Σελίδες

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007

Πτήση στα περήφανα (kitsch-o-glamour) 60's


"Ο ήλιος επί αιώνες στέλνει τις φωτεινές του ακτίνες στη γη. Αλλά ξαφνικά η λαμπρώτης του μετριάζεται.. Συνοφριωμένος ο ήλιος προσπαθεί να διακρίνει τί τον επεσκίασε : Είναι η αρωματική σκόνη πλυσίματος ΝΟR-Ορφανουδάκη..."

--> very cool : BARchelor night mix (54MB) από το mind4music

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι τέχνη ή η τέχνη μας τελείωσε;

Τα καμένα δάση και ο αέρας στρώνουν με συγκλονιστική επιμέλεια στα κεφάλια μας, τις στάχτες που δημιούργησαν οι κερδοσκοπικές διαστροφές του καπιταλισμού. Με την σταχτή στα μάτια λοιπόν, όρμησα Barouak ίδιος στην 1η biennale των αθηνών. Με βοηθό τους χορηγούς περιπλανήθηκα σε ένα περιβάλλον ιδανικό για κλειστοφοβικούς.
Οι 7 μέρες της δημιουργίας μπροστά μου… το χάος και το έρεβος live… πίστευε και μη ερεύνα, ακολούθησε το δρομολόγιο. Ο active δρόμος για την τέχνη και την ζωή είναι κέρδος καλέ μου. Κενά μυαλά με ονόματα και διευθύνσεις, ο αγαπημένος μου Ξενάκης μου μιλά στα γαλλικά, αλλά εγώ τα μόνα γαλλικά που ξέρω είναι του στιλ γαμώ την παναγίας σας, αλλά και τα αγγλικά μου είναι στο επίπεδο του fuck off .
πολεοδομικοί χάρτες, video,ταινίες ,τηλεόραση, παραμύθια…
…μα πουθενά λάσπη …
Η ανησυχία του κλειστοφοβικού, τσιμεντένιο τείχος Παλαιστίνη, Γκουαντάναμο. Άλλος ένας βλάκας με φουστανελά, άλλος ένας Άνθρωπος στη φυλακή…
Το λάθος στο μοντάζ, ο εμετός θα έπρεπε να γυρίζει πίσω. Καρέκλες, ποτάμια, δωμάτια, εξωτερικοί χώροι, heavy metal, σκουπίδια… όλα μοιάζουν διαφήμιση .
ΠαπαΣωτηριε της τέχνης αναπλάθεις τις ψυχές μας και τον ναό που βρίσκεσαι . Πουτάνες, Περιθωριακοί, Μετανάστες, Εργάτες μόνο εικαστικές εικόνες όχι αλήθεια. Συνεχίζω να βαδίζω με την δηλητηριώδη αγιογραφία Του…

N.I.T. είπε...

To paidaki plantaxe sto klama giati i mama to ekane mpanio stin idia lekani pou plenei ta rouxa.. kai ta rouxa xevapsan apo pisma, giati akousan oti me to idio aporypantiko plenontai kai ta piata..pou apofasisan na glystrisoun apo ta xeria tis giati kapoios martyrise oti plenetai kai i idia me ayto..
Toulaxiston mporoume na poume oti ta piata apoktisan derma veloudo kai to mwro trizei apo kathariotita

super commercial

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

φίλε barouk sorry αλλά έχω μπερδευτεί..
Το σχόλιο σου έχει κάποια σχέση με την εταιρία NOR-Ορφανουδάκη,?,κάποια
παλιά απάτη με το περιβάλον ή ότι.
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν επισυνάπτεσαι στην πτήση στα 60΄ς ή αν συνεχίζεις κάποια κουβέντα με chaka που έχει ξεκινήσει αλλού και βρήκε την συνεχειά της εδώ....

Chaca-Khan είπε...

το arxediamedia ανέκαθεν έπαιζε το ρόλο υποδοχής παραληρημάτων παντός είδους. νοιώθω ιδιαίτερη περηφάνεια.
μπα όχι, καμία συνέχεια καμίας κουβέντας, αλλα..
τελικά σαλάμι ή under_construction? μας έχεις μπερδέψει

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

afto einai to under construction..!
mia periodos pou to salami egine under construction...
pote den ksereis pote tha ksanatuxei....