Σελίδες

Τετάρτη 12 Απριλίου 2006

Pre-Party : Blogoσφαιρα, είμαι ο ΤΣΑΚΑΣ


Eν όψει του bloggo-party και επειδή θέλω πολύ να έρθω κι επειδή αν έρθω όλοι θα με καταλάβουν (ακόμα και αν δεν καταλάβουν ποιος blogger είμαι) και για να σας προετοιμάσω και να σας δείξω πόσο λίγο σίγουροι θα πρέπει να είστε για το πόσο κοντά βρίσκεται η εικόνα που έχετε για τη bloggoσφαιρα και για τους bloggers που τη συνθέτουν με την πραγματικότητα, αποφάσισα να αποκαλυφθώ : Είμαι ο Τσάκας ! (σοκ)

Η απόφασή μου αυτή βέβαια (της αποκαλύψεώς μου δηλαδή) εκπηγάζει από λόγους πολιτικής φύσης που θα αναπτύξω σε επόμενα posts κάτω από την ψευδωνυμία Jackass.

Ξέρω πολύ καλά την εικόνα που έχετε για μένα καθότι βρισκόμουν αντιμέτωπος μαζί της για πολύ καιρό αφότου βγήκα απ΄το παιχνίδι. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια και αρκετά πρόσωπα αλλά αυτή η εικόνα δε φαίνεται να αποδυναμώνεται.

Τώρα όμως έχω περάσει πολλά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα πέρασα από τότε που βγήκα από το παιχνίδι, πόσο άλλαξα, πόσα πράγματα έμαθα, πόσες φορές συγκρούστηκα με τον εαυτό μου και με το μυαλό μου, πόσο δύσκολο μου ήταν να συνειδητοποιήσω πόσο μαλάκας ήμουν και πόσο δύσκολο να δομήσω ξανά την προσωπικότητά μου πάνω στις νέες μου αποφάσεις και προσεγγίσεις της ζωής.Με λίγα λόγια είδα τον κόσμο γυάλινο..
Γι΄αυτό, ήθελα να σας παρακαλέσω όταν θα με δείτε στο πάρτυ να μη βιαστείτε να βγάλετε κακά συμπεράσματα για τους υπόλοιπους bloggers και για το ίδιο το πάρτυ και να έρθετε να μου μιλήσετε (ή καλύτερα : να με χορέψετε)

Τσάκα-Καν


*τα λεφτά τα έφαγα



αφιερωμένο στον j95 και drk-angel
_____(με αγάπη) _____

12 σχόλια:

0comments είπε...

Εγλλλώ είμαι ο Νικηφόρος Φωκάς και ο Μπρους Λη κι ο Παπαντρέας και επειδή πρέπει να πάω στην έρημο Ζαχάρα να κάνω μια επανάσταση δεν θα μπορέσεω να είμαι στο Μπάριο. Γαμώ την Άννα Βίση μου Γαμώ! και την Τατιάνα μου μέσα!
Πιείτε για μένα ένα Φερνέτ, για να μάθω εγώ που δεν θα 'ρθω. Να μάθω!

Neilys είπε...

Ξέρει ο Τσάκας τι είναι blog? Kαι να βάζει και hyper-links? Wow.. Ε αφού τα αποκαλύπτουμε όλα ..ναι ..είμαι το Πίρι..

Xilaren είπε...

καλέ!!! σκιάχτηκα με τη φωτογραφία!

oh, dear god!

Kyrios Elefantas είπε...

ντάξει
τρελή ποστάρα
ο τσάκας είναι σε φάαααααααση λέμε!

Ανώνυμος είπε...

filia mwro mou glyko

Jamella είπε...

"και να έρθετε να μου μιλήσετε (ή καλύτερα : να με χορέψετε)"

στΟ ΤαΨι !

pascal είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
cracked είπε...

Ρε κουμπάρε, αφου σου είπα ότι κάτι θα κάνω και θα σου βγάλω δίσκο με ηπειρώτικα, ήταν ανάγκη να μπλέξεις με τα αναρχοκουμμούνια τους blogger?Δεν γράφουν καλά στο γυαλί..
Με αγάπη,
Πρόδρομος

kanaka makua είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kanaka makua είπε...

O Kanaka έσβησε το σχόλιο εις ένδειξιν διαμαρτυρίας γιατί έχει την εντύπωση ότι πρόκειται περί αληθινού πόστ κι όχι σατιρικού. Με τις ευλογίες των απανταχού Κανακαμακουέων, εμάς δεν μας πιάνουν κότσο γιατί φοράμε πόντσο.

Αρίμπα!

Ανώνυμος είπε...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »

Ανώνυμος είπε...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Free nude sex female busty fuck running empty Having sex on beach Generic viagra price volvo 850 exhaust flex