Σελίδες

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Β ΦΟΡ ΒΕΝΤΕΤΑ

ΛΟΙΠΟΝ! ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΙΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΗΞΑΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΠΕΛΟΚΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΩΠΣΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΟΣΗΟΙΕΙΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΗΓΙ ΤΗΝ ΠΡΩΣΩΠΕΙΚΟΠΟΠΙΤΑ ΩΣ ΕΛΙΝΑΙΣ. ΤΟ ΜΑΧΕΡΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΩΚΑΛΛΟ. ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΣΤΑΤΕΒΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΗΔΑΙΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ, ΕΙΝΕ ΜΙΤΕΡΑΙΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΚΙΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΣΙΦΟΝΙ.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΙΤΑΝ(Ι ΕΠΙ ΤΑΣ) ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΙ.ΝΙΚΙΑΣΑΜΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ Β ΦΟΡ ΒΕΝΤΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΙΝΙΚΟ ΣΘΑΙΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΑΙ ΣΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩ ΧΤΥΠΥΜΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΘΙΓΕΙ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑΝΑΙΛΑ ΤΩΝ ΕΒΖΩΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΟ Β ΦΟΡ ΒΕΝΤΕΤΑ ΙΝΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΕΝΤΕΤΑ ΕΔΟ ΚΑΙ1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.ΕΙΧΑΜΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΗΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΑ 10-01-10 ΔΗΛΑΔΗ 10+1+10x10x10-1-1:10:10x10-1-1-1+10=Θ+Ε+Ο+Σ=ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑ. ΤΟ ΓΡΑΠΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΗ ΕΜΗΣ ΔΕΝ ΦΩΡΑΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΙΒΟΜΑΣΤΑΙ


ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

43 σχόλια:

Fade είπε...

Και εδώ σταματάει αυτή η κακογουστιά, αλλά δεν άντεχα έπρεπε να τα βγάλω από μέσα μου αν και σηκώνει 3 συνέχειες ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ και Χρυσοχοϊδης, που ασφαλώς όλοι μπορούν να φανταστούν πως θα είναι σύμφωνα με αυτό το καινούριο είδος σάτυρας που ΕΓΩ ανακάλυψα ΠΡΩΤΟΣ.

psarras είπε...

Fade, εισαι πρωτοπορος.

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

Και πρωτογνώρος

Νίτσα Μαρούδα είπε...

fade τα συγχαρητήρια μου!βρήκες τον πιο ωραίο τρόπο να εκφράσεις όλη την κακογουστιά της βίας που συζητούσαμε τις προάλλες.

Ανώνυμος είπε...

ανατριχιαστικό το βιντ

MrT είπε...

κτάι πεάι σβρατά με το αθώρφαγνορο κεμείνο, αλλά θα το βρώ...

Fade είπε...

Το βίντεο απλά είναι το ίδιο το παράλογο

Kyrios Elefantas είπε...

δε την παλεύω άλλο με τον μεταμοντερνισμό . βοήθεια.

Chaca-Khan είπε...

Πραγματικά φίλε fade με αυτό το κουμπο-ποστ (στο προηγούμενο) και κυρίως με το video μας έστειλες για τσόφλια.

Στο μουσείο παρακαλώ και γρήγορα

ksiggi είπε...

den pame katholou kala... bliax
tha kserasw
eustoxo to neo ufos satyras pantws

χελώνα είπε...

ναι..οσο διαβαζαμε ειχε μια πλακα. στο βιντεο παγωνεις..κυριως για τη συνεχεια.

Δίκτυο Αθήνα είπε...

Καλό! ομολογουμένως. Αν και κράζεις εμάς. Αλλά δεν πειράζει. Δυστυχώς αρκετά από αυτά που "σχολιάζεις", τα φάγαμε και εμείς στην μάπα, εδώ και καιρό, και γι' αυτό το γυρίσαμε στο "αυτόνομοι". Πάντως την καλή σάτιρα, την εκτιμούμε

stassa είπε...

Συνέβη κάτι; Καράφλες με χιούμορ; Από πού κι ως πού;

(Τσάκα πάντως λες ψέμματα, δεν είμαι εγώ η πιο τακτική σας αναγνώστρια, ο anonymous είναι)

(Έχω χάσει το τεύχος 6, παίζει πουθενά;)

Chaca-Khan είπε...

Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι το blog των αυτονόμων διαβάζεται μο-νο-ρούφι! Δηλαδή, μα την παναγία, τέτοιο patchwork δεν περίμενα να συναντήσω πριν κλείσω τα μάτια μου. Fractals είδα!

Ανώνυμος είπε...

"Κατά τη γνώμη μου, κοιτάξτε προς Τουρκία ή Ισραήλ ή τους μασόνους, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες τα παίρνουν από αυτές τις χώρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να συλληφθούνε ποτέ. Στο λέω και το υπογράφω. Τους έζησα. Αγωνίστηκα στην Ξάνθη, έγινε μία διαδικασία κάποιους μήνες, γνωρίζετε την καθαρότητά μου, λυπάμαι για τους συντρόφους μου αλλά οι μισοί από αυτούς τα παίρνουν από αυτούς".

Nίκος Κουνταρδάς

spiral είπε...

αφού δεν βρίσκεται κανένα arxedi να απαντήσει στους "χιουμορίστες" (γιατί τέτοια μούγκα ρε παιδιά, μπήκαν στο σπίτι σας και κλάσατε μέντες?), θα το κάνω εγώ.

μάγκες, για να πούμε τα αυτονόητα, πουλάτε good old fashioned νεοναζισμό σε μοντέρνα συσκευασία μπας και τσιμπήσει κανένας πελάτης. φοράτε μάσκες guy fawkes, πασπαλίζετε το προϊόν σας με κοινωνικές αρλούμπες και "δημιουργικές δράσεις" (τι το δημιουργικό υπάρχει στο να τρομάζεις γυναίκες;), όμως επενδύετε στον ίδιο φόβο και στις ίδιες ανασφάλειες με όλους τους ομοίους σας. αλήθεια, κανένας ξέμπαρκος από τις τάξεις σας δεν σοκαρίστηκε όταν στην εκδήλωση δεν βρήκατε "άπλυτους" μπάχαλους αλλά κοπέλες και μεσήλικες που θα μπορούσαν να είναι γονείς σας; αυτό που κάνατε λέγεται ωμή τρομοκρατία και θα έπρεπε να ντρέπεστε.

αντίθετα, δεν θα έπρεπε να ντρέπεστε για τα περί κοσμοθεωρίας του εθνικού σοσιαλισμού που έχετε κρυμμένα στο κάτω μέρος της σελίδας. αυτοί είστε σε τελική ανάλυση ρε παίδες, νεοναζί. γιατί το κρύβετε; οι καράφλες φαίνονται και κάτω από τις μάσκες.

θα σας πρότεινα να δώσετε κανένα ραντεβού με τους αντιφαδες και τους λοιπούς μπάχαλους της απέναντι όχθης και να λύσετε τις διαφορές σας όπως εσείς μόνο ξέρετε. σφαχτείτε μεταξύ σας, κόψτε το λαιμό σας, στ' αρχιδια μας. απλά, μην τα βάζετε με ανθρώπους που δεν μπορούν και δεν θέλουν να μπλέξουν σε βίαιες αντιπαραθέσεις, είτε αυτοί είναι μετανάστες, είτε αντιρατσιστικές οργανώσεις. βάλτε τα με κάποιον που να έχει τη δύναμη και τη διάθεση να αντιδράσει.

κι εσύ ρε τσάκα, μόνο αυτή τη μαλακία είχες να πεις; σας διαβάζω 3 χρόνια, και ειλικρινά τέτοια γαργάρα δεν την περίμενα. άλλες φορές είσαστε λαλίστατοι. κρίμα.

Tic Tac είπε...

Εμενα παντως με ποναει ο λαιμος μου. Γι αυτο δεν απανταω στους συντροφους.

psarras είπε...

@ Spiral
Νομιζω οτι το ξερεις καλα το blogoπαιχνιδο. Όταν απαντας στο σχολιο καποιου του δινεις αξια και τον ωθεις να συνεχιζει. Οι νεοναζι ειναι σαν τα trolls απλα δεν τους απαντας.

Fade είπε...

@spiral προφανώς το ποστ τα λέει όλα, δηλαδή τι άλλο?

8-bit είπε...

@Spiral + @Psarras
Σωστός ο spiral, psarra λές μαλακίες.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Η αλήθεια είναι είναι πως indeed πλέον οι απλοί άνθρωποι έχουν μπεί σε κατάσταση σοκ και δέους απο όλους τους ακραίους που έχουν κάνει παιδική χαρά τους κάθε ζωτικό χώρο που έχουμε για κινηθούμε και να υπάρξουμε. Δεν είναι ντροπή νομίζω το να παραδεχτούμε πως το σκέφτεσαι δευτερη φορά ακόμα και μέσω της ανωνυμίας να απαντήσεις σε κάποιους που οργανώνονται για να κάνουν τέτοιες μαλακίες και δεν μιλάω μονάχα για την δεξιά. Η μπάλα έχει χαθεί προ πολλού, χουλιγκάνοι αριστεροί
χουλιγκάνοι δεξιοί
χουλιγκάνοι ομοφοβικοί
χουλιγκάνοι σωτήρες
χουλιγκάνοι μπάτσοι
χουλιγκάνοι ακουσμένοι απο κρακ
όλοι τους πιέζουν και εμείς πρέπει να τους υπομένουμε μέχρι που στο τέλος δεν θα μπορείς να βγείς στο δρόμο απο την μαλακία που έχει παίξει.

Τι μου λες τώρα πως δεν θέλουμε να δώσουμε αξία? Σε άλλες περιπτώσεις σε αυτό το μπλόγκ έχει γίνει τις πουτάνας εάν κάποιος γράψει μια μαλακία που δεν μας πάει, αλλά επειδή τώρα κάποιος υπογράφει ως δίκτυο αθήνα και έχεις δει τις εικόνες και έχεις κάνει τις απαραίτητες νευρωνικές συνδέσεις, αποφασίζεις να το παίξεις safe και cool, το ρίχνεις στην πλάκα σε χαλαρή διάθεση, μην θίξουμε και κανέναν και γίνει κανα κακό.

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά δεν το κόβω ιδιαίτερα!!!

Fade είπε...

μάιστα

8-bit είπε...

χλωμό σε βλέπω

Fade είπε...

Ρε θα μας τρελλάνεις? Απλά πιστεύω ότι σχόλια τύπου spiral και δικά σου που βλέπουμε στα περισσότερα blogs, tvxs klp, εκφράζουν μια μαλακισμένη και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ευκαιριακή και δήθεν πολιτική άποψη.
Ενώ αν πάρεις βαθειά ανάσα και αποβάλεις την ένταση μπορείς να δεις ότι είναι καλύτερο να παράγεις λόγο, χιούμορ και άντε το πολύ ένα καυστικό σχόλιο.
Αν και η ελληνική πρακτική του καφενείου δύσκολα ξεπερνιέται, πιστεύω ότι μόνο έτσι θα περάσουμε σε μια νέα φόρμα διαλόγου και ΟΧΙ ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

chaca-khan είπε...

δόσεις αλήθειας υπάρχουν και σε αυτό που λέει ο 8bit και σε αυτό του fade.

8-bit, επειδή όμως αυτός που μιλάει είσαι ΕΙΔΙΚΑ εσύ, κατά τη γνώμη μου, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, δε θα έπρεπε να κάνεις 2ο comment "χλωμό σε βλέπω". Δλδ plz!

Kyrios Elefantas είπε...

λίγο υπερβολικό σε κόβω 8μπιτ (όπως και εσένα σπιράλ αφού μετα απο τρία χρόνια θα έπρεπε να μας καταλαβαίνεις καλύτερα) , η αλήθεια είναι οτι και εγώ έχω πονόλαιμο , όποιος έχει την ειλικρινή διάθεση ή το μικροαστικό καταναγκασμό να δείξει οτι δε φοβάται , μπορεί να απαντήσει όπως πιστεύει οτι θα ήθελαν οι άλλοι να απαντήσει. εμένα στα αρχίδια μου ,ανοιγω το στόμα μου οταν εχει νόημα και επιτρέψτε μου το νόημα να μην είναι υπόθεση που μου την αναθέτει κανείς , ούτε αναγνώστης , ουτε φίλος , ούτε "σύντροφος".

ανοίχτε τα στόματά σας όσοι έχετε κάτι να πείτε και αφήστε τους άλλους. κατα τα άλλα προσωπικά απεχθάνομαι τις τζάμπα μαγκιές. και τα ντουμπλάζ συνείδησης. ο νοών νοείτω.

Kyrios Elefantas είπε...

"ευκαιριακή και δήθεν πολιτική άποψη" είναι επίσης η φράση που έψαχνα αντί του "τζάμπα μαγκιά"

Νίτσα Μαρούδα είπε...

μπήκαν οι ναζί στο μαγαζιιιιιί
στο μαγαζίιιιιιιι
οι ναζίιιιιιι
κάντε υπομονή
μπήκαν οι ναζίιιι στο μαγαζίιιιι

μπήκαν οι ναζί στο μαγαζί?????
ποιό μαγαζί καλέ?
αφού πέμπτες είμαστε κλειστά!
ντόινγκ

Fade είπε...

Εντάξει το έχουμε, βριζόμαστε τώρα με 8bit στο τσατ, χαμος γίνεται, μάλλον θα σταματήσουμε να είμαστε φίλοι...

8-bit είπε...

καλά, το χλωμό σε βλέπω ήταν λάθος λέξη, ήθελα να πω θαμπό.........

spiral είπε...

@psarras: μπορεί και να έχεις δίκαιο. εμένα πάντως μου κακοφάνηκε όλη αυτή η μουγκαμάρα.

@fade: γελάσαμε με το ποστ αλλά μέχρι εκεί. από την άλλη, αν είχες μπει στη διαδικασία να "παράγεις λόγο, χιούμορ και άντε το πολύ ένα καυστικό σχόλιο" μετά την εμφάνιση του καράφλα, δεν θα είχε χρειαστεί να κάνω εγώ το μαλάκα και να "εκφράσω μια μαλακισμένη και συναισθηματικά φορτισμένη ευκαιριακή και δήθεν πολιτική άποψη".

@elefantas: κι όμως, μπήκες στη διαδικασία να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας (ε αφού είσαι, πώς θα γίνει τώρα; :Ρ) σε εμένα & στον 8bit, κι όχι εκεί που μάλλον άξιζε περισσότερο τον κόπο. υποθέτω οτι τώρα είχε νόημα. και οκ, δε νομίζω οτι είναι ωραίο την κριτική που δε μας κολακεύει να την βαφτίζουμε ντουμπλάζ συνείδησης.

@dear all: από ότι φαίνεται όλοι παρακολουθούσατε τα σχόλια περιμένοντας κάποιον να μιλήσει. απλά το επισημαίνω. καλή συνέχεια.

stassa είπε...

Καλά, τότε να πώ κι εγώ που δεν είμαι arxedi;

Το μέτρο είναι λίγο πιο χαμηλά. Το βίντεο είναι λίγο τσαμπουκάς και ποζεριά, αλλά κατά κύριο λόγο χαβαλές. Εναντίον κάποιων ψιλομεσήλικων που δεν θ' αντιδρούσαν με ξύλο, αλλά είναι μάλλον εμφανές οτι δεν πήγαν κι οι άλλοι για ξύλο εκεί (πλην των δυο-τριών που βγήκαν τελευταίοι και κρατάγανε κράνη, αλλά μπορεί και να ήταν απλά για περιφρούρηση, μην και). Θέλω να πω οτι δε βλέπω βία, βλέπω μια πρόθεση να τους κάνουμε να χεστούνε πάνω τους, αλλά μέχρι εκεί.

Αυτό για τους καράφλες είναι πρόοδος και ένα τεράστιο βήμα μπροστά, προς την κατεύθυνση του διάολογου και της ωριμότητας να πούμε. Επίσης επαναλαμβάνω: καράφλες με χιούμορ. Αν δεν γκρέμισε φούρνο τότε η πόλη μου δεν είναι πια αυτό που θυμόμουνα κι αυτό είναι μάλλον καλό γιατί εγώ θυμάμαι μαλακίες στο τετράγωνο, από κάθε κατεύθυνση, έτσι για να ξεκαυλώσουμε κι όχι επειδή πιστεύουμε σε κάτι.

Τώρα, αν πιστεύουμε (οι καράφλες δηλαδή) σε μαλακίες, αυτό είναι άλλο θέμα, συζητιέται. Αλλά απ' ό,τι βλέπω, φασίστες-ξεφασίστες, μάλλον για τη συζήτηση το πάνε. Ελπίζω μόνο να περιμένουνε πόρτα γιατί θα τη φάνε άσχημα στην αρχή. Θα δείξει σε βάθος χρόνου αν αντέχουνε.

Πριν κάτι χρόνια έγινε ένα φεστιβάλ πανκ και όι, μαζί, στην Πελοπόννησο, δε θυμάμαι πού, μου είπανε να πάω κι εγώ αλλά θεώρησα οτι απλά θέλανε ουδέτερους να μετράνε φάπες και δεν πήγα. Φαίνεται οτι μπορεί να έκανα λάθος. Θα παραθέσω εδώ μόνο ένα απόσπασμα από την εργασία-ορόσημο των Milano et al:

It doesn't matters how you wear your hair
It's what inside your head
United Forces stand for all strong and fair
Black, white and yellow and red
[CHORUS]
UNITED (forces) UNITED (forces) UNITED
UNITED (forces) UNITED (forces) UNITED
Skinheads and bangers and punks stand as one
Crossover to a final scene
United forces and their job won´t be some
Until the world can see
CHORUS: No rednecks, no jocks, no macho bullshit attitudes
United forces can´t be stopped - REPEAT TWO TIMES

Και με τις ευχές μου. Ο εχθρός δεν είναι ούτε κάτω ούτε δίπλα.

stassa είπε...

Επίσης, ρε παλληκάρια (Αυτόνυμοι) γιατί βάζετε τέτοιες μπουρούχες κομμάτια για υπόκρουση; Βάλτε 'κει κάνα κλασσικό, Venom, Slayer, Sodom κι άγιος ο θεός να μερακλώσουμε, τί 'ν' αυτά τα πράματα;

(βαθύ πολιτικό σχόλιο τώρα αυτό)

Δίκτυο Αθήνα είπε...

καλά στα πολιτικά δεν θα μπώ, γιατί ούτως ή άλλως, δεν γουστάρουμε να σας "πείσουμε"... μας είναι αδιάφορο.
Omg, venom, slayer και τέτοια; έλεος όμως. Θεράπεία: Σήκω από το πισί. κάνε βόλτα στο τετράγωνο. Γύρνα. Και αν έχεις κάνει αυτό το πράγμα στον υπολογιστή σου, που γυρνάει το ρολόι πίσω, για να μην σου λήγουν τα trial προγράμματα, άλλαξέ του. Μπήκαμε στο '10.

Δίκτυο Αθήνα είπε...

επίσης! Κάτω τα χέρια από τους ηρωϊκούς rednecks!

Chaca-Khan είπε...

Spiral εντάξει, you re pushing it too far. Θέλω να πω πως σχόλιο έκανα/κάναμε (σχόλιο μιλάμε για το ποιος είναι πίσω από το video).
Προσωπικά κοντοστάθηκα για μια στιγμή (8bit) και ύστερα αποφάσισα να κάνω το σχόλιό μου χωρίς να απευθυνθώ σε αυτούς (psarras).
Επίσης προσωπικά είχα chat συζήτηση με fade και αργότερα με pause για το θέμα και τις προεκτάσεις του (είμαστε καικοινωνιολόγοι πανάθεμά μας) οπότε πώς να το πω, ξεκάβλωσα.
Σε κάθε περίπτωση να ανοίξω συζήτηση πολιτική του τύπου "γιατί ρε μάγκες ξηγιέστε έτσι" δεν εμπίπτει στα ενδιαφέροντά μου γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα με αυτόν τον τρόπο. It;s good to know though.
Αν για σένα έχει (που είχε), ιδού το ρόδο ιδού και το πήδημα. Μπορείς να κάνεις όσα ταρατατζούμ θες (όχι όσα, όσα επιτρέψουμε. μετά ανοίγεις το blog σου και είσαι κύριος)
Ο 8-bit ούτως ή άλλως είναι επαγγελματίας φλώρος :-)

Kyrios Elefantas είπε...

to ντουμπλάζ συνείδησης δε πήγαινε σε σενα σπιραλ , προφανώς θα έλεγα.

το κόλπο με τα trial πώς γίνεται?

spiral είπε...

alright chaka, fair enough. δικό σας είναι το κατάστημα, επιτρέψτε οτι θέλετε σε όποιον θέλετε. κρίμα που κόλλησες στο "γιατί ρε μάγκες ξηγιέστε έτσι", γιατί δεν ήταν αυτό το θέμα μου. δες ξανά το βίντεο, διάβασε το σχόλιό σου και σκέψου πώς μπορεί να φάνηκε σε κάποιον που δεν σε γνωρίζει, και ιδιαίτερα σε κάποιον που έχει βρεθεί στη θέση των ανθρώπων της αντιρατσιστικής. αυτά. τα λέμε.

Fade είπε...

@spiral και ποιος σου είπε ότι το ποστ μου ανήκει και ότι εγώ είμαι υπεύθυνος να απαντήσω? Το ποστ είναι ελεύθερο να κινηθεί όπως θέλει.
Ειλικρινά δεν θα απαντούσα ποτέ αν εσύ δεν είχες μπει στη διαδικασία να κάνεις αυτό που θεωρείς ότι είναι αυτονόητο στη δική σου πραγματικότητα. Να παράγεις δηλαδή ένα τέτοιου είδους λόγο με τον οποίο εγώ διαφωνώ. Και σίγουρα μπορείς να μπεις στο tvxs να διαβάσεις τα 2.388.000 σχόλια που είναι στο ίδιο ύφος με το δικό σου και να συμμετέχεις, αφού το θέμα από ότι βλέπω έχει πάρει και μεγάλη δημοσιότητα λόγω του ότι πραγματικά η συγκεκριμένη ενέργεια αγγίζει το ΠΑΡΑΛΟΓΟ. Αλλά αυτό φαίνεται και από το ποστ. Οπότε?
Τι θες?

MrT είπε...

τη σκάλα παιδιά...αμάααααααν...

stassa είπε...

Κύριε Ελέφαντα, μέχρι πριν κάτι χρόνια μπορούσες να πας στο BIOS και να γυρίσεις την ημερομηνία κάνα μήνα πίσω, για να κρατήσει άλλες 30 μέρες το τράιαλ.

Στη σύγχρονη εποχή -λέω- (με προσέχεις;) δεν πιάνει αυτό, τουλάχιστον με σοβαρό πρόγραμμα, γιατί έχει ένα counterάκι το τράιαλ που γράφει κάθε μέρα σ' ένα αρχειάκι, κι αν θες να κάνεις μαγκιές πρέπει να ξέρεις πού είναι το αρχειάκι και πώς να το αποσυμιπέσεις.

spiral είπε...

this is clearly a case ofdutycalls

εγαμήθη λίγο το θέμα ε;

sorry από τη μεριά μου. άντε, καλημέρα! :)

pokapiko είπε...

ti skata na grapsw ...ti skata na grapsw ...ti skata na grapsw...




ΣΚΑΤΑ

Chaca-Khan είπε...

Έλα για να τελειώνουμε :

Ο νεοφασισμός εντός των τειχών