Σελίδες

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

katsivela joue les blues

Italia - 04.08.08

Κάποτε είχα ανακυρήξει τις Γερμανίδες ως τις πιο respect υποψήφιες γκόμενες για τους φίλους μου και υποψήφιες φίλες για μένα. Και τους Ιταλούς ως τον πιο φιλόζωο λαό τις Ευρώπης. Μαλακίες.
Οι Ιταλοί είναι ο πιο τσιτωμένος λαός της Ευρώπης (για να μην πω ο πιο επιφανειακός και το χοντρύνω), τρελοί εσπρεσσάκηδες που μπορεί να σε εκνευρίσουν σε ανύποπτο χρόνο σε βαθμό που να θες να τους δώσεις μια μπουνιά στη μύτη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν είσαι κορίτσι και ακόμα πιο ιδιαίτερα εάν έχεις ξαφνικά βρεθεί χωρίς το δεκαμελές ανδρικό απόσπασμα που σε συνόδευε, εσένα, που καταβάθος, για καλό ή για κακό σου, είσαι μια πριγκίπισσα, όσο κι αν επιμένουν να σε αποκαλούνε Patty.
αχ-
γενικά είναι γνωστό πως οτιδήποτε 'ανακυρήξεις' θα αναγκαστείς να το αποκυρήξεις σύντομα.
πωπω μα τι μηδενισμός είναι αυτός που με έχει καταβάλλει, ανήκουστος για τα δεδομένα μιας ηλίθιας χαζοχαρούμενης ασκόπως περιφερόμενης αλαφροίσκιωτης κατσίκας-σπουργίτι.


όσα δάκρυα και να χύσεις στην Αδριατική δεν πόκειται να ανέβει η στάθμη του νερού. είναι χαμένος κόπος.
Αυτό οφείλεται σε ένα σπάνιο φαινόμενο που παρουσιάζουν η Αδριατική και τα δάκρυα. Μεταξύ της Δακρυατικής, των αδρύων και της Αδακρυατικής, επικρατεί μια παράδοξη συγχώνευση. Το ένα περιβάλλει το άλλο λεκτικά με τέτοιο ασφυκτικό τρόπο που όταν το ένα βρεθεί μέσα στο άλλο φυσικά, η ύλη μένει αμετάβλητη.

Με μαράζι παρατηρούσε η exxxx-patty τα δάκρυά της να σβήνουν μέσα στη θάλασσα.

Ύστερα σκέφτηκα ότι η Αδακρυατική θάλασσα ΣΙΓΟΥΡΑ πρέπει να υπάρχει. Και είχα βάσιμες υποψίες ότι πρέπει να βρίσκεται προς την περιοχή του Βόρειου Πόλου (που στηρίζονταν στους στίχους γερμανικού χιτ του '80, στους οποίους επισημένεται ότι οι πολικές αρκούδες δεν κλαίνε ποτέ)

κι έτσι ξεκίνησε, μια και δυο, δρόμο πήρε και δρόμο άφησε

she came down the mountain
to the tear-less land
a polar bear was sitting cross-legged
in the tear-less land
she was playing banjo
in the tear-less land
she was singing tear-less blues
in the tear-less land

Η κατάληξη -less είναι αφιερωμένη στον δόκτωρα 8-bit.
8-bit φίλε, ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που σου αφιερώνω μια κοινή κατάληξη, αλλά δεν είναι όποια κι όποια η κατάληξη, you know, αφού έχεις αφουγκραστεί το ηχητικό μυστικό της. less less less, κρύο και δροσερό και άκρως ελαφρό και ελέφθερο . πρώτο πράμα.

cracked down the mountain
people jump in rivers
audio collecting visual perhaps
left eyes glimpse a time-less death is watching

i cry on my guitar
i cry i cry i cry
will i ever go to the North Pole?

his name was crapy
why? why? why?
oh please, don't tell me why

1 σχόλιο:

8-bit είπε...

you rendered me speechless!!!!!!