Σελίδες

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

SEX DRUGS AND BREAKING THE LAW

Απίστευτη μούγκα έχει πέσει αυτές τις μέρες στα blogs σχετικά με το ζήτημα της χρήσης των καμερών. Η κατά τ άλλα critical mass ελληνική blogόσφαιρα, που μέσα στα πλαίσια του web 2.0 υφίσταται και επηρεάζει, όταν αποφασίζει να κινητοποιηθεί, αδιαφορεί επιδεικτικά για ένα νούμερο 1 θέμα κοινωνικής ελευθερίας, αξιοπρέπειας, ηθικής. Τώρα που ακόμα τα πράγματα ζυμώνονται, είναι η κατάλληλη εποχή, η διαφορετική άποψη να ακουστεί και να δυναμώσει. Για όλους εσάς που τη βρίσκετε με τα bannerakia, ΤΩΡΑ είναι η στιγμή να φτιάξετε ένα ωραίο και να γουστάρουμε. Το σπάσιμο των καμερών είναι ίσως η μοναδική αναρχική πρακτική, που μας βρίσκει σύμφωνους, στο σημείο που να μπορούσαμε μακάρι όλοι, να είμασταν αρκετά θαραλλέοι να πράταμε αναλόγως.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eδώ μπορείς να δεις λεπτομερείες για πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης
%$*$*$*^$*^$*$^&)^)*(^

Mπορεί όλα αυτά να είναι ιδέα μου. Ίσως ζω σε μια πλάνη. Αλλά κάμερες στους δρόμους που να χρησιμοποιούνται από απρόσωπα κέντρα εξουσιάς ως αποδείξεις "παράνομων" πράξεων, είναι μακράν the worst case senario. Άσε που η πείρα από άλλες μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, έχει δείξει πως καμία εγκληματικότητα δεν αναστέλλεται από την ύπαρξη κάμερας στο χώρο. Το πιο πιθανό είναι, απλά η εγκληματικότητα να μετατοπιστεί γεωγραφικά δημιουργόντας πραγματικά γκέτο, περαιτέρω υποβάθμιση κάποιων ήδη υποβαθμισμένων περιοχών και εγκαθίδρυση στη συνείδηση των ανθρώπων του φυσιολογικού της Παρακολούθησης. Αρκετά εφιαλτικό.Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο..

Η φωτό για τρίτη συνεχόμενη βδομάδα στο top charts κατευθείαν από www.on-photography.blogspot.com/

Φιλιά από όλους

4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Οχι και μουγκα...Μια χαρα κουβεντα γινεται...αλλα ειχα την ελπιδα οτι θα γινοταν μεγαλυτερος πανικος....

Oneiros είπε...

Απίστευτη μούγκα έχει πέσει αυτές τις μέρες στα blogs σχετικά με το ζήτημα της χρήσης των καμερών

Προσωπικά, έμεινα άναυδος με το 1-2 που φαίνεται πως παίζεται. Δε σκοπεύω να το αφήσω ασχολίαστο, πάντως.

ONOMATODOSIA είπε...

θα τις συνηθισουμε κι αυτες...

Oneiros είπε...

No, we most certainly will fucking not!
Αυτή η μοιρολατρία είναι που μου τη δίνει πάνω απ' όλα, σε τέτοιες συζητήσεις' αν θες, onomatodosia, μίλα για τον εαυτό σου.