων μπορεί να αποδωθεί. Γάμα τη βουλγαρία, τα μποστάνια και τη φλωρεντία. Το μέλλον σου ξεκινάει από "090".

Ανώνυμος είπε...

φίλε Παύλο αν έχεις έστω και μία ΑΠΟΔΕΙΞΗ, οτι ο Χριστόδουλος ήταν λαοπλάνος για οικονομικό ή πολιτικό ώφελος, με χαρά να την ακούσουμε!!
Πολύ φοβάμαι όμως οτι δεν έχεις και έτσι είσαι κι εσύ αυτοδικαιως 100% ελληναράς προπονητής και τηλεκριτής του καναπέ..
να χαμε να λέγαμε..
και του χρόνου

Rodia είπε...

Συμπληρωνω αυτο που ειδα σε αφιερωμα της ΕΤ1 και δεν το γνωριζα οταν συνεβη: πηγε στο Μαιαμι με το πρωθυπουργικο αεροπλανο. Μαλιστα.

~~καλωδιε, τι αποδειξη ζητας; Το οτι τα συμφεροντα που αναφερεις εξυπηρετηθηκαν δεν φτανει; Το αποτελεσμα δεν ειναι αρκετο; Αν τωρα δεν καταλαβαινε τι εκανε ο μακαριστος, αλλο καπελο...

Ανώνυμος είπε...

Πέθανε από καρκίνο, όπως πεθαίνει τόσος κόσμος. Μπροστά στο θάνατο είναι όλοι ίδιοι ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, τάξης, οικονομικής επιφάνειας, θέσης εξουσίας. Ακόμη και αυτή η καργιόλα - βάρος για την κοινωνία.

Παιδιά με προσκάλεσαν σε ένα παιχνίδι. Είναι απλό και ωραίο. Δημοσιεύεις ένα αγαπημένο σου ποιήμα. Άντε να βάλουμε και λίγη τέχνη στη ζωή μας.

Ανώνυμος είπε...

Πάτησα καταλάθος δημοσίευση. Σας προσκαλώ λοιπόν να δημοσιεύσετε και εσείς ένα αγαπημένο σας ποιήμα δίνοντας τη σκυτάλη σε άλλους.

J95 είπε...

"φίλε Παύλο αν έχεις έστω και μία ΑΠΟΔΕΙΞΗ, οτι ο Χριστόδουλος ήταν λαοπλάνος για οικονομικό ή πολιτικό ώφελος, με χαρά να την ακούσουμε!!"

Εννοείς πέραν του ότι έκανε μόκο για τις ταυτότητες άπαξ και η κυβέρνηση της ΝΔ του έδωσε τις πολυπόθητες φοροαπαλλαγές;

Ανώνυμος είπε...

φοροαπαλλαγές απο τι?
απο την ακίνητη περιουσία φανταζομαι..

Ανώνυμος είπε...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Eσεις το 3% της Ελλαδας τσιμουδια.

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδειά αφιέρωμα στις πούτσες που έχει φάει ο χριστόδουλος πότε θα κάνετε?

Ανώνυμος είπε...

Για την 1τη ανάρτηση του inlovewithlife, τι να λέμε,η ταξικότητα παρατηρείται σε όλες τις εκφάνσεις της ζώης και σε αρκετές απ'αυτές του θανάτου, όχι σαν αποτέλεσμα, αλλά σαν διαδικασία είτε όταν ο χρόνος μετράει αντίστροφα, είτε στην 'οργανωμένη ατυχία'.Ο μετανάστης που θαλασσοπνίγεται δεν έχει την ίδια θέση απέναντι στον θάνατο σε σχέση με τον αυτόχθονα που που πηγαίνει σε επαγγελματικό ταξίδι. ούτε ο εργάτης που περνάει τα 8ωρα στη σκαλωσιά με ασφάλιση του ελέους δύναται ν'αποφύγει τα χειρότερα όπως θα έκανε το αφεντικό άρα η υγεία είναι απόλυτα ταξικό ζήτημα, η έλλειψη της προκαλεί τον θάνατο. ,δηλάδη...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ,ΠΟΤΕ ΙΔΙΟΙ

ΥΓ.χριστόδουλε σε πάμε...
οι 4ρις