Σελίδες

Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Αναρωτιέμαι..

Αναρωτιέμαι…

Πως να αισθάνεται κάποιος που έχει βάλει μια φωτιά (ή κάποιος που έχει πληρώσει κάποιον να το κάνει...) όταν βλέπει όλ’ αυτά στα ΜΜΕ (εικόνες, κραυγές, πόνο, θλίψη, καταστροφή, αγώνα) ή όταν ίσως είναι εκεί και βλέπει και παρακολουθεί την κατάσταση στις περιοχές αυτές;

Λέτε να τα βλέπει και να χαίρεται (τόσο σατανικό;) ή να μετανιώνει και να εύχεται να πεθάνει;


timesonline


tvxs

tvxs

19 σχόλια:

0comments είπε...

σόρυ φίλος
αλλά αν αναζητάς ηθική στην εξουσία αυτού που ανάβει τη δάδα, αυτού που καίει ή αυτού που χτίζει (γιατί υπάρχει ζήτηση)μου φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει πως παίζει το πράμα.

unpause είπε...

Έχω καταλάβει... δε ζηταω ηθική! Απλά αναρωτιέμαι πως νιώθει κάποιος που έχει κάνει κατι τέτοιο οταν βλέπει τα αποτελέσματα της πραξης του..

Ανώνυμος είπε...

eimai ligo afelhs, opote exoume fwties shmainei oti kapoios tis exei valei ?

Xana (Ζάνα) είπε...

asxeto, Pause, ithela na sto pw kairo alla den evriska to email sou.

Anthropology cooperative: http://openanthcoop.ning.com/

axizei. Kai, eisai kupro oktovri?

unpause είπε...

nai, mallon tha eimai. giati? les na rtheis? :p

Xana (Ζάνα) είπε...

nai, teleiwnw s'ena mina (yeay!) kai mexri to viva to noemvri lew na episkeftw filous! na rthw i exeis apaititiko paidio? :P

Xana (Ζάνα) είπε...

pedio that is...

Xana (Ζάνα) είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ksiggi είπε...

"Με κάθε μεγάλη πυρκαγιά φουντώνουν και οι συζητήσεις για τις αιτίες των πυρκαγιών, τους έμπρηστες κλπ. Η σχετική φιλολογία δεν οδηγεί πουθένα: για διάφορους λόγους πυρκαγιές θα ξεσπούν τα καλοκαίρια και είναι αναπόφευκτο ένα μέρος του δασικού πλούτου να καταστρέφεται. Το θέμα είναι να περιορίζεται η ζημιά και να αποφεύγεται η μεγάλη καταστροφή και είναι ακριβώς εδώ που η κυβέρνηση αποτυγχάνει και πάλι παταγωδώς. Παρασύροντας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που επίσης υποφέρει από την έλλειψη πόρων, την διαφθορά και τον ωχαδελφισμό των τοπικών δημοτικών “αρχόντων”.
(http://www.tvxs.gr/v18812)
Προσωπικά συμφωνώ με το παραπάνω, ότι δηλαδή είναι πιο χρήσιμο να συνειδητοποιήσουμε την ανικανότητα της κυβέρνησης, μήπως και πέσει και γλυτώσουμε, παρά να αναλωνόμαστε σε θεωρίες συνομωσίας, κι ας είναι αληθινές, γιατί απλά δεν μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα, κι ούτε μπορούμε στην πραγματικότητα να κάνουμε κάτι για αυτό, ενώ για το άλλο μπορούμε.

unpause είπε...

Συμφωνώ απόλυτα, το διάβασα κι εγω αυτό στο tvxs. Δε μίλησα παντως για θεωριες συνωμοσίας - απλά σκέφτομαι τι ανθρωπος μπορεί να είναι κάποιος τέτοιος και πως νιώθει άραγε βλέποντας το τι έχει κάνει...

Tic Tac είπε...

Ζω για τη στιγμη που -φορωντας τις γερικες παντοφλες μου- θα παρακολουθω στην τηλεοραση τους πυροσβεστες να σπρωχνουν τις πυρκαγιες πανω στα σπιτια και τους δημοσιογραφους να λενε "ευτυχως, καηκαν μονο 12 οικοδομικα τετραγωνα".

Οταν το οριακο οφελος του να σωθει το δεντρο εξισωθει με το οριακο κοστος του να καει ενα εξοχικο, ε! τ ο τ ε θα αρχισω να γελαω.

Να καουν πρωτα μονες, εκκλησιες, ξωκλησια, μοναστηρια που ειναι μεσα στα δαση μου.

Να καουν μετα τα κωλοσπιτα που χτιστηκαν πανω σε παλαιοτερα καμενα.

Chaca-Khan είπε...

απλώς μια γεύση : ακούσατε το πώς προέκυψε η εστία στη Χασιά της Πάρνηθας http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_23/08/2009_293524 την ώρα που βρισκόμασταν Πεντέλη και αναρωτηθήκαμε όλοι. Τί να λέμε από δω και πέρα; Σκέψου την οργάνωση σχεδίου ΑΥΤΟΥ του τύπου(!)

8-bit είπε...

Εντάξει έφυγα απο Ελλάδα παρασκευή, γύρισα χθες και δεν πιστευω τι έγινε πάλι.

Αλήθεια τώρα, που αλλού στον κόσμο οι εντελώς άχρηστοι και επικίνδυνοι μπορούν να κυβερνούν με τέτοια ανοχή απο τον κόσμο? Δηλαδή τι παραπάνω χρειάζεται να γίνει μέσα σε μια γαμημένη πενταετία για να καταλάβουμε πως η φάση έχει μπει εδω και χρόνια σε αυτόματο πιλότο και το software δεν έχει ακόμα γραφτεί?

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλα πιστεύω πως είναι πλέον πολύ αργά για να ανατραπούν οι ζημιές σε όλα τα επίπεδα που έχουν δημιουργησει οι παπάρες.

Στο διάολο όλοι τους και ας τους αυξήσουμε απο 300 σε 666 για να ξέρουμε που βαδίζουμε.

Γαμημένοι πολιτικοί...

gremiii είπε...

μάλλον το α'... Στα @@ τους...

μ είπε...

Τί αισθάνεται; Αγωνία.
Για το αν θα εγκρίνουν το δάνειο για τη βίλα.

Καλημέρα :)

RealityOverdose είπε...

300 Κρεμάλες μπροστά στη βουλή παρακαλώ.

unpause είπε...

απάντηση στο ερώτημα από ένα φίλο: Μάλλον οι υπεύθυνοι νιώθουν και αυτοί εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι από την κυβέρνηση και την οργάνωση της κατάσβεσης γιατί αυτοί έναν αντιπερισπασμό για τη χωματερή στο Γραμματικό πήγανε να κάνουν και τελικά με τις μαλακίες που γίνανε κάηκε όλη η ΒΑ Αττική (!).

Ανώνυμος είπε...

με πιανουν τα γελια της απελπισίας απο την παραπανω απαντηση γιατι δυστυχως μου φαινεται και η πιο πιθανή.

Οσο για τον τυπο που έκαψε τη συζηγό του κ' αυτη με τη σειρά της (μπουρλωτιασμένη?!!!?) το ένα στρεμα στη χασια... τι να πεις... πάλι τα ίδια γελια μου ρχονται.

MrT είπε...

1) αυτή την απορία έχω και εγώ καιρό τώρα...και νομίζω ότι τα έξυπνα αφεντικά βρίσκουν πυρομανείς, ναρκομανείς και κάθε άλλου είδους μανείς, που είτε έχουν πλήρη αποστασιωπήση με το γεγονός...είτε την βρίσκουν κιόλας...

2) ωραίος ο τικτακ...συμφωνώ και επαυξάνω...