Σελίδες

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2006

Αει γαμηθείτε


Κοσμοϊστορικά γεγονότα στο Ελλάντα ( link) βλέπουμε. (λέμε βλέπουμε γιατί αυτό το post είναι το πρώτο post στην παγκόσμια ιστορία που το γράφουν 2). Όταν λέμε 2 και 1ο στην παγκόσμια ιστορία δεν ειμαστε υπερβολικοί. Απλά γράφουμε post a quatre pieds (αυτό στα γαλλικά θα πει ¨πόδια¨ αλλα πάντως εμείς εννοούμε ¨χερια¨).

Chaca-Khan & Pause&Play on the mic..

Ouooooooou..i mean ououuuu, man.. Ακολουθήσαμε links επί links (πολλές εφημερίδες, ελληνικές και ξένες, e-media, blogs. Δηλώσεις όλων των φορέων. Ακολουθήσαμε τα ίχνη μέχρι τις 2/2 που βγήκε το θέμα). Δεν είμαστε σε φάση για statement γιατί είναι πολύυυυυυυυ αργά, αλλά ένα πράγμα : Καλό θα ήταν για όλους σας, πολίτες και παιδιά, να παρακολουθήσετε, να αποδομήσετε, να αναλύσετε, από όλες τις πλευρές media, politics, culture, arts, society,εταιρίες, θεσμούς ακόμα και την αλλαγή μέσα σας απ΄όλο αυτό

Είναι τεράστιο το τούβλο... Αποκαλύπτει ένα κάρο patterns...

Και επειδή είμαστε και στο King's Cross έχουμε κλειδωθεί, τρέμουμε, κλαίμε (link)
Εεεεειναι ωραίο να συμβαίνουν τέτοια συνταρακτικά.
τσεκ αουτ κι αυτό (link))) και σκέψου τι είναι αυτό που κοιτάς τώρα (μια οθόνη. τι οθόνη;)
αει γαμηθείτε

4 σχόλια:

kanaka makua είπε...

Στην ερώτηση:

Συνδέεται η αυτοκτονία στελέχους της βόνταφον με τις υποκλοπές;

η Απάντηση είναι:

Ναι, με ένα σκοινί.

Πρώην ανώνυμος με τ' όνομα

Ανώνυμος είπε...

βαριέμαι να κάνω login γι' αυτό να πω ό,τι τα πνευματικά δικαιώματα στο παραπάνω joke ανήκουν αποκλειστικά στον kanaka makua.

Λαχταριστός, από πάνω ως κάτω Ανώνυμος. Αλλάζει τη ζωή σου. Μόνο για μερακλήδες. Βάζει την επιχείρησή σας σε μία σειρά. Δεν αφήνει νερολεκέδες.

psarras είπε...

ΥΟ ΜΟTHERFUCKERS!!!

Kyrios Elefantas είπε...

Εχουμε θέμα στο Λονδινο!!!