Σελίδες

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2005

17 ΝΟΕΜΒΡΗ AND THE BRAINS TO THE BALUSTERS

Ήρθε και φέτος η 17 Νοέμβρη. Πως λέμε Πάσχα, Χριστούγεννα, 25 Μαρτίου, έτσι ένα πράμα. Τα σχολεία γουστάρουν γιατί δε θα κάνουν μάθημα και θα τραγουδάνε το γελαστό παιδί και το στρατιώτη, οι δημόσιοι υπάλληλοι γουστάρουν γιατί και πάλι θα αράξουν και οι κομμουνιστές γουστάρουν γιατί θα κάνουν παρέλαση. Άλλη μία ομάδα ανθρώπων που επίσης γουστάρει πολύ, είναι οι αναρχικοί.
Το βράδυ εκείνο θα ξεχυθούν για άλλη μια φορά στους δρόμους για να επιτεθούν κατά των συμβόλων του εθνικισμού, του ιμπερεαλισμού, της καταπίεσης των αδυνάτων, της μοχθηρίας των μεγάλων δυνάμεων, δηλαδή, κατά των αυτοκινήτων. Μπορεί σε μερικούς τα αυτοκίνητα να φαίνονται σαν ένα σύνολο απο λαμαρίνες και μηχανικά εξαρτήματα που σκοπό έχουν να μας μεταφέρουν, αλλά κάνετε λάθος. Τα αυτοκίνητα είναι τα όπλα των μασσόνων. Μ' αυτά σκοπεύουν να κατακτήσουν το κόσμο. Τα αυτοκίνητα είναι υπεύθυνα για την διαφθορά, τη συμπεριφορά των αστυνομικών και τους πολέμους. Οι άνθρωποι που τα εμπορεύονται, είναι άνθρωποι κακοί και μοχθηροί που θέλουν το κακό μας και θα πρέπει να καίμε τα καταστήματά τους (έτσι πριν απο μερικές μέρες κάηκαν δύο αυτοκινητοβιομηχανίες στη Λ. Αλεξάνδρας, και πριν μερικά χρόνια καταστράφηκαν κάποια μαγαζιά Εβραίων στο Βερολίνο που καμία σχέση δεν είχαν με αυτοκίνητα, αλλά κι αυτοί ήταν κακοί).

Θα ήθελα να ενημερώσω οτι ο κάτοχος ενός χιλιοτρακαρισμένου μπλε nissan του '84 που κυκλοφορεί στο κέντρο, καμία σχέση δεν έχει με παγκόσμιες συνομοσίες και θα παρακαλούσε να μη το κάψετε αν γίνεται. Η δουλειά του είναι πολύ μακρυά απο το σπίτι του και δεν τον εξυπηρετούν οι συγκοινωνίες.

Φυσικά στόχοι των αναρχικών δεν είναι μόνο τα αυτοκίνητα. Είναι και οι πρεσβείες, τα αστυνομικά τμήματα, σπίτια πολιτικών, κλούβες της αστυνομίας κ.α., αλλά αυτοί είναι πολύ επικίνδυνοι στόχοι και προσπαθούνε να τους αποφεύγουνε. Επίσης υπάρχουνε και άλλα όπλα εκτός απο τις μολότοφ και τα καδρόνια, όπως οι σφεντόνες, τα τόξα, οι βαλλίστρες και τα αεροβόλα όπλα με αμπούλες, αλλά και αυτά αποφεύγονται γιατί είναι επικίνδυνα και μπορεί να χτυπήσει κανένας σοβαρά.

Λίγη ουσία μόνο.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να στο κάψουν
Για να μάθεις να εκφράζεσαι με περισσότερο σεβασμό
Δεν είναι όλα μαλακιούλες κυρά μου

Chaca-Khan είπε...

pw pw !!!!!!
kala sou leei mwri skrofa!!
ligos sebasmos!!!

Marina είπε...

Αλλοι στόχοι των αναρχικών είναι και οι βιτρίνες των καταστημάτων,που τις σπάνε ως διαμαρτυρία για τον καπιταλιστικό καταναλωτισμό που διακατέχει τους έλληνες καθώς και οι κάδοι απορριμμάτων που καίγονται για να μας θυμίζουν τι μας αξίζει..

Αλλο ένα απλό και παραγωγικό όπλο είναι οι πέτρες γιατί βρίσκουν το στόχο τους γρήγορα και δεν κοστίζουν...


Σκατά την έχουν κάνει την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Chaca-Khan είπε...

Εμένα μ αρέσει να ρίχνουν χρώματα.
Ρίξτε χρώματα - μην κάψετε το αμάξι της Ariel.
Επιτέλους κάντε καμία σημειολογική κίνηση κ αφήστε τις μαλακίες "να χαμε να λέγαμε"
Μήπως κάποια στιγμή αισθάνομαι κ εγώ ωραία να συμμετέχω στην πορεία

Ανώνυμος είπε...

(Διόρθωσε το "αυτοκινητοβιομηχανίες" - δεν έχουμε τέτοιο πράγμα.)

psarras είπε...

Στανταρ θα σου καψουνε το αμαξι man.. προσεχε το!! Απο κει και περα τα φαινομενα βιας πρεπει να τα βλεπουμε λιγο πιο σφαιρικα και κοινωνιολογικα. Δεν κανω σύγκριση (εννοειται), αλλά τι σου λέει η βία στη Γαλλία και το εκεί κάψιμο αυτοκινήτων. Και στην τελική εδώ δεν καίνε αυτοκίνητα, πόσο μάλλον αυτοκινητοβιομηχανίες

Kyrios Elefantas είπε...

και εγω εχω παρκάρει τον ελεφαντά μου στην Ακαδημίας / μη μου τον κάψετε ρε παιδια ειναι ιερός.
παρακαλούνται οσοι γνωρίζουν απο σεβασμό να μην γράφουν ανώνυμα comments.

merci

Ανώνυμος είπε...

κάψτε κι αυτήν την ασχημόφατσα τον Confet.
Mε οξύ, όχι με φωτιά

unpause είπε...

ΚΑΑΑΑΛΑ! ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ Ε?

psarras είπε...

PEACE αδελφια, πρεπει να είμαστε ενωμένοι, αλυσίδες!! αλυσίδες!!!!!!!

Kyrios Elefantas είπε...

...πολυ τσιτα εχει πέσει στο blog τωρα τελευταία...

Ανώνυμος είπε...

paw stoixhma oti o anwnymos einai o konfet kai as akougetai akyro

Ανώνυμος είπε...

Very nice site! » » »

Ανώνυμος είπε...

What a great site » » »