Σελίδες

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2005

ΒΡΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΜΟΥ... ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ!

25 Νοεμβρίου 2005 Ωρα 7:00 π.μ.

Μία κλούβα της αστυνομίας, με άντρες των ΜΑΤ προχωράει αμέριμνη στη λεωφόρο Πατησίων. Η λίγες σταγόνες που πέφτουνε και το βρεγμένο οδόστρωμα απο τη χτεσινή θεομηνία, κάνουν την οδήγηση αργή.
- Ματάς 1: Δε το γουστάρω καθόλου ρε γαμώτο το πρωινό ξύπνημα. Κι αυτή η ηλίθια στο κυλικείο, της είπα γλυκό και μου τον έκανε μέτριο. Όλα στραβά πάνε σήμερα.
- Ματάς 2: Χαλάρωσε ρε μαλάκα. Κράτα αυτή την οργή μέσα σου. Θα σου χρειαστεί αργότερα.
- Ματάς 1: Α! Ναι. Για λέγε τι έχει το πρόγραμμα σήμερα.
- Ματάς 2: Coffee break σε μια κομμουνιστική εκδήλωση. Απλά θα αγριοκοιτάζουμε. Lunch στον ηλεκτρικό. Θα βαράμε τους ολυμπιακούς που πηγαίνουν στο γήπεδο. Απόγευμα θα παρκάρουμε στην Ακαδημίας για να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες και για να χαλάσουμε την αισθητική της πόλης.
- Ματάς 1: Ωραία. Χαλαρά είναι τα πράγματα σήμερα. Ευτυχώς γιατί με πονάει ο αριστερός τρικέφαλος.
- Ματάς 2: Ε, αφού είσαι μαλάκας. Όταν κατεβάζεις το γκλοπ με δύναμη σε κάποιον, να σημαδεύεις σημεία του σώματος που είναι μαλακά για να αποροφούνται οι κραδασμοί και να μη κουράζεται εύκολα το χέρι σου. Μην είσαι ηλίθιος.
- Ματάς 1: Έλα ρε μαλάκα. Ωραίο κόλπο.

Την ίδια στιγμή μια ομάδα αναρχικών, που βρίσκεται στο χώρο της Α.Σ.Ο.Ε.Ε., βλέπει τη κλούβα να έρχεται και ετοιμάζεται. Με το που περνάει απο μπροστά βγαίνουν έξω και εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ κατά της κλούβας.

- Ματάς 1: We' ve been hit. We ' ve been hit. We' ve got an emergency.
- Ματάς 2: Οδηγός. Κάλεσε το κέντρο και πες τους πως θα αργήσουμε να πάμε να αγριοκοιτάξουμε τους κομμουνιστές.
- Ματάς 3: Φορέστε γρήγορα τις ειδικές πανοπλίες που μας έφτιαξε ο Μ.
- Ματάς 4: Τι θα κάνουμε?
- Ματάς 5: Θα καταίβουμε κάτω, θα έρθει η πυροσβεστική να σβήσει τη φωτιά και εμείς θα πάμε να τους αγριοκοιτάξουμε και να τους κάνουμε κωλόχερα.
- Ματάς 6: Γαμώ φίλε. Να χτυπήσουμε και λίγο τις ασπίδες για τη καύλα?
- Ματάς 5: Θα δούμε.
- Ματάς 1: Όλα σκατά σήμερα. Πάλι υπερωρίες.

Εκ μέρους όλων των contributors αυτού του blog, έχω να πω, πως λατρεύουμε οτιδήποτε χαλάει το πρωινό 20 Ματάδων. Αυτό μάλιστα. Έχει ουσία.

5 σχόλια:

cracked είπε...

Μικρή Γοργόνα έχεις στραβώσει με κάποια παλαιότερα comments προς την υγρή σου φύση ή είναι ιδέα μου?Πάντως ότι κ αν γράψεις, ξέρουμε τι φασιστάκι είσαι κατα βάθος...

8-bit είπε...

Περισσότερη ουσία θα είχε κάτι που θα χαλούσε το πρωινό 2.000 Ματάδων, όπως π.χ. να κάνουν πορεία οι συνταξιούχες μαμάδες τους για 0.05 ευρώ αύξηση και να πρέπει να τις αγριοκοιτάξουν και αυτές. Φαντάζεσαι ξυλο που θα έτρωγαν.

psarras είπε...

Ότι και να γράψεις δεν το σώνεις, μικρή ψωλίτσα, όλοι καταλάβαμε πόσο συντηριτική και φασίστα είσαι, μετά από... εκείνο το post! Kαι σιγά την ουσία..

Ανώνυμος είπε...

δε γιναν ετσι τα πραματα
ο καφες μου ητανε οπως τον ηθελα

cracked είπε...

"Cracked δεν είμαι φασιστάκι, αλλά θα γίνω αν δεν έχεις έτοιμο σύντομα αυτό που θα έπρεπε να είναι έτοιμο πριν 1 χρόνο. Ανεπρόκοπε."
Τον ήπια..δεν ξαναμιλάω...