Σελίδες

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2007

NAI ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Είμαι στο μετρό (μέσα στο βαγόνι) έχω μεγάλη διαδρομή αυτή τη φορά (4 στάσεις) και γι αυτό έχω πάρω το μοναδικό free press που είχε μείνει στα stands καθώς έμπενα. Ανοίγω λοιπόν τη citypress και διαβάζω σ΄ένα αρθράκι τόσο δα:

"ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. Σύμφωνα με πανελλαδική τηλεφωνική δημοσκόπηση σε δείγμα 600 ατόμων της VPRC, το 61% θεωρεί ότι οι κάμερες πρέπει να παραμείνουν, 10% εξαρτάται και 26% ότι πρέπει να αφαιρεθούν (..)"
Δηλαδή 61% των ανθρώπων, ενώ είχαν την επιλογή απάντησης "εξαρτάται", απάντησαν "να μείνουν". .

Αυτό τώρα πάλι πώς γίνεται;


*ας δούμε λίγο ΟΑΧΑΚΑ (εξάντας), γιατί εντάξει, δε βγαίνει..

6 σχόλια:

Nassos K. είπε...

Να βάλουμε και στα σπίτια μας;

Και μετά να βάλουμε τον μικρούτσικο να φτιάξει 2-3 ριάλιτιζ όπου 10 παίχτες θα παρακολουθούν τι κάνουν οι τηλεθεατές κάθε μέρα, και στο τέλος της βδομάδας θα αποφασίζουν με 2 θετικές και 1 αρνητική ψήφο, από ποιον θα πάρουν την τηλεόραση για ένα μήνα. Ετσι για τιμωρία.

unpause είπε...

Nai ki egw to akousa!! nomizo omos pws oi ereuna ayti den einai kai poly aksiopisti..

Chaca-Khan είπε...

Check that out

Helix Nebulae είπε...

Εδώ βγαίνει κοτζάμ πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επί δύο συναπτές τετραετίες με νοθεία, και περιμένουμε εγκυρότητα από την όποια δημοσκόπηση σε free press έντυπο; Μην τρελαθούμε και τελείως... Όχι ότι δεν υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός χειραγωγούμενων ηλιθίων εκεί έξω, που πιστεύουν ότι οι κάμερες μας προστατεύουν από τους μοβόρους τρομοκράτες. Στο κάτω-κάτω, οι περισσότεροι ενημερώνονται πια μέσα από τις κάμερες και τις εικόνες που μεταδίδουν τα κουτιά στα σαλόνια. Ένας τσαντάκιας είναι ασήμαντη είδηση, ένας τσαντάκιας που τον κατέγραψε η κάμερα μπορεί να "συγκλονίσει το πανελλήνιο" - ιδίως αν αποδειχτεί στην πορεία ότι είναι Αλβανός. Κι επειδή από άρτο δεν πάμε και πολύ καλά τελευταία, δώσ'τους θεάματα.

Πάντως θα είχε ιδιαίτερη πλάκα να έμπαιναν κάμερες (με ήχο εννοείται) και στα πολυτελή meeting rooms των τραπεζών, των πολυεθνικών και των κομματικών γραφείων. Εκεί να δεις τηλεθέαση...

Chaca-Khan είπε...

εχεις δικιο learning. απλα ετσι λεω σκεψεις. δεν ειμαστε κ το bbc εδω περα

Ανώνυμος είπε...

πλήρης χειραγώγιση...

γίνετε τρομοκρατικό χτύπημα στην πρεσβεία κι αμέσως παίζει θέμα παντού να ενεργοποιήσουμε τις κάμερες ασφαλείας που ξέμειναν από τους Ολυμπιακούς.
έτσι δεν έγινε και στο Λονδίνο?
και το αποτέλεσμα- big brother: "Σε όλη τη Βρετανία υπάρχουν 4,2 εκατομμύρια κάμερες, γεγονός που σημαίνει ότι ο μέσος Βρετανός φωτογραφίζεται περίπου 300 φορές την ημέρα ενώ οι επιχειρήσεις παρακολουθούν τους εργαζομένους τους, ελέγχοντας τις κινήσεις τους στα οχήματα των εταιρειών μέσω των δορυφόρων ή μετρώντας τα χτυπήματα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή τους." (από παλαιότερο άρθρο στο in.gr)