Σελίδες

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Προβατίνια


Πριν λίγο πέρασα απο την βρωμοβουλή και είδα παρκαρισμένα πούλμαν απ'έξω..
Σταμάτησα λοιπόν και ρώτησα τους οδηγούς κάτι που απο πριν είχα σκεφτεί πως έτσι θα είναι αλλά ήθελα με τρέλα να το ακούσω να επιβεβαιώνεται..Και ναι!Αυτό ήταν..
Τα καλά προβατάκια,τα ελληνικά, ακούσανε τον προβατοβοσκό τους και βγήκανε να κάνουνε αυτό που τους διέταξε.Ψώνια κάνανε μωρέ, καιρός που είναι..Και μάλιστα ήρθανε από την Πάτρα για αυτό το σκοπό.
Πιο κάτω ακόμα μερικά,ντόπια, με σακούλες γεμάτες στα χέρια.Πιο πάνω άλλα, με τσέπες άδειες.Αυτά απλά αρέσκονται στην παρατήρηση της διαδικασίας με έναν ιδιαίτερο μαζοχιστικό τρόπο.
Και φυσικά οι καφετέριες του κέντρου γεμάτες με ψώνια να αλλάζουν γνώμες για αυτά που ψώνισαν πληρώνοντας 5-6 ευρώ για ένα καφέ ζουμί που κοστίζει 37 σεντς.
Και μέσα στην βουλή ή και έξω(κρυμένοι) οι υπεύθυνοι, να τρίβουν τα χέρια τους που κουμαντάρουν έναν απο τους πιο ηλίθιους λαούς έβερ.

8 σχόλια:

Tic Tac είπε...

Μπεεε...

Stefanos Max είπε...

τι βαρετο που εχει γινει το μπλογκ σου...

Tic Tac είπε...

@ Stefanos MAx

Το ποιο;

Α, όλα κι όλα. Άμα είναι βαρετό, θα το λες σε όλους μας. Αλλά είδα έχεις τόσα που ακολουθείς.

SaLaMi-EdAfOuS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
SaLaMi-EdAfOuS είπε...

Να, πάρε για την βαρεμάρα σου http://whiteresister.com/index.php/stories/144-elin-krantz-just-another-dead-liberal

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζονται χιλιάδες ψυχολόγοι, ψυχίατροι και άλλες παρεμφερείς ειδικότητες για να μας εξηγήσουν το μοναδικό φαινόμενο στον κόσμο, ενός λαού με ευφυία, που διαπρέπει έξω από τη χώρα του και συμπεριφέρεται σαν υπέρτατος μαλάκας μέσα στη δική του!

J95 είπε...

Δε χρειάζεται καν να αναρωτηθούμε πού πήγαινες (αν για παράδειγμα έκανες χρήση της εργασίας των μετρατζήδων για να αράξεις κάπου όπου θα έκανες χρήση της εργασίας ενός γκαρσονιού) γιατί όλα αυτά τα πόσταρες Κυριακή απόγευμα σε πλατφόρμα με 24/7/365 βάρδιες sysadmins.

randy είπε...

Hi, very interesting post thanks for sharing. Can I contact your through your email. Thanks!

Randy
randydavis387 at gmail.com