Σελίδες

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2006

Δέκα τρόποι για να μη σας επηρεάσει ο Χειμώνας-Winter.

1. Μεταναστεύτε σε θερμότερα κλίματα. Με 5000 ευρώ τη κάνετε για κανα 6μηνο στην Απω Ανατολή και αράζετε κάτω απο ένα κοκοφοίνικα. Υπάρχει περίπτωση να σας πέσει καμιά καρύδα στο κεφάλι, γι' αυτό να κάτσετε λίγο έξω και όχι ακριβώς απο κάτω. Το ξέρω οτι αυτό είναι λίγο ακριβό και δύσκολο απο θέμα χρόνου, αλλά ήθελα οπωσδήποτε να το γράψω γιατί θα το κάνω εγώ.

2. Διοργανώστε parties στα οποία θα υπάρχει ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ ανα τετραγωνικό μέτρο και dresscode swim suit. Στη περίπτωση που έχετε κάποιο χώρο που μπορείτε να το καταστρέψετε χωρίς να σας νοιάζει, αγοράστε σακιά με άμμο και καλύψτε το πάτωμα. Μετά πάρτε μάνικες με νερό και αρχίστε να βρέχεται το κόσμο. Σ' αυτό το σημείο θα ήταν πολύ χρήσιμο οι γυναίκες να απαλλαχτούν απο το πάνω μέρος του μαγιό και να συνεχίσουν τη βραδυά topless.

3. Πηγαίντε για πικ-νικ. Αντι για κανονική κουβέρτα, πάρτε για να βάλετε κάτω θερμενόμενη κουβέρτα. Η μαλακία είναι οτι θα πρέπει να έχετε μαζί σας και μια γεννήτρια.

4. Βγείτε έξω με λίγα ρούχα και όχι ντυμένοι σα κρεμμύδια. Μπορεί να σας φανεί λίγο οδυνηρό στην αρχή, αλλά άμα κρατηθείτε μουδιάζει όλο σου το σώμα και μετά δε καταλαβαίνεις τίποτα. Μ' αυτό το τρόπο αποκτάς και ένα απόλυτα φυσικό μαύρισμα που φέρνει λίγο προς το μπλε. Όταν έχετε μαυρίσει αρκετά, ξαναντυθείτε, γιατί το επόμενο βήμα είναι η γάγγραινα.

5. Μια μέρα που θα έχει λιακάδα, πάρτε φωτογραφίες τη θέα που έχετε απο τα παράθυρα του σπιτιού σας. Μετά πηγαίντε σε ένα μαγαζί και κάντε αυτές τις φωτογραφίες γιγαντοαφίσες και κολλίστε τες απο την έξω μεριά των παραθύρων. Προσέξτε να κολλίσετε τη σωστή θέα στο σωστό παράθυρο. Επίσης προσέξτε να θυμάστε πάντα οτι το παράθυρο είναι κλειστό και να μη πάτε να περάσετε απο μέσα. Έτσι όταν ξυπνάτε το πρωί, θα βλέπετε πάντα λιακάδα και θα γουστάρετε. Σε ένα παράθυρο μπορείτε να κολλήσετε και τη Βίκυ Καγιά ή το Μαρκουλάκη για να γουστάρετε εξίσου.

6. Πηγαίντε για μπάνιο στον Άλιμο. Για άλλη μια φορά στην αρχή θα πονέσετε, αλλά μετά θα μουδιάσει όλο το σώμα σας και δε θα καταλαβαίνετε τίποτα. Πριν μπείτε στη θάλασσα κάντε διατάσεις σε φάση Κωσταντάρα ή παίχτε ρακέτες.

7. Χαλάστε το DVD player σας και τον υπολογιστή. Έτσι δε θα αντέχετε να καθόσαστε σπίτι και θα βγαίνετε συνέχεια σα να ήταν Καλοκαίρι. Ή ακόμα καλύτερα απαλλαχτείτε εντελώς απ' αυτά. Στείλτε ένα mail με τη διεύθυνσή σας για να 'ρθούμε να τα πάρουμε εντελώς δωρεάν.

8. Αγοράστε ένα σπρέυ στο χρώμα της άμμου, ένα κουβαδάκι και δύο φτυαράκια. Βγείτε στο δρόμο, βάψτε το χιόνι και παίξτε.

9. Με το που δείτε μαύρα σύννεφα απο το παράθυρο, τρέξτε στη κοντινότερη παιδική χαρά. Με το που αρχίσει να ρίχνει καρεκλοπόδαρα, γδυθείτε και αρχίστε τη νεροτσουλήθρα, εντελώς δωρεάν.

10. Πάρτε 2 viagra (βγήκε και αντίστοιχο γυναικείο, αλλά δε θυμάμαι το όνομά του) και βγήτε βόλτα στο κέντρο μόνος σας. Η λίμπιντό σας θα φτάσει κατ' ευθείαν σε ανοιξιάτικα επίπεδα. Προσοχή όμως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τυφλωθείτε.

5 σχόλια:

psarras είπε...

Εξαιρετικές συμβουλές!! Και το πιο σπουδαίο, είναι βγαλμένες μέσα από τη ζωή!!

cracked είπε...

(προβοκάτωρ)

Εναλλακτικά, πας με την πανέμορφη θεά που αποπλάνησες σε κακόφημο μπαρ ύστερα από 5εις τη ν κερασμένα ποτά, στο πιο αποκλεισμένο απο χιόνια μέρος της Ελλάδας,και την εκμεταλεύεσαι σεξουαλικά μέχρι να γίνει η επόμενη eurovision.


(Το καλοκαίρι θα σε παρατήσει γιατί δεν είχε παρατηρήσει ακόμη την μπυροκοιλία σου..)

Kyrios Elefantas είπε...

ξέχασες να πείς οτι μέσα στο αυτοκίνητο ,αν αποκλειστεί κάποιος στα χιόνια, πρέπει να ακούει reggae
peace love unity και αλυσίδες

Chaca-Khan είπε...

ΑχαχαχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑ
Μια fwto tou kung-fu (pws legetai) den ebales omws...

Ανώνυμος είπε...

WHO ARE YOU PEOPLE??Ι M NEW IN TOWN..

I SEE SOME WELL WRITTEN STUFF HERE..