Σελίδες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2007

Ναρκωτικά=Θάνατος.mp3 [ένα κοινωνικό μήνυμα του arxediamedia]

Εάν δε θέλετε να καταντήσετε έτσι, ποτέ μην κάνετε ναρκωτικά. Όποιος τα δοκιμάζει βλέπετε και μόνοι σας πώς καταντάει και πόσο γρήγορα. Ακόμα κι αυτοί που ξεκινούν με χασίς, γρήγορα επειδή δεν τους φτάνει η δόση τους θέλουν πιο σκληρά και πιο σκληρά. Είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά. Αλλά και τα άλλα, τα ψυχοτρόπα, αυτά κι αν σε καταστρέφουν. Σε μεταμορφώνουν σε σατανά χωρίς να το καταλάβεις. Γίνεσαι τσαντάκιας, αλήτης, πρεζόνι του κερατά. Όλοι μας έχουμε πάμπολλα παραδείγματα στην καθημερινή μας ζωή από ανθρώπους που πνίγονται στη δίνη των ναρκωτικών ουσιών. Πολλές φορές φαίνονται σαν φυσιολογικοί άνθρωποι (ειδικά αυτοί που καπνίζουν χασίς) αλλά ξέρετε πολύ καλά ότι αργά ή γρήγορα θα κατρακυλήσουν κι αυτοί στο βούρκο της ακολασίας και της εξάρτησης αφού τρέφουν μέσα τους το αυγό της έχιδνας. Αυτή η πρόσκαιρη δύναμη που σας χαρίζουν είναι το δόλωμά τους για να σας κάνουν να αγοράσετε κι άλλο κι άλλο, μέχρι να πεθάνετε και οι αδίστακτοι έμποροι να πλουτίσουν.

Το arxediaMEDIA αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και μέσα από την τέχνη να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας, ένα κοινωνικό μήνυμα που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει την πολιτεία και τα μέλη της απέναντι στο φλέγον αυτό ζήτημα της μάστιγας των ναρκωτικών. Συγκεντρωθήκαμε τα μέλη του blog με τα όργανά μας και με τη βοήθεια της υπέροχης φωνής της ΝΙΤ ηχογραφήσαμε αυτό το όμορφο τραγουδάκι που λέει όλη την αλήθεια για το μεγάλο αυτό πρόβλημα. Μη δοκιμάσετε ποτέ! (ούτε τζούρα). Και κυρίως μην κάνετε παρέα με ανθρώπους που κάνουν τέτοια πράγματα γιατί θα κολλήσετε κι εσείς χωρίς να το καταλάβετε. Κατεβάστε το τραγούδι μας και τραγουδίστε μαζί μας :

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ = ΘΑΝΑΤΟΣ
(2η ευκαιρία)


*retrieved by koproskilo.gr


UPDATE : αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την ηχογράφηση στο studio

μερικά arxedia μέλη επί τω έργω :
*
O καλός μας παραγωγός κύριος Τζόναθαν Τζέι Μόργκαν
*
και η καλή μας ατζέντης κυρία Μινανάινα Μπρούτσου
*

c u in the pit..

18 σχόλια:

Urfurslaag είπε...

Συγχαρητύρια για τη πρωτοβουλία σας, νομίζω ότι αυτό το τραγούδι-γροθιά στο μαλακό υπογάστριο της αισθητικής μας θα πείσει και τους τελευταίους άπιστους!

Εύγα!

Ariel είπε...

H φωνή της ΝΙΤ μόνο με τα Χερουβίμ θα μπορούσε να συγκριθεί. Βοήθειά μας.

melanhappy είπε...

δεδομένο πως οι ναρκωτικές ουσίες βλάπτουν δίχως οίκτο, αργά ή γρήγορα, ανάλογα με την εξάρτηση και τη χρήση. Αλλά ρε γμτ, αυτό το δυτικό politically correct και healthy attitude στο άλλο (δυτικό) άκρο, δεν υποφέρεται ως προϊόν που αναπαράγεται σε ένα κόσμο θεαμάτων. Πεταμένα λεφτά είναι όσες φορές το έχω πράξει ..

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

εγω απλα θα πω πως μαλακιες....Ολοι πρεπει να τα παιρνουν ολα....μονο ετσι θα επαναφερουμε στην διαφανεια τον πραγματικο εσωτερικο κοσμο μας...ειναι και η απαντηση σε αυτους που υποσκαπτουν την ενοια πως μονο με χουντα μαζευεται ο λαος....πινοντας ο κοσμος πινοντας και αλλου πηγαινοντας και δινοντας

enteka είπε...

Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο ! ! !
(η φωτο! το κείμενο! το τραγούδι!)

N.I.T. είπε...

Μετανοείτε

ksiggi είπε...

Thespesio asma.
Εύγε

sourfou είπε...

;-ppppp

Είστε τρόμπες!!!! ;-ppppp

Ariel είπε...

Me ti kali ennoia etsi?

Fade είπε...

kala ariel eisai kai poli trompas...

psarras είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
thebigbip είπε...

thee mou ti kommatara

Queerdom είπε...

Πέρα από την πλάκα όμως...Είναι κρίμα να βλέπεις κόσμο να πίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ και να θεωρεί ότι δεν τρέχει τίποτα. Τουλάχιστον να'χαν την συνείδηση.

Ανώνυμος είπε...

Symfwnw queerdom. Einai eykolo na "kaeis" apo ti fasi..

Angry Greek είπε...

Kala den ntrepeste na lete tetoies malakies kai malista na grafete kai tragoudi gia aytes?

Angry Greek είπε...

To na les oti ta narkotika san tin founta einai paranoma einai san na les oti i fisi einai paranomi k oti o Theos ekane lathos.

Ανώνυμος είπε...

angry greek..xaxa..yoco choco fasi!
to tragoudi einai afierwmeno s esena. SE PARAKALOUME!KOPSE TI FOUNTA!OSO EINAI KAIROS!

tragouda mazi mas, xereis to skopo.. ATATATA TATAAA ATATATA ktl

Υπόγειος είπε...

Το ξέρω ότι έχει περάσει πάρα-πάρα πολύς καιρός από τότε που βγάλατε το τραγούδι, αλλά έτυχε εγώ να το ακούσω μόλις πρίν 1 μήνα. Μήπως μπορείτε να το ξαναανεβάσετε στο Rapidshare, γιατί προσπαθώ να το βρώ αλλά μου βγάζει ότι το αρχείο δεν υπάρχει πλέον. Ευχαριστώ