Σελίδες

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Εδώ Λιλιπούπολη - Εδώ λιλιπούπολη (Vol. 2)

*UPDATED*
Οι "παλιοί" ίσως θυμάστε το project "Εδώ λιλιπούπολη - Εδώ λιλιπούπολη". Επρόκειτω για μία δέσμευση προσφοράς (ένα κάθε ημέρα) των εξαιρετικά σπάνιων επεισοδίων που είχαμε στη διάθεσή μας (σε μορφή .mp3) που φυσικά είχε την αναμενόμενη όσο και εντελώς δικαιολογημένη επιτυχία. Όμως το project αποδείχθηκε ότι παραήταν μεγαλεπήβολο και αποτελούσε βαριά και κουραστική ευθύνη και ως εκ τούτου τελικώς ανέβηκαν μόνον 11 τέτοια σκετσάκια (τα καλύτερα though), όλα τον Απρίλιο του 2006 [ 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 -10 - 11 ].

Περιττό βέβαια να σημειώσω ότι τα εν λόγω posts συνεχίζουν ακόμη και τώρα να είναι από τα πιο πολυχτυπημένα posts του blog (προφανώς από αδέρφια που ψάχνουν απεγνωσμένα για τη λιλιπούπολη μέσα από τις μηχανές αναζήτησης). Τα links για download όμως με τον καιρό έγιναν expired με αποτέλεσμα πολύς κόσμος -ακόμη και τώρα- να συνεχίζει να αφήνει comments τύπου "τα θέλουμε όλα, κάντε κάτι", "το link με οδηγεί σε ένα περίεργο site που λέει expired, τί να κάνω" και άλλα τινά ή να στέλνει mails που ζητούν μια από τα ίδια ή ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο : "πού να σε συναντήσω να μου κόψεις ενα dvdάκι;".

Σήμερα διαβάζοντας αυτό το post θέλησα να δωρίσω στην οικογένεια vj ένα τέτοιο dvd (δε θα ήταν και πολύ δύσκολο άλλωστε να τo περάσω στον Σπύρο χέρι με χέρι). Σκέφτηκα όμως ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για ένα replay (πιο οργανωμένο αυτή τη φορά). Τα σκετσάκια που έχω στα χέρια μου είναι καμιά 50αριά (10-20 λεπτά το καθένα) και όλα μαζί αγγίζουν τα 750 ΜΒ. Ορίστε λοιπόν τα (2) πρώτα 100ΜΒ (τόσο είναι το maximum μέγεθος αρχείου που μπορείς να ανεβάσεις) :


Enjoy και κυρίως :

..διακινήστε τα, δωρίστε τα σε παιδιά (και σε μεγάλους)..
Έχω βάσιμες υποψίες ότι έτσι θα βοηθήσετε το κάρμα σας
αλλά και αυτό της χώρας και των νέων γενεών να χαμογελάσει..



**
* Το post αφιερώνεται στον φίλο και contributor του arxediaMEDIA "saxlabouxla" που σήμερα έγινε πατέρας!! -> Να τη χαίρεσαι και να σε χαίρεται!!

**


P.S. : Δεν τα ανέβασα όλα σε 1 post γιατί α) χρειάζεται πολύς χρόνος και αφοσίωση, β) όλοι ξέρουμε ότι δεν μπορεί κανείς να κατεβάζει αρχεία το ένα μετά το άλλο από το rapidshare for free. Πρέπει να περιμένει κάποιες ώρες. Άρα the forthcoming days : keep an eye on this blog for the rest

P.S.2: Υπάρχουν μερικά αρχεία που δεν έχουν extension .mp3, δεν έχουν καθόλου extension. Απλά κάντε rename και στο τέλος προσθέστε ".mp3". Pretty obvious, huh?


31 σχόλια:

Spyros_VJ είπε...

thanks a million re! 8a to akoume ka8e prwi sti diadromi gia to school, pistepse me! sygxarhthria kai ston neo mpampa! Gerό kai dikaio to nini sas!

missmurple είπε...

β) όλοι ξέρουμε ότι δεν μπορεί κανείς να κατεβάζει αρχεία το ένα μετά το άλλο από το rapidshare for free.

naah ahhh. all you need is dap (download accelerator plus) and explorer.

kukuzelis είπε...

Το κατεβάζω τώρα. Χίλια ευχαριστώ. Περιμένω εναγωνίως και τα επόμενα.
*
Έχε υπ όψιν και το το media fire. Αξιοπρεπέστατο χωρίς τους περιορισμούς του R.Sh.
*

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και άλλος τρόπος να μην περιμένεις με τις ώρες το rapid share. Αρκεί με το πέρας κάθε download να κάνεις restart στον υπολογιστή. Έτσι αλλάζει το I.P. σου και μπορείς να κατεβάσεις χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Πραγματικά, πολλά εύγε για το upload.

enteka είπε...

teleia!!!!

monospace είπε...

file mou chaka se xilioeyxaristw gia ayta. tha ta katevasw san trelos. Exw to vinilio sto spiti kai to akouw syxna. einai teleio kai isws to pio fantastiko pragma pou mporesa na brw apo thn paidikh mou hlikia (kala, theoi parents to eixane se viniliaki!)

Perimenoume kai ta epomena fysika kai oso gia to rapidshare, parte ena logariasmo re paidia, einai kapoia poly liga eyroulakia gia 6 mhnes or so (kai meta to moirazeste metaksy sas. 5 gigs/ day sounds enough!)

THANX KAI PALI!

Ζήτω Τα Λαϊκά Κορίτσια είπε...

το κόλπο που αναφέρει ο/η undergroundguerilla είναι σωστό αρκεί να μην έχεις static I.P. Πράγμα το οποίο μπορείς από διάφορα λινκ όπως το http://www.proxyway.com/www/check-ip-address/whatis-my-ip-address.html

κατά τ' άλλα ευχαριστούμε για την λιλιπούπολη αν κι έχουμε τ' άπαντα του χατζιδακις

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

Μπραβο chaca
παλιες αναμνησεις και ωραιες..!

Odysseasgp είπε...

Να σου ζήσει το παιδί σύντροφε

missmurple είπε...

μονο εγώ εχω πρόβλημα με το pack#2 ή και οι υπόλοιποί;;κλικαρω το λινκ και μου λεει οτι το service ειναι full of capacity...

myrto είπε...

kalispera kai sygxaritiria gia tin protovoulia sas! i lillipoupoli exei megalosei genies ... megalose ti mitera mou k emena...
exo omos ena provlima. den mporo na katevaso kai ego to deytero pack, leei oti exei diagrafei...
tha mporoysate na to ksanaanevasete?
eyxaristo poly poly

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Απίστευτο!!! Τα είχα βρει κι εγω expired τα links κι είχα καταστενοχωρεθεί!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! :D :D

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εξαιρετική δουλειά αλλά το Λιλιπούπολη pack#2 είναι νεκρό όπως και τα επιμέρους σκετσάκια. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να τα ξαναανεβάσεις στο rapidshare? Είναι σπάνια και ανεκτίμητη αυτή η δουλειά.

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Εχω κι εγώ μαγνητοφωνήσει κάποιες κασέτες αλλά μερικά επεισόδια είναι μισά. Επίσης μου λείπουν τα πρώτα επεισόδια με τη Σαπφώ Νοταρά ως Μάγισσα Μπρουνχίλντα!! Ελπίζω το pack2 και τα επόμενα να ξαναανέβουν. Βοήθεια: τα πιτσιρίκια μου, 5 και 2, τρελαίνονται, η Λιλιπούπολη είναι σταθμός στο παιδικό πρόγραμμα. Αφού η ΕΡΤ αγνοεί τα αρχεία της, ας βοηθήσει όποιος ιδιώτης μπορεί.

Ανώνυμος είπε...

ωωωω σ'ευχαριστώ, σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ!!! Τα ψάχναμε πολλά χρόνια σε ηλεκτρονική μορφή, γιατί οι κασέτες μας είχαν λιώσει πια...

Ανώνυμος είπε...

Μόλις ψηφιοποίησα τις 3 δικές μου και τα επεισόδια που "σώθηκαν" είναι:
Η αποταμίευση, Χαρχουδοπριγκιπική τράπεζα κρίσεως, Η ληστεία, Ο Μπέμπαντας, Το άγαλμα του Χαρχούδα, Οι πρωτοβουλίες του Παπαγάλου, Η γιορτή της Αστροφεγγιάς, Μάσα-Σιδερομάσα, Το νέφος, Το μυστικό όπλο.

Όποιος ενδιαφέρεται ας αφήσει feedback να τα ανεβάσουμε και αυτά...

Ευχαριστώ πραγματικά όσους προηγήθηκαν στην διανομή. Έστω και καθυστερημένα:)

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεβάσει κάποιος τελικά αυτές τις εκπομπές?

Ανώνυμος είπε...

Απλά ευχαριστώ φίλε! Έχω τρία πιτσιρίκια και στενοχωριόμουνα χρόνια που δεν μπορούσαν να έχουν αυτή την εμπειρία που είχα εγώ!

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας βοηθατε να μεταφερουμε τις δικες μας παιδικες εμπειριες στα παιδια μας.

Ανώνυμος είπε...

eyxaristoyme paidia gia ths anamnhshs pou mas ksypnisate
alla distixos ta Lilipoupoli_pack_2.rar
Lilipoupoli_pack_3.rar
Lilipoupoli_pack_4.rar
pou den htan se rapidshare exoun ginei expire mhpws mporei kapios na ta ksananevasei ?
Sas Eyxaristw parapoli kai pali

Ανώνυμος είπε...

Xilia euxaristo apo kardias!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια!!!!!!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!!!!!
:)

Unknown είπε...

Ευχαριστώ θερμά για την ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ 1

Δυστυχώς τα αρχεία ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ 2 & 3 & 4 δεν είναι πια διαθέσιμα. Μπορεί παρακαλώ πολύ κάποιος να τα ξαναβάλει σε κάποιο download site η να τα ανεβάσει σαν torrent???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ!!!!!
Μου δώσατε την ευκαιρία να ταξιδέψω πολλά χρόνια πίσω.Η Λιλιπούπολη υπήρξε ο καλύτερος παραμυθόκοσμος για πολλά παιδιά..

ΥΓ δυστυχώς μόνο τα 1,5,6 PACKS κατάφερα να κατεβάσω.Μπορείτε να ξαναβάλετε τα 2,3,4?

Ανώνυμος είπε...

και εγώ το ίδιο! μόνο 1,5,6 και μετά από αρκετό ψάξιμο. από ότι βλέπω φτάνουν τα 11 ή κάνω λάθος?

βρε παιδιά, κάποιος καλός άνθρωπος που να τα έχει όλα αυτά εκεί έξω? :)
τα περισσότερα από τα links εδώ δεν παίζουν. πρέπει να τα βρούμε και να τα ανεβάσουμε σε torrent για να μείνουν στην αιωνιότητα!

υγ.το πιο λυπηρό απ' όλα είναι αυτό που διάβασα, ότι οι περισσότερες εκπομπές έχουν χαθεί, δεν υπάρχει αρχείο και μόνο ένα πολύ μικρό μέρος διασώζεται. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

αχ και να μπορουσαμε να ακουσουμε την πιπινεζα και τον παπαγαλο, αχ και να βλεπαμε λιγακι τον μπεμπαντα!!!!
μηπως ο αγαπητος ανεβαστης των rapidshare θα ηθελε να επιδιορθωσει καπως τα πραγματα ωστε να μπορουμε να τα κατεβαζουμε? περασε ο καιρος κι ομως τοσες λιλιπουπολιτισες τα ψαχνουν ακομα....και τοσα λιλιποπουλιτακια ακομα δεν τα εχουν ακουσει! !
τις καλημερες μου τις χρωματιστες

Ανώνυμος είπε...

και για να συνεχισω το προηγουμενο μου σχολιο καλε μας chaca khan που στα μακρυα βουνα της παπουαλιλης μαλλον θα σου φτιαξουν και σενα τραγουδι με τοσα που εχεις ανεβασει, διαβαζωντας τα σχολια σου για το μεγεθος και το χρονο που χρειαζεται για το ανεβασμα, πως μπορει καποια να βοηθησει? πες μια οδηγια....δωσε τα φωτα σου....

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλή ενέργεια, συγχαρητήρια!
Τα αρχεία όμως μου λέει ότι έχουν διαγραφεί, υπάρχει πιθανότητα να ξανανέβουν; Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για τη δουλειά!!!
Η Λιλιπούπολη είναι μαγική!
Δε μπορώ όμως να κατεβάσω τα αρχεία, μάλλον δεν είναι πλεόν ενεργά...
Μπορείς να τα ξανανεβάσεις;

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα κι από εμένα. Συγχαρητήρια για την ωραία δουλειά! Αν μπορεί κάποιος να τα ξαναανεβάσει κάπου (για direct download ή σαν torrent), θα ήμασταν όλοι υπόχρεοι!