Σελίδες

Σάββατο 7 Ιουλίου 2007

Make some noizzz..

  • Αύριο στις 7 ,έξω απ΄τη βουλή, θα λάβει χώρα η μαζική ελεύθερη δράση κατακραυγής των όσων αδικαιολόγητων συνέβησαν στην Πάρνηθα (και στο Πήλιο). Έχω την αίσθηση ότι θα γίνει της πουτάνας -εμένα όλοι οι φίλοι κ οι γνωστοί μου μιλάνε γι αυτό- και θα δούμε κόσμο αύριο που δεν έχουμε ξαναδεί σε διαδηλώσεις, κόσμο κανονικο και δυνάμει τούμπανο ενεργό αλλά όχι υπό τις συνθήκες που συνήθως ορίζουν αυτήν την νερόβραστη ενεργητικότητα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να γίνει η αρχή και να νοιώσουμε ότι τα χουμε πάρει κρανίο γενικά με όλα (η κυβέρνηση προσανατολίζεται να αναθέσει σε εταιρίες τη χρηματική υποστήριξη της ανάδωσης 1000 στρεμμάτων η κάθε-μία), είμαστε πολλοί , αυτο-οργανωνόμαστε και τα γαμάμε τη μάνα όλα κιόλας άμα γουστάρουμε. Φοράμε μαύρα και κάνουμε ΘΟΡΥΒΟ. Νομίζω η αυριανή θα είναι ιστορική μέρα. Θα δούμε..

  • Την Πέμπτη ο dj Mehdi -καλεσμένος του κορμοράνου- εμφανίστηκε στο Soul-πάνω -αφού πέρασε κι από τα πλατώ του vinyl microstore- και ΓΑΜΗΣΕ κυριολεκτικά. Επιτέλους ένας άθρωπος που το 'χει και είναι εντελώς ακομπλεξάριστος , βάζει ότι να 'ναι, ξέρει να περνάει καλά και ξέρει τι θα πει groove. Έβαλε rage against the machine (όπου έγινε O ΧΑΜΟΣ - -σχιζοφρένεια κι έτσι), Beastie boys, Queen, Prodigy, Pump up the jam, this sound 's falling into my mind και δεν ξέρω και γω τί άλλο εκτός από τις μουσικές της δισκογραφικής ed banger η οποία τον εκδίδει που γενικά παίζει daftpunkίζουσες power-breaks μουσικές με αρκετό ενδιαφέρον και κάμποσο grooveness. Εδώ η συλλογή vol.2 της ed banger κι εδώ ένα video από το πάρτυ για τα 4 χρόνια λειτουργίας της για να δείτε και ποιοι είναι και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που εκδίδει και να πιάσετε τον ήχο της. Εδώ το single από τον πολύ ενδιαφέρον δίσκο του dj mehdi "lucky boy" :



  • Σήμερα το βράδυ παίζει κι αυτό (στο ίδιο πάνω-κάτω μήκος κύμματος)

  • Επίσης, ως γνωστόν σήμερα διεξάγεται σε πολλές πόλεις του κόσμου το live.earth , μια σειρά συναυλιών με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στα περιβαλλοντικά ζητήματα. Απ΄ότι ξέρω το βραδάκι στην πλ. Κοτζιά θα υπάρχει γιγαντοοθόνη και ηχεία που θα αναμεταδίδουν live (φαντάζομαι τη συναυλία του Λονδίνου) αφού σιγά μην πέρναμε μέρος ενεργά ως Ελλάδα και ως Αθήνα. Ωστόσο, εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια συναυλία ποιας πόλης θέλετε να δείτε (συνυπολογίζοντας τη διαφορά της ώρας μπορείτε να βλέπετε όλη μέρα) και να παρακολουθήσετε live τους καλλιτέχνες που επιθυμείτε όπως :
AFI+Alicia Keys+Beastie Boys+Black Eyed Peas+Bloc Party+Chris Cornell+Damien Rice+Dave Matthews Band+Duran Duran+Lenny Kravitz+Linkin Park+Macy Gray+Madonna+Metallica+ +Sasha+Shakira+Smashing Pumpkins+Snoop Dogg+UB40 and more


2 σχόλια:

λολιτα είπε...

μακαρι αυριο να ειμαστε πολλοι για καλο μας...

Ανώνυμος είπε...

ed banger rulez k sto sonar ta spasane