Σελίδες

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Διαβάζετε υποχρεωτικά ακούγοντας το παρακάτω άσμα



Στη δίνη της εξέλιξης και της προόδου, ο άνθρωπος παραμένει πρωτοπόρος και σιωπηλός. Κριτικάρει όλα γύρω του και πάνω από όλα με στωικό βλέμμα, τον ίδιο του τον εαυτό. Με λύπη διαπιστώνει πόσο βλάπτει τον εαυτό του και πόσο πρέπει να αλλάξει τις συνήθειές του, βλαβερές για τον ίδιο και τους συνανθρώπους του, μα πάνω από όλα, βλαβερές και για το περιβάλλον. Οι διατροφικές του συνήθειες, τα πάθη του καπνίσματος και του αλκοόλ, η υπερκατανάλωση, η κρίση αξιών και ιδεών, η έλλειψη σοβαρών προτύπων και ιδανικών, ο Αρναούτογλου που δεν θα κάνει πια πρωινάδικο…όλα μπαίνουν στο καζάνι της Κρητικής (ρακής) που σιγοβράζει και βγάζει από το στόμιο ζουμί πικρόχολο, καυτερή ματιά.
Μα κανένας λόγος για τα ζώα. Αυτά που επίσης ευθύνονται για τα δεινά μας. Μιλάμε για αντικατάσταση των ανθρώπων και δεν μιλάμε για αντικατάσταση των ζώων. Μιλάμε ότι ένα ρομπότ δουλεύει καλύτερα από ένα δούλο μαύρο (κατά προτίμηση από την Γκάνα) και δεν μιλάμε για τις αγελάδες που με τις πορδές τους βρωμίζουν την ατμόσφαιρα και συντελούν στην τερατώδη αύξηση του θερμοκηπίου. Γιατί εγώ μέσα στο κατακαλόκαιρο να κλείσω το κλιματιστικό μου; Εγώ, ως ανθρώπινο είδος, δεν το εφηύρα; Πρέπει τώρα να βάλω όρια στις εφευρέσεις μου; Ας αρχίσουν να κλάνουν λιγότερο οι αγελάδες…
Λοιπόν…για να τελειώνει αυτό το παραμύθι με την αικσαίλικσυ (ή όπως αλλιώς γράφεται)…εγώ γεννήθηκα άνθρωπος και κανένας αλήτης δεν θα με αναγκάσει να αλλάξω συνήθειες μόνο και μόνο γιατί το επιβάλλει το ανώτερο της φύσης μας και η βιοποικιλότητα και το sustainable development. Αν τα άλλα ζώα θέλουν να στηριχτούν πάνω μας προκειμένου να σωθούν, έχουν προ πολλού χάσει. Πρέπει και αυτά να βοηθήσουν στην καλυτέρευση του αγώνα για επιβίωση. Οι αγελάδες πρέπει να σταματήσουν να τρώνε χόρτα, που προκαλούν αέρια και να το ρίξουν στα κρέατα…θα χάσουν και κανά κιλό με αυτό τον τρόπο. Οι κότες καλό θα είναι να πετούν κάτι παραπάνω από 5 μέτρα, έτσι ώστε να αποδημούν και να μην γεννούν αυγά κάθε μέρα. Οι φάλαινες επιτέλους να γίνουν πιο επιθετικές απέναντι στους αλιείς. Οι τίγρεις και οι λοιπές γάτες, αφού είναι λίγες, να αρχίσουν να τρώνε χόρτα…και ας κλάνουν κατιτίς παραπάνω…και όλα τα ζώα να ορίσουν σε νέο μίτιν-γκ (το οποίο στο τέλος θα έχει και ψηφοφορία) καινούργιο βασιλιά, γιατί αυτός ο τεμπέλης που παίζει play-station όλη μέρα, τα έκανε αρκούντως μαντάρα και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζει το καταστροφικό non-executive έργο του.
Όλα τα ζώα είναι ίσα…επομένως όλα τα ζώα έχουν δικαίωμα και υποχρέωση στην εξέλιξη…ή όλοι μαζί…ή πίσω στις σπηλιές μας…

6 σχόλια:

Tic Tac είπε...

Και γαμω τις παρατες.

Ταρατατζουμ επαγγελματικο.

Βγαζω το καπελο μου και το πετω ψηλα!

χελώνα είπε...

μετα από
1ον)άφθονη ρακί
2ον)τη μουσική υπόκρουση (που ούτως ή αλλιώς ήταν υποχρεωτική -όρντινο του γράφοντα-)
και 3ον)το περασμένο της ώρας

το κειμενο με βρίσκει σύμφωνη. Αυριο θα το ξαναδω για να καταλάβω σε τι συμφωνώ. χικ

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

Ρακή με luke chable και αγελάδες που κλάνουν....
Δεν γυρνάς πίσω καλύτερα ρε Μπρακ?

Ανώνυμος είπε...

εγώ δεν είπα για ρακί...
luke chable είπα
και αγελάδες να μην κλάνουν

κατά τα άλλα
τικτακ
υπάρχει φυσικά και αυτό το άσμα ασμάτων

http://www.youtube.com/watch?v=1HyS80Uf9a8

χαιρετίσματα από τη χιονισμένη Γκαρδίτσα

Penelope Without Sporaks είπε...

Ws kat->cat=>gata exw na dilwsw oti xairomai pou mou epitrepetai na synexisw na klanw anenoxlhth... :-D

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

Αυτή η φωτογραφία κάτι μου θυμίζει....