Σελίδες

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

25η Μαρτίου - Σκηνή 5


Σκηνή 1. Πετάγομαι δυναμικά έντρομος από το κρεβάτι! Σίγουρα γίνεται πόλεμος! F-16 πετούν σε απόσταση αναπνοής από τις ταράτσες των πολυκατοικιών. Τα παράθυρα τρίζουν. Περιμένω να πέσει η πρώτη βόμβα κάπου δίπλα μου. Περνάει άλλη μια τετράδα F-16 σε σχηματισμό. Ξυστά από πάνω μου. Χμμμ...χασμ(χασμουρητό), είναι 25η Μαρτίου, τότε που τα F-16 κατατρόπωσαν τους Τούρκους με το λάβαρο του Παλαιοπατρογερμανού να ανεμίζει(παρόλο που στο πανεπιστήμιο με έμαθαν ότι στην αυτοβιογραφία του ο Παλαιοπατρογερμανός δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με λάβαρο της επανάστασης κλπ. Και αφού πρόκειται για πανεπιστημιακή γνώση δεν το έψαξα παραπάνω). Λίγο μετά περνούν και 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα σε πιο χαλαρή φάση βρουμ βρουμ. Σκέφτομαι τις τελευταίες φωτιές Πάρνηθα, Ηλεία κλπ. Απορώ για μια ακόμα φορά για το νόημα της παρέλασης και το γεγονός ότι είμαστε το μόνο κράτος που έχει παρέλαση 2 φορές το χρόνο ως φασιστικό κατάλοιπο της δικτατορίας Μεταξά. Ευτυχώς που δεν έχω τηλεόραση στην γιάφκα Αιόλου.

Σκηνή 2. Καφές φίλτρου, τσιγαράκι, προυτ προυτ, οδοντόπαστα και μουσικό τζαμ με τσέλο και μπαγλαμαδάκι.

Σκηνή 3. Απόφαση για μοναχική βόλτα στον ήλιο με σκοπό την αναζήτηση της καλύτερης τυρόπιτας.

Σκηνή 4. Μόλις κατέβηκα, είμαι Αιόλου και άλλος ένας τρελός με σχισμένα παντελόνια, από τόσους που κυκλοφορούν στο κέντρο, πειράζει κάτι σε έναν τοίχο και μιλάει μόνος του. Μια μηχανή περνάει δίπλα του με 2 επιβαίνοντες (άντρα και γυναίκα) και ο ΄΄τρελός’’ κλωτσάει προς το μέρος της μηχανής χωρίς να την πετύχει. Συνεχίζω το δρόμο μου.

Σκηνή 5. Δεν πρόλαβα να συνεχίσω και ακούω ποδοβολητά και βλεπω τον τύπο από τη μηχανή να τρέχει προς τον ‘’τρελό’’, τον πιάνει από τον σβέρκο, του ρίχνει μπουνιά, βγάζει ΟΠΛΟ και του το κολλάει στο κεφάλι και παράλληλα φωνάζει σε φάση «θες να με ρίξεις από τη μηχανή ρε μουνί ε? Ε? Αστυνομία ρε!» Η γυναίκα που ήταν πάνω στη μηχανή κάνει επίσης σαν υστερικιά. Παράλληλα ο τρελλός τρώει φάπες με το άλλο χέρι.(όλα αυτά κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα)

Σκηνή 6. Ο τύπος που δηλώνει αστυνομικός σέρνει τον θύμα προς το μέρος μου, δίπλα μου και τον κολλάει στον τοίχο! Του βάζει το όπλο στο κεφάλι! Είναι εκτός ελέγχου, τον χτυπάει ακόμα, βρίζει. Φρικάρω, νομίζω ότι θα τον σκοτώσει και φωνάζω σε φάση «άστον, ψυχραιμία, έχει πρόβλημα, δεν το ήθελε, όχι όπλο». Δίπλα μου είναι ένα ζευγάρι που αρχίζει να λέει τα ίδια, μια άλλη κυρία τα ίδια και γενικά κι άλλος κόσμος και πανικός. Το ΟΠΛΟ δεν είναι περίστροφο. Είναι μπερέτα τεράστιο. Συνεχίζω να λέω άστον άνφρωπο κλπ. Το θύμα-τρελός κλαίει εδώ και ώρα φανερά φοβισμένος ενώ τρώει φάπες. Ο τύπος που δηλώνει αστυνομικός έρχεται προς το μέρος μου, είναι τεράστιος, το ΟΠΛΟ σχεδόν προς τα εμένα ΑΛΛΑ όχι στο ύψος του κεφαλιού μου και με απειλεί «εσύ τι μιλάς ρε μουνί γαμώ τη μάνα σου πούστη μη σε γαμήσω» και κουνάει το όπλο πάνω κάτω. Έχω κλάσει, το παραδέχομαι, ο τύπος δεν σταματάει να με βρίζει. Ευτυχώς ξαναβάζει το ΟΠΛΟ μέσα στη θήκη και συνεχίζει να βρίζει, ενώ προσπαθώ να του εξηγήσω. Παράλληλα την πέφτει και σε μια κυρία σε φάση «πουτάνα γαμημένη κότα σκάσε θα σε γαμήσω». Οι βρισιές ήταν κλασσικές και τις θυμάμαι. Έβριζε όλο τον κόσμο 8-10 άτομα που ήταν εκεί. Συνέχισε να βρίζει πιο πολύ εμένα και να έρχεται πάλι προς το μέρος μου, επανλαμβάνω ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ με γουρουνοκεφαλή. Η γυναίκα του τον κρατάει, και τελικά φεύγουν βρίζοντας με αποκορύφομα την τελευταία βρισιά του τύπου «ασταδιάλα βούλγαροι όλοι έχετ ε μαζευτεί εδώ». Πάω να δω πινακίδες μηχανής. Δεν έχει πινακίδες πίσω. Φεύγει. Δίπλα μου είναι 4 ποδηλάτες και κοιταζόμαστε με απορία.

Σκηνή 7. Είμαι φανερά σαστισμένος δεν ξέρω τι να κάνω, πως να διαχειριστώ μέσα μου αυτό που μόλις έγινε, φτάνω Μοναστηράκι και βλέπω περιπολικό σταματά απέναντι από Γρηγόρη και κατευθύνονται προς τα εκεί. Δεν συνηθίζω να μιλάω σε αστυνομικούς αλλά πάω προς το μέρος τους αυθόρμητα και τους λέω «παιδιά ένας συνάδελφός σας μόλις μπλα μπλα μπλα». Δείχνουν ενδιαφέρον, ρωτάνε πληροφορίες, ρούχα, μηχανή, πινακίδες. Δεν ξέρω πινακίδες. Το βλέμμα τους είναι στραμμένο προς το Γρηγόρη. Σίγουρα θέλουν καφέ και τυρόπιτα. Εντάξει λέω, ευχαριστώ. Κανένα άλλο ενδιαφέρον.

Σκηνή 8. Κατεβαίνω φρικαρισμένος προς Θησείο. Όλοι τρώνε μπακαλιάρο σκορδαλιά.

Σκηνή 9. Επιτέλους βρίσκω την τέλεια τυρόπιτα στη Σαρρή.

Σκηνή 10. Μπακαλιάρος σκορδαλιά μπύρες σε ταβέρνα παλιά στο Γκάζι. Φίλοι, χαμόγελα, όλα καλά.

Σκηνή 11. Την 25η Μαρτίου είπαμε το ΟΧΙ στους Ιταλούς και πολεμήσαμε στην Αλβανία κατά του Μουσολίνι. ΑΥΤΟ έγινε και δεν θέλω αντιρρήσεις!

ΥΓ.1. Τα γεγονότα είναι όλα αληθινά και βρίσκω και μάρτυρες άμα λάχει, αλλά μπλιάξ δεν θέλω να ανακατευτώ άλλο.
ΥΓ.2. Γκρρρρρρρ

28 σχόλια:

katerina είπε...

Μην χαλάς ρε συχωριανέ μου το κλίμα απο την χθεσινή φανφαρα της ετησιας κρίσης ελληνικού εθνικοπατριωτισμού.
Ξέρεις πόσος κόσμος δυσκολευεται σήμερα να χωνέψει τον χθεσινό μπακαριαρο σκορδαλια και στην λαδόκολα μια παρελαση. Μην βάζεις δύσκολα...

unpause είπε...

Όχι ρε φίλε...

N.I.T. είπε...

ti na pw..

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

Μαρέσει που είπες δεν είχε πινακίδα πίσω... λες και οι μηχανές έχουν και μπροστά... χχαχα
Πάντως όντως εδώ ταιριάζει η αθάνατη ευχή "που να σου κλειδώσει το τιμόνι σε στροφή στην εθνική"...!το μπασταρδάκι αυτό ήταν σήμα κατατεθεν Ελληνάρας πουσταράς βρωμόσπορος..κακή σοδειά που λένε.
Κάτι θα πάθει από μόνος του ,είμαι σίγουρος...

Fade είπε...

Έλα υπερβολές. Απλά έκανε το καθήκον του ως αστυνομικός ο άνθρωπος.

idealhsths είπε...

φαακ

τι σκατά

N.I.T. είπε...

exeis dikio fade.. ligo sevasmo sto organo.

..don t mess with God

Tic Tac είπε...

Συγκεντρωνομαι...αντλω ενεργεια...

και λεω με περισση σιγουρια

"ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ"

και συνεχιζω τη δουλεια μου...

Green Onion είπε...

έλεος ρε πούστη... τι κι αν η ταινία ήταν (μάλλον - δεν πήγα) μάπα, το γκραφίτι είναι αληθές: who watches the watchmen. και μετά λένε γιατί βρίζουμε τους μπάτσους. ρε αει σιχτηρ

Fade είπε...

We gotta Redifine The Enemy

Redifine The Enemy

Chaca-Khan είπε...

(!)
...
:(
...
(...)

Ανώνυμος είπε...

Σκατά.

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Προφανώς, το ... παιδί, είχε αφήσει το "λιλί" του στο σπίτι και αφού του έτυχε το συναπάντημα με το "τρελό", θεώρησε καλό να σας δείξει το όπλο ως ένδειξη ανδρισμού! Μεγάλη μαγκιά....

MrT είπε...

είναι ολοφάνερο...είστε όλοι βούλγαροι...

spiral είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
spiral είπε...

Μας ανέβασες την πίεση βραδιάτικα...

Χρειαζόμαστε ένα χοντρό, όπως στο "μια φορά κι ένα καιρό ήταν ο άνθρωπος", για να καθαρίζει με όλους αυτούς τους μαλάκες...

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν είναι ανώνυμος, ακόμα κι αν νομίζει ότι είναι ανώνυμος. Οπότε ας προσέχουμε τι λέμε και τι γράφουμε γιατί το internet είναι δημόσιος χώρος και δεν το βλέπουν μόνο άπλυτοι αναρχικοί.

Με το γράμμα του νόμου θα έπρεπε φίλε μου να είσαι στο αυτόφωρο απόψε. Πες ευχαριστώ στο συνάδερφο που σε άφησε να φύγεις, στην Αμερική θα σε είχε στρώσει κάτω με το taser και θα έκλαιγες σαν κοριτσάκι.

Fade είπε...

Ανώνυμος είσαι μόνο εσύ. Οι υπόλοιποι έχουμε όνομα. Δεν το πιάνω το σχόλιό σου. Ελπίζω να είναι χιουμοριστικό-ειρωνικό για την φάση που έγινε. Κι αν δεν είναι και εννοείς ότι λες, δεν έχεις ιδέα τι λες περί νόμου και αυτόφωρου.
Anyway το θέμα έχει λήξει.Πάμε γι άλλες περιπέτειες.

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

Δεν σου εχω πει να μην απαντας σε ανωνυμους μοναχικους..?Η καποιος σου κανει πλακα ή καποιος έχει πλακα στο κεφαλι,γιαυτό σκέφτεται έτσι...όπως μόνο ένας κεφαλοπλακωμένος θα μπορουσε... και η πλακα αυτη ειναι ο προωρος πνευματικος θάνατος που εχουν υποστει κατι τετοιοι και απλά όταν δεν ξερουν πως να το διαχειριστουν το ριχνουν στην πλακα... του κεφαλιού τους βέβαια....

Tic Tac είπε...

" και θα έκλαιγες σαν κοριτσάκι"

...το οποιον και πολυ θα γουσταρα να σοδομισω αλλα εχουμε συμφωνησει με τη μαμα μου να μην το κανω πανω απο μια φορα το 6μηνο σε ξενους, κι αντ' αυτου να ξεχαρμανιαζω στην καθυστερημενη την ανιψια μου στο κωλοχωρι, αφου φταιει ουτως η αλλως ο πατερας μου και το σκατοσοι του που βγηκε ετσι , αφου στην τελικη δεν καταλαβαινει και πολλα το μουλικο. "

Η ιστορια ενος μπατσου

VI.PER.#67

Put the kot down , re !

mao tse tung είπε...

στην αμερική??!!?? ά ρε κάτι ανώνυμα φιντάνια που ζουν στο πετσί τους τις ένδοξες μέρες του "σοκ & πέος" του μαρκογιαννάκη...

Ανώνυμος είπε...

ti leei re o malakas o anwnymos.

me to sympa8eio dhladh

8a parw ta dikia tou ka8e kauleoura? autos einai gia autofwro kai EDE (the right way, oxi opws ginontai edw..) na sou pw egw ntahliki undercover.
to oplo pou mostrarei o ka8e klwtsos kai mpatsos emeis tou to agorasame!

plymenos eksarhikos

Chaca-Khan είπε...

άνθρωπος (δηλαδή καμία σχέση με τον ανώνυμο, αμόρφωτο μπάτσο)

stassa είπε...

Εγώ την κοπέλα του γάιδαρου σκέφτομαι. Μπρρρ....

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

βλήμα....

stassa είπε...

Κι εσύ πού ξέρεις οτι δεν την απειλεί οτι θα την σκοτώσει κάθε φορά που πάει να τον παρατήσει;

παλουκι λουκ είπε...

ναι εκατο εκει; ελατε πιαστε ενα αστυνομικο παρακαλω!

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

τα οπλα και τον εξτρα εξοπλισμό τα αγοράζουν μονοι τους..εγκυρο