Σελίδες

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

LAKY PEOPLE CENTER

Ως γνωστόν όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, ένα arxedi medi θα βρεις από κάτω, γι αυτό καλύτερα να φυλάς τα νώτα σου, προτού βρεθείς ανεξίτηλα ματωμένος και μπλεγμένος σε καταστάσεις, που δεν μπορούσες να προβλέψεις..

Η φυσική θέση των Arxedia Media σε επιδείξεις μόδας τύπου LAΚ, είναι πρώτο τραπέζι πίστα πλάι σε Δάντη, Γαρμπή και κείνους τους δύο bear με τα μαύρα δερμάτινα. Αλλά επειδή αυτός ο κόσμος ακόμα δε γνωρίζει, βρεθήκαμε πεταμένοι στο πάνω διάζωμα στριμωγμένοι και καταιδρωμένοι πλάι σε wanna be celebrities, νεοgay, κτλ κτλ. Κανένα πρόβλημα με αυτό. Έτσι κι αλλιώς μια ζωή νομάδες είμαστε, περιθωριοποιημένα σκουλήκια καταδικάσμένα να βόσκουμε στις παρυφές του συστήματος.
Η μόδα λοιπόν για το φετινό φθινόπωρο- χειμώνα επιβάλλει μαύρα και φούντες παντου. Δε με χαλάει αυτό. Αν γουστάρετε πάρτε ένα τηλ, τα προσφέρουμε κι εμείς διακριτικά, εχέμυθα και σε εξαιρετικές τιμές! Ωραίες οι μοντέλες, ωραία και τα μοντέλα, τα πιτσιρίκια όμως τα λυπήθηκα. Είναι κρίμα να προσποιούνται από τώρα, πως είναι 15 χρόνια μεγαλύτερα απ ότι πραγματικά είναι. Εύχομαι πραγματικά τα κοριτσάκια να μην καταλήξουν ανορεξικά, να κοιτάνε το ντοματίνι και να το περνάνε για κοντοσούβλι..
Η αποκάλυψη της βραδιάς όμως υπήρξε μακράν εκείνο το frozen, που ύστερα από σκληρή κατασκοπία, καταλήξαμε πως αποτελείται από τζιν, βότκα, μπλού κουρακάο, φυσικό lime και σιρόπι ζάχαρης, όλα σε ίσες δόσεις. Δε θέλει κόπο, 7 τέτοια θέλει (τσάμπα) και επανασυνειδητοποιείς, πως το proggresive είναι σίγουρα η ποιοτικότερη και πιο high πλευρά της house μουσικής. Και μιας και πιάσαμε το proggresive,
WHAT THA FUCK!!!!

Eυτυχώς η MYA δεν είναι η ΜΙΑ, ο Τerry Lee Brown junior όμως είναι ο Terry Lee Brown junior, όσο για τον Blend μάλλον είναι ο Blend, τους άλλους δεν τους ξέρω, αλλά καταλαβαίνω (αν αυτό είναι ποτέ δυνατόν) και κάπου εδώ αρχίζω και χαώνομαι..
Οι εταιρείες δε φταίνε, αυτές τη δουλεία τους κάνουν και την κάνουν καλά. Το ζήτημα είναι οι καλλιτέχνες και οι λοιποί που στήνουν φάσεις να καταλαβαίνουν, πότε οι χορηγοί στέκονται διακριτικά στη γωνία, δίνουν κάποια λεφτά και αναδεικνείουν την τέχνη τους και πότε τους χρησιμοποιούν σαν κομπάρσους- αρκούδες, σε ένα τσίρκο που σκοπό έχει μόνο την άκριτη αύξηση της κατανάλωσης, μέχρι να λυγίσουμε όλοι ύπο το βάρος των επίπλαστων αναγκών, που μας δημιουργούν. Κάπως έτσι είχα αισθανθεί και σε εκείνο το φεστιβάλ με τα βίντεοαρτ στο γκάζι φέτος, με χορηγό την cosmote αν θυμάμαι καλά. Πραγματικά άσχημο συναίσθημα..

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

6 σχόλια:

learning is earning είπε...

Και εγώ ψάχνω άκρη για δερμάτινο, έχουμε ξενερώσει...

Chaca-Khan είπε...

εντωμεταξύ σ΄αυτήν την προβληματική, δεν ξέρω αν είχες τσεκάρει το www.mindradio.gr ? φαινόταν (ή ήταν) μια πρωτοβουλία όπου πολύς κόσμος από το σπίτι του θα έκανε εκμπομπές με αποτέλεσμα ένα πολυσυλλεκτικό user-generated ραδιόφωνο λαι στην τελευταία lifo είδα διαφήμιση mindradio.gr / cosmote. Δηλαδή ή το αγόρασε ή το είχε αρχίσει εξαρχής και τώρα του έχει φορέσει την cosmotιά. Αν το χες δει πριν και το δεις κ τώρα (το site), θα γελάσεις.

Ανώνυμος είπε...

από το lucky people center international στο laky people center international και από κει στη ... Dana International

Ανώνυμος είπε...

από το lucky people center international στο laky people center international και από κει στη ... Dana International

psarras είπε...

από το lucky people center international στο laky people center international και από κει στη ... Dana International

Ariel είπε...

Mia fora ahriste. Me haoses. Nomisa oti kolisa.