Σελίδες

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2006

YOU DUB ME CRAZY!!

Φοβερή συναυλία χθες στο Gagarin Live Music Space.. Mad Professor Soundsystem# EXCLUSIVE!!!!
Nομίζω το dub είναι μία από τις πλέον respectfull μουσικές worldwide. Aυτή τη στιγμή δε μου ρχεται κάτι άλλο τόσο respectfull στο μυαλό.
Δεν είχε πολύ κόσμο (i love sundays). Kουδούνι μπήκα, καμπάνα βγήκα. Όλα ήταν άψογα..
Πολύ καλοί οι Locomondo στην αρχή.. ωραίες φάτσες, ωραίο stage και να που τελικά ο ελληνικός στίχος σε skareggae μουσική μπορεί να προκαλέσει χαμόγελα συμπάθειας! Το προτελευταίο κομμάτι ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ (αλλά που να το βρω?), για αυτό και θα το τραγουδήσω "One day the sun will shine" (όλοι μαζί κι αγαπημένοι)..
ΤΡΕΛΛΟΙ μουσικάντηδες και οι De Traces.. 2-3 μαύροι να αλωνίζουν, ένας παππούς ασπρομάλλης στο μπάσο να τραγουδάει σε ρυθμό "Get the funk, get the soul" (φωνή βοώντος εν τι ερήμω; δε νομίζω..) και η πρώτη φορά που ακούω live house music!! Kαι δεν εννοώ p.a κτλ, live με τα όλα του..
When i say Mad, you will say Professor!! Φωνάζαν οι τρελοπιτσιρικάδες από το South London England. Καμία απάντηση από το κοινό, αλλά δεν πειράζει.. Τα όργανα παραμερίστηκαν και η μαγική μηχανή- καταρράκτης ξεχείλισε τα μπάσα της παντού.. Το deep psychedelic dub του προφέσορα έκανε το πάτωμα να σείεται και εκεί που όλα κυλάν κανονικά, συνειδητοποιείς ότι βρίσκεσαι σε μία liquid drum and base κατάσταση και ξαφνικά ένας νέος τέκνο ήχος γυρνάει ανάποδα και αναρωτιέσαι πώς στο διάολο το γύρισε έτσι;
Καμία απάντηση.. Ο καλλιτέχνης σεβάστηκε το κοινό. Πάνω που νόμιζες ότι τελείωσε, εκείνος συνέχιζε και συνέχιζε και ξανάβγαινε και δως του πάλι και ξανά ξανά (έπαιξε ένα διωράκι γεμάτο.. τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να παιξε και τρίωρο, αλλά δεν παίρνω και όρκο..)!
Και επειδή σήμερα είναι μία ωραία καινούρια μέρα, πάρτε και μια κομματάρα, έτσι για να το γιορτάσουμε..
EXCLUSIVE!!!!!!!!!!!!!!!

(το blogger αρνήθηκε πεισματικά να μου ανεβάζει φωτό, γι αυτό και δεν υπάρχει.. Για να πάρετε όμως μια ιδέα, σκεφτείται ότι ο τύπος είναι una fatsa una ratsa με τον Felix Da Housecat).

11 σχόλια:

J95 είπε...

Φίλε βρες high tone.

Mirandolina είπε...

Και για να μη ξεχνιόμαστε, ο καθηγητής αυτοπροσώπως έχει κάνει την παραγωγή σε δύο ελληνικά σχήματα, τους με 20ετή ιστορία σαλονικιούς Soul Fire και τον (καταπληκτικό κι άπαικτο) Delay Exhibition.

psarras είπε...

J95 thanks για τους high tone.. Μόλις κατέβασα 2 album! (και συ δικός μας είσαι πουλάκι μου ε; χε χε)

Ανώνυμος είπε...

Μα εννοείται.

Ανώνυμος είπε...

Ke Psarras χτύπα και ένα Dub Trees να στρώσεις...

:))

psarras είπε...

Aαααα ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ!!! Αngel αγόρι μου σε αγαπώ!!

Λαμπρούκος είπε...

Πως στο διάολο τα καταφέρνετε όλοι και κάνετε upload ότι σας περνάει από την κεφάλα δε το έχω καταλάβει ακόμα

Kyrios Elefantas είπε...

είμαστε αναρχικοί

Ανώνυμος είπε...

psarras ασε τισ πολλεs ξενεs λεξειs ,ψευτοροκα.Εισαι μικροs αλλα δυστηχωs δεν το κατεχειs το ολο θεμα.Ουτε και προκειται.

psarras είπε...

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ίντριγκες και πάθη στη blogoσφαιρα!!! Έλα, έξω ρε να πλακωθούμε , αν σου βαστάει!!

Ανώνυμος είπε...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. » »