Σελίδες

Σάββατο 16 Ιουνίου 2007

Σοκ με ημερομηνία λήξεως

Αυτό το video είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσουμε την μέρα μας. Πόσο ωραία συναισθήματα με κατακλύζουν και πόσο περήφανος νιώθω που αυτά τα σκηνικά συμβαίνουν στην υπέροχη χώρα μας, στην κοιτίδα του πολιτισμού και της δημοκρατίας.

Φάτε τώρα τα σκατά, πατήστε το κουμπάκι και διακτινιστείτε στο ειδηλιακό αστυνομικό τμήμα Ομονίας. Αλλά δείτε το απο την αρχή μέχρι το τέλος γιατί αυτό τουλάχιστον οφείλουμε να το κάνουμε.


(εσύ είσαι το νούμερο ένα και εσύ το δυο. ¨Οποιος ακούει το νούμερο του θα βαράει τον άλλον, ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ??

Το ξέρω είναι λίγο ακραίο και ωμό, αλλά μην τρομάζετε όπως διατείνονται οι εμπλεκόμενοι ήταν απλά μια πλάκα, μια πλάκα που έγινε το καλοκαίρι και την έστελνε ο κάθε καλός αστυφύλακας σε άλλους καλούς αστυφύλακες μέσω κινητών και γελούσανε. Αλλά μην ασχολείστε και πολυ γιατι σε 3-4 μέρες το θέμα θα έχει ξεχαστεί οπότε όλοι μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει χωρίς να μας αγγίξει.

Μην σας απασχόλει για την ακρίβεια μην σας αποσχολεί καθόλου, σήμερα εξάλλου έχει τρελό live το βράδυ, σας προτείνω να πάρετε ένα μικρό καταναλωτικό δάνειο για να πληρώσετε το εισιτηριάκι, (τι ψυχή έχουν τώρα 60 ευρώ?) και να διασκεδάσετε. Και όταν ακουσετε το Sabotage προς θεού μην κάνετε τέτοιες σκέψεις, σκέψεις όπως το οτι κανένας δεν τιμωρήθηκε για τις ζαρντινιέρες (μετάθεση 10km μακρυά), κανένας δεν έπαθε τίποτα για τους πακιστανούς, σκέψεις όπως το οτι αν φοράς πράσινα all-star κινδυνεύεις, σκέψεις πως ο οποιοσδήποτε τρομαγμένος μπατσάκος μπορεί ανα πάσα στιγμή να βγάλει το όπλο του και να σου γαμήσει τα πρέκια όπως αυτός πάνω στο κιλκίς που πήρε τα εύσημα αφού σκότωσε πριν 3 καλοκαίρια έναν αλλοδαπάκο μικροκλεφτρόνι και πρίν μια εβδομάδα πυροβόλησε έναν πολίτη επειδή τσακωθήκαν για μια θέση πάρκινγκ.

Οχι μην κάνετε τέτοιες σκέψεις γιατι μπορεί να αποβεί επικίνδυνο.

Update:

Εναλλακτική δημοσιογραφία και διάχυση της πληροφορίας: το παράδειγμα του ξυλοδαρμού στο τμήμα Ομονοίας.

Update 2:

Ο κάφρουλας , ο χίτις, το μουνί της λάσπης Πολύδωρας, αδυνατεί να κατανοήσει το γεγονός ότι το βίντεο έγινε γνωστό εν μια νυκτί με το που ανέβηκε στο ίντερνετ κι οχι απλά να διακινείται από κινητό σε κινητό (όπως συνέβαινε ένα χρόνο τώρα) και προέβηκσε στις ακόλουθες δηλώσεις!!! ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΠΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!! ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ!!!

(Updates by Chaca)

7 σχόλια:

Chaca-Khan είπε...

τσακ - μπαμ το θέμα ανάγκασε μέχρι και τον πρωθυπουργό να κάνει δηλώσεις

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Στην Ελληνικη Αστυνομια μονο δερνουν...
Αν γαμαγανε κι ολας δεν θα φτανανε εδω...

monospace είπε...

popo, ta exw paiksei. eimai apisteyta orgismenos gia tous mpastardous pou paizoune me tetoiou eidous themata kai ta kaimena ta paidakia. oti kai na kanane den tous aksizei aytos o ekseftelismos. elpizw na sapisouse oi skatomalakes pou to kanoune. an einai dynaton. den to pisteyw..

missmurple είπε...

τρελλαίνομαι...

Ανώνυμος είπε...

...ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

J95 είπε...

Λοιπόν ψιλοεκτός θέματος, αλλά 60 ευρώ για 3 συγκροτήματα και ένα (παραλίγο βέβαια) 7ωρο θέαμα δεν είναι καθόλου πολλά και όταν ακούω αυτή τη μαλακία βγάζω φλύκταινες, γιατί πάω στοίχημα ότι δε σας πειράζει ΚΑΘΟΛΟΥ να δώσετε 60 ευρώ για 5 γραμμάρια σοκολάτας οπότε άντε και γαμηθείτε ρε μαλακισμένα.

Chaca-Khan είπε...

ti vrizeis gamw tin panagia sou re skatopsixe?