Σελίδες

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2006

ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ VS MUSIC

Το ισχυρό interaction ανάμεσα στο Arxedia Media και σε όλους εσάς εκεί έξω συνεχίζεται.. γεγονός που το γουστάρουμε απίστευτα, αφού στην τελική αυτό είναι η ουσία! Λάβαμε στο mail μας το παρακάτω κείμενο από τον Karidakiss Georgios και το δημοσιεύουμε αυτούσιο, μαζί με art κατευθείαν από τα painting my soul και pictures 3000 της Ροδιάς (απ όπου έχουμε την άδεια να προβάλλουμε υλικό). Το αποτέλεσμα μοιάζει κάπως έτσι:



"O άσπρος σίφουνας είναι το λογικό φαβορί, αυτό φαίνεται και στα γραφεία στοιχημάτων, 1προς1, δεν πληρώνει τίποτα (μάλλον το πληρώνουν).
Είναι ότι τελευταίο σε χημικές συνθέσεις, σε αντίθεση με τη μουσική που χρησιμοποιεί ακόμα νότες. Οι μελέτες για την χημική μουσική σταμάτησαν, όταν η
ajax με αποφασιστικότητα σταμάτησε τη χρηματοδότηση μεταφέροντας τα κονδύλια αρχικά στο ποδόσφαιρο, και αργότερα στην πολλά υποσχόμενη αγορά μαλακτικών.Οι χημικές δυνατότητες του άσπρου σίφουνα είναι απείρως μεγαλύτερες από αυτές τις μουσικής, η νέα σύνθεση του μαλακτικού είναι η (Πλενωμυρίζωράβω) έργο για βαμβακερά και μάλλινα Αρ 7 για σόλο μπουγάδα, το οποίο απευθύνεται σε τρεις αισθήσεις και όλες τις οικοκυρές.
Πρώτα απο όλα πλένει εξαφανίζοντας κάθε μυρωδία ακόμα και αυτή που αφήνουν οι εραστές ο ένας στα ρούχα του άλλου, κατόπιν αφήνει ένα μόνιμο άγνωστο άρωμα τόσο δυνατό που κανένας δεν μπορεί να καταλάβει την αληθινή μυρωδιά του σώματος αυτού που φορά το ρούχο , παρά μόνον οι Μπουγαδοcaps, που τιμωρούν αυτούς που πεισματικά θέλουν να μυρίζουν την μυρωδιά των εραστών.Επίσης όταν ανιχνευτεί τρύπα στο ρούχο μπαλώνεται automatic(εκτός εάν είναι μαύρη).
Αντίθετα η τελευταία μουσική σύνθεση εξακολουθεί να είναι η 9η του Μπετόβεν,και απευθύνεται σε μια και μόνο αίσθηση.
Η μουσική σύνθεση είναι βεβαίως πιο έμπειρη σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, καθώς έχει επικρατήσει αναλόγων αγώνων στο παρελθόν π.χ VS πολιτικών συνθέσεων ,ηλεκτρονικών συνθέσεων, επιπλοσυνθέσεων, κλπ. Δεν θα αποτελεί έκπληξη λοιπόν τυχόν επικράτηση της."

Karidakiss Georgios 18/02/2006 ή 18/02/994 προ 3000

3 σχόλια:

Chaca-Khan είπε...

ε;

Rodia είπε...

Ερε γέλιο που θά 'πεφτε αν υπήρχαν blogs στην εποχή του παντοδύναμου VIM.. μπορώ όμως να μεταφέρω τη διαφήμιση που παιζόταν συνέχεια στο σινεμα -δεν υπήρχε και τιβι τότε..:-)

Εβγαινε μια καταβρώμικη μπανιέρα στην οθόνη λοιπόν και μετά εμφανιζόταν ένας μπρατσωμένος τυπάς, σκέτος βίκινγκ, που κρατούσε το εν λόγω απορρυπαντικό..
Αρχιζε να τρίβει, να τρίβει.. και τελικά η μπανιέρα άστραφτε! Πέταγε αστράκια, κανονικά..
Ο τυπάς τότε, άπλωνε το χέρι σηκωμένο κρατώντας το απορρυπαντικό, κι ενώ η γαλαρία ρώταγε φωναχτά εν χορώ «ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ???» ο τυπάς "απαντουσε" ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΒΙΜ!!!
Η φωνή ακουγόταν με μπόλικη έκο φυσικά, σα να βγαίνει από πηγάδι..

Ερε γλέντια!!!
(συνειρμοί)

Μερσί για την προβολή:-))

..τα δεντράκια δεν κατάλαβα που κολλάνε, αλλά δεν έχει σημασία..
(μπορεί να είναι βρώμικα, αλλά θα καθαρίσουν όταν βρέξει)

Ανώνυμος είπε...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Us wireless phone service plans Bontril viagra unlimited calling plan voice over ip for telemarketer