Σελίδες

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2005

TΕΤΑΡΤΗ: "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ"

Σήμερα είναι Δευτέρα, αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η Tετάρτη. Η Τετάρτη είναι μία πολύ περίεργη μέρα. Μοιάζει να μην πατάει γερά στα πόδια της. Πού ανήκει, στην αρχή ή στο τέλος της εβδομάδας? Κανείς δεν ξέρει, ούτε αυτή. Επειδή λοιπόν δε μου αρέσει να στεναχωριέται και επειδή και η Τετάρτη έχει ψυχή, αποφάσισα να τη βοηθήσω να αποκτήσει ένα νόημα και για αυτό την ανακηρύσσω σε "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ".
Κάνοντας πράξη το μότο του blog "Kάνε την τέχνη διασκέδαση και τη διασκέδαση τέχνη..................κάνε την τέχνη ζωή και τη ζωή τέχνη" (και ποιος ξέρει τι άλλο θα μας πει να κάνουμε σε λίγο) καλώ τους bloggers όλου του κόσμου από την Αυστραλία, το Κογκό, την Ανταρκτική, την Τανζανία, τη Β. Μπλογκερία, τις ΗΠΑ, τα νησιά Φερόε και τη Γλυφάδα κάθε Τετάρτη να ανεβάζουν ποίηση και μόνο ποίηση. ΄
Δώστε στην Τετάρτη μία ευκαιρία να δείξει το γλυκό της πρόσωπο. Εγώ προσωπικά θα δημοσιεύσω ποιήματα από την ποιητική μου συλλογή "Μία Νύχτα Που Σβύνει". Τα copyrights έχουν λήξει εδώ και καιρό, συνεπώς ο καθένας μπορεί να τα οικιοποιηθεί, να τα εκδόσει και να βγάλει πολύ χρήμα. Εμένα το χρήμα δε με ενδιαφέρει πια.
Και τέλος, προκειμένου εμείς οι ποιητές να αναγνωριζόμαστε μεταξύ μας μέσα στην
ατελείωτη Βαβέλ του monitoring, προτρέπω στην αρχή του τίτλου του post να παραθέτουμε τα αρχικά Π.Η.Π.Α (Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης Απόψε) και μετά ο τίτλος..
Σας φιλώ
Είναι η ποίηση που θα σώσει τον κόσμο

2 σχόλια:

Chaca-Khan είπε...

Χαχα.. Θα σχολίαζα με ένα ποίημα, αλλά θα περιμένω μέχρι την ΠΗΠΑ-Τετάρτη..

unpause είπε...

ole
mesa!!!