Σελίδες

Τετάρτη 25 Απριλίου 2007

Χύμα 2

-Tί ωραία να υπήρχε τέτοιο κουμπί στις ανθρώπινες σχέσεις..


*
πάλι καλά που υπάρχει και καμιά "εμπόλεμη ζώνη" ή "εξάντας" ή "Μαμαλάκης" σ΄αυτή τη χώρα..
*
φίλε, δε θα θελα καθόλου να μαι ματατζής και να αντιμετωπίζω εξεγερμένους βαρυποινήτες. -δεν έχουν να χάσουν ΤΙΠΟΤΑ. pure ταυρίνη
*

(πλοηγoύμενος)
  • WE NEED : αθηναϊκή κολλεκτίβα που δεν έχω καταλάβει τί αλλά μου κινεί τρελά την περιέργεια. Βlog και mySpace. Έχουν ΠΟΛΥ ενδιαφέρον. Εδώ κι άλλα slideshows που δεν έχω το κουράγιο να δω τώρα.
  • Από εκει έπεσα πάνω στο E-MIGMA. ΠΑΡΑ πολύ ωραίο site και επίσης κάτι απροσδιόριστο σχετικό με τη μόδα και ενδιαφέρον. myspace



*
απέκτησε blog το Futura (το περιοδικό μου λείπει τόοοοοσο πολύ)
οι εκδόσεις τους έχουν πολύ ενδιαφέρον
*
Διάβασε Argo και Oneiro και πάρε χαμπάρι τι γίνεται με το μυθικό πια culture.gr
επίσης αν αναρωτιέσαι τί είναι αυτό....διάβασε κι αυτό (αν και είναι υπερβολή)

*
a feeling called L.O.V.E. : ένα post
via m.hulot που είχε αυτή τη φωτό:


>>> ΕΔΩ έχει και συνέχεια

3 σχόλια:

Oneiros είπε...

..διάβασε κι αυτό (αν και είναι υπερβολή)
Θα συμφωνήσω ότι είναι περίπλοκο το θέμα του IPRED2, και οποιαδήποτε προσπάθεια απλούστευσής του έχει στοιχεία υπερβολής. Αγνόησε το post μου, που έγραψα στο τέλος μιάς κουρασμένης μέρας, και επικέντρωσε στην ίδια την οδηγία. Το γεγονός παραμένει ότι οι ευρωπαϊκές νομοθεσίες ήδη προβλέπουν αστικές ευθύνες για τις εμπορικές παραβιάσεις του copyright, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος υιοθέτησης μιάς επιπλέον οδηγίας που αντιμετωπίζει χύμα και με τόσο αόριστο τρόπο τις παραβιάσεις "πνευματικής ιδιοκτησίας" (αδόκιμος όρος που περιλαμβάνει copyright, εμπορικά σήματα, πατέντες και το λουρί της μάνας).

Chaca-Khan είπε...

..είναι πασιφανές ότι είναι σημαντικό γι΄αυτό άλλωστε το ανέφερα. Απλά όντως είναι πολύ εξειδικευμένο και απαιτεί ενέργεια να καταλάβει κάπιος πρόχειρα τί γίνεται γι΄αυτό και είπα "..είναι υπερβολή" (να σου ζητήσω να καταβάλεις αυτήν την ενέργεια)

monospace είπε...

thank you gia to link sto blog tou FUTURA. Panta tous sympathousa idiaitera aytous tous anthrwpous! :)