Σελίδες

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Ανάληψη ευθύνης

Λοιπόν, εεεε...αναλαμβάνουμε την ευθίνη να πούμε, ναι, κι έτσι, για το συμβολικό χτύπειμα που έγινε στον οίκω της καπηταλιστοικής κατασταλτικής εξουσίας, δηλαδεί την βουλή.Το χτύπημα στον σκουπιδωτενεκέ ήταν κέρειο και συμβουλίζει την Βουλή ως κάδο απορριμάτων που είναι να πούμε γεμάτο με σκουπιδοβουλευτές κι έτσι.Το άντρο της αντιλαηκής κατασταλτικής πολιτικής χτυπήθηκε. Παρακωλουθούσαμε εκτεταμένως και διεθνώς κι έτσι την αλλαγή των φρουρών και των εβζώνων να πούμε κι έτσι να πούμε ένας σύντροφος τοποθέτησε τον εκρικτικό μειχανησμό.Χρησιμοποιήθηκε δυναμίτιδα να πούμε που απαλλοτριώσαμε από παράνωμο ψαρά που ψάρευε με δυναμήτη και σκότωνε παρανόμως και αδιακρήτως τους σύντροφους μας τα ψάρια. Ο ψαράς να πούμε τιμωρήθηκε παραδειγματικά με λίγο δυναμίτη στο στόμα γιατί ήταν ένα καπιταλιστικό γουρούνι που αισχροκερδούσε στο βωμό της καταναλωτικής καταστολής.

Αλιλαιγκίη στους σύντροφους


Φωτιές των πηρύνων του πυρηνικού πυρήνα της λάβας

15 σχόλια:

Ξύπνιος είπε...

Μπράβο μαλάκα!

Fade είπε...

ναι ναι οκ, αμα θες σου κάνω και τον Χρυσοχοίδη σερίφη να χαρείς

Ανώνυμος είπε...

πύρινοι λαίλαπα (οι)

Kyrios Elefantas είπε...

το δηλαδή δε γράφεται έτσι

Kyrios Elefantas είπε...

εντωμεταξύ χθές συμπτωματικά διάβαζα κάπου ,δε θυμάμαι πού, ένα άρθρο για τα περιστέρια οτι προκαλούν αντιφατικά συναισθήματα (και απο τη δική μου εμπειρία άμα τα φάς σου προκαλούν την ψευδαίσθηση οτι είσαι ερωτευμένος γιατι φτερουγίζουν.Αυτό συμβαίνει και με τις πεταλούδες αλλα για λιγότερη ώρα γιατι χωνεύονται πιο εύκολα απο τα περιστέρια)

pokapiko είπε...

elefa 8ee ...

pokapiko είπε...

ξυπνιε... πεσε για υπνο ξανα

Tic Tac είπε...

Για τα περιστερια και την επιδραση στο κεντρικο νευρικο συστημα ρωτηστε τον/την egokounoupis.

Για την "επανασταση" ρωτηστε τ' αρχιδια σας.

Αυτα ξερετε - αυτα εμπιστευεστε.

MrT είπε...

xaxaaxaxa

a re elefa/tiktak

pokapiko είπε...

xaxaxa....

8-bit είπε...

Αλιλαιγκίη ????

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

χαχαχα αρε ολοι

grsail είπε...

... αμ' τα άλλα, τα παλληκάρια με τις φουστανέλλες ; τι παλληκάρια ήταν αυτά και έτσι ναούμε, έπεσε η ξεθυμασμένη στράκαστρούκα και δεν κουνηθήκανε ρούπι λέει και έτσι ρε συ ναούμε ! ... παλληκάρια ρε !

Πάντως, είδες που καταντήσαμε να εκφράζουμε την αλιλαιγκίη μας με τζούφιες στρακαστρούκες από το προηγούμενο Πάσχα ; κατάντια και έτσι ρε συ δικέ μου να πούμε !

:-))

χελώνα είπε...

ναι ναι..υσχίει.. όσα ειπώθηκαν για τα περιστέρια είναι αλήθεια. η Αλιλαιγκίη είναι αφέψημο. Το βράζεις κανονικα κανα 5 λεπτο και βοηθάει στην ουρηση..των συντρόφων γενικώς.

Νίτσα Μαρούδα είπε...

χέσε μέσα Πολυχρόνη που δε γίναμε ευζώνοι...