Σελίδες

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2006

Μόνο για όσους είδαν

[comments' update2: ομοσπονδία αστυνομικών σήμερα: "καταδικάζουμε κατηγορηματικά τη συμπεριφορά του μπαλάσκα". -άντε, τον πούλο τώρα. Έβρο κ τον μπούλο. Και αναμένοντας την απόφαση του εισαγγελέα μη γίνει της πουτάνας..]

[comments' update: "Πάντως αυτοί οι συνδικαλιστές απευθύνονται στις καρδιές των μπάτσων, αποκαλύπτοντας και σε μας την πραγματικότητα" - Alberich]

Κύριε Mπαλάσκα φασίστα,μουνί, εύχομαι να σε λοιώσουν στο ξύλο (sorry αλλά χωρίς αυτό μου φαινόταν πολύ light η εκδοχή μου) , να σου κατουρήσουν το σήμα της αστυνομίας ,να σε βάλουν να φας την ελληνική σημαία κομματάκια, να σου βάλουν την αγία γραφή στον κώλο και να σε πετάξουνε δεμένο σε μια πλατεία όπου γύρω-γύρω μπάτσοι γουρούνια θα γδύνονται της στολής τους και γυμνοί θα σου παριστάνουν κοιτώντας σε στα μάτια την πεταλουδίτσα.

Ξανθόπουλε τραμπούκε μπαλάσκα, ποιός ξέρει πΟσο στραβά έχετε ερμηνεύσει τα σημάδια των καιρών μας, πόσο άτυχος υπήρξατε στη ζωή σας και πόσο μουνόπανο βέβαια(πέρα από το άτυχος) ώστε να καταφέρετε όλα αυτά τα βίαια ερεθίσματα που ,ατυχώς λάβατε από το περιβάλλον σας, να τα δικαιολογήσετε το ένα με το άλλο ώστε να παράγουν μια στεκούμενη και μάλιστα "επιτυχημένη" (βλεπε media, συνδικαλιστική θέση) κοσμοθεωρία (= τί είμαι, τί είναι αυτό γύρω μου και ποια η θέση μου μέσα σ΄αυτό).

Σκέφτομαι να κάνετε ψυχανάλυση ή να παρασύρεστε από ένα lsd-τριπ κι εκτός από τ' οτι χαχανίζω, ΤΡΟΜΑΖΩ. Πρέπει να ξέρεις ότι εσύ είσαι εκεί επειδή πατάς πάνω σε ιδέες. Από τις οποίες όμως τελικά σου διαβιβάζεται εξουσία. Αυτό είναι πολύ ευαίσθητο. Κι εγώ που πατάω σε κάποιες άλλες ιδέες, που έχουν προκληθεί από άλλη επεξεργασία των άλλων μου ερεθισμάτων (ισότιμα μέχρι εδώ), δεν έχω κάποια εξουσία. Είμαι στο έλεος της εξουσίας. Δεν ξεκινάμε λοιπόν από την ίδια ευθεία στον αγώνα. αλλά όσο εσύ συνεχίζεις να στηρίζεσαι πάνω σε αυτό ξεχνώντας το, εγώ θα θέλω να σε λοιώσω. Γιατί μου το ΠΑΙΖΕΙΣ. Είσαι βλάκας, ικανός και καθίκι και μου το ΠΑΙΖΕΙΣ. Όσο εσύ θα μου το ΠΑΙΖΕΙΣ, εγώ θα θέλω να σε λοιώσω.

Κύριε Mπαλάσκα φασίστα,μουνί, εύχομαι να σε λοιώσουν στο ξύλο (sorry αλλά χωρίς αυτό μου φαινόταν πολύ light η εκδοχή μου) , να σου κατουρήσουν το σήμα της αστυνομίας ,να σε βάλουν να φας την ελληνική σημαία κομματάκια, να σου βάλουν την αγία γραφή στον κώλο και να σε πετάξουνε δεμένο σε μια πλατεία όπου γύρω-γύρω μπάτσοι γουρούνια θα γδύνονται της στολής τους και γυμνοί θα σου παριστάνουν κοιτώντας σε στα μάτια την πεταλουδίτσα.

*μόνο για όσους είδαν το πνεύμα του αντιπρόσωπου των αστυνομικών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega να μας κοροϊδεύει ΟΛΟΥΣ σα γνήσιο μουνόπανο που έχει στηριχθεί στην εξουσία που τον έχει θρέψει για να μπορεί να το κάνει.

μιλάμε για τον εκλεγμένο που έχει επιλεγεί για να αντιπροσωπεύει τους αστυνομικούς απέναντι σε μένα - σε σένα, διαμεσολαβούμενα από τα μέσα ενημέρωσης και τους συνταγματικούς θεσμούς.

Για τα μέσα, την πολιτεία, την ιστορία, το θεό και όλους εσάς τους σαν κι εμάς που έχετε χάσει τον μπούσουλα, θα μιλήσουμε μια άλλη φορά

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Mπαλάσκα φασίστα, μουνί...

Το μουνί είναι το καλό στη ζωή,
γιατί το μπλέκεις με τέτοια? :-((

Chaca-Khan είπε...

-το "μουνί", όπως και το "πούστης" και το "καργιόλης", τα χρησιμοποιώ για άνδρες (με ένα τόνο που δεν μπορεί να περάσει εδώ και ειδικά αν είσαι μυγιάγγιχτος) για το κακός υποχθόνιος χυδαίος και δολοπλόκος καταφεράκιας-

Ανώνυμος είπε...

na se xairontai oi goneis sou chaca
ton evlepa sto mega kai anevaine to aima sto kefali mou
einai toso adiko kai eksorgistiko pou uparxoun an8rwpoi san ton mpalaska se shmantikes 8eseis
akougame sto video tis fwnes tou palikariou, tis krauges tou gia voh8eia kai o kariolhs dh8en katadikaze "tis klwtsies"
pote epitelous 8a ksevromisei h astunomia apo tetoious alhtes!!

Chaca-Khan είπε...

ερώτηση κλειδί (για λίγη άυλο κύρος να τον στηρίξει): "έχετε πάει στρατό κύριε πρετεντέρη;"
ΚΟΥΡΑΔΙ!

Γιώργος είπε...

Tί νοοτροπία είναι αυτή που έχουν ορισμένοι δημοσιογράφοι?Δεν δικαιουνται οι αστυνομικοί να πάρουν πίσω ούτε το αίμα των τραυματιών συναδέλφων τους? Επειδή είναι κρατικοδίαιτα τεμπελόσκυλα και τους πληρώνει η εκφυλισμένη κοινωνία μας, θα τους επιβάλλουμε να υιοθετήσουν και τις εκφυλισμένες αξίες της?
Πάντως αυτοί οι συνδικαλιστές απευθύνονται στις καρδιές των μπάτσων, αποκαλύπτοντας και σε μας την πραγματικότητα.
Στην πλειοψηφία τους δεν δέρνουν μόνο για τις τρεις κι εξήντα.Είναι ολόψυχα φασίστες. Είναι αυθεντικό το μίσος τους ενάντια σε οτιδήποτε αριστερότερα της χρυσής αυγής, και η απέχθεια τους προς τους δημοσιογράφους, πανεπιστημιακούς και λοιπούς εγγράμματους φλώρους, οι οποίοι τους σπάζουν -για την τηλεθέαση- το ηθικό, και δεν θα μπορούν μεθαύριο να αποδώσουν.
Προτείνω ,μετά από κάθε επιτυχή επιχείριση καταστολής,να τους επιτέπουν για 3 μέρες να επιδίδονται σε βιασμούς και λεηλασίες, έτσι ώστε να δείχνουν περισσότερο ζήλο στα καθήκοντά τους.Άλλως τε είναι χαμηλόμισθοι.

enteka είπε...

ton eida ki ego. dystyxos

Chaca-Khan είπε...

"Πάντως αυτοί οι συνδικαλιστές απευθύνονται στις καρδιές των μπάτσων, αποκαλύπτοντας και σε μας την πραγματικότητα". Συμφωνώ απόλυτα. Αλλιώς Θα καταρεύσει το οικοδόμημα του εαυτού . Αλλιώς δεν μπορούν να κρατηθούν, να δικαιολογήσουν. Θα γίνουν χαρτοπόλεμος..

ΤΑΣΟΣ είπε...

Η Αστυνομία είναι μιρός φρουρός τη εξουσίας μαζί και με άλλους θεσμούς. Οπως ήταν κάποτε τα ΤΕΑ (καραμανλική περίοδος) η ο στρατός (δικατορία)

Η ελληνική αστυνομία διακαιολογεί την παρουσία της με την περιφρούρηση του πολίτη απο το έγκλημα αλλα δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερα από τότε που στάματισε το φακέλωμα των δημοκρατικών πολιτών.

Ο "συνδικαλιστής" μπαλάφας, που κατέφυγε στο συνδικαλισμό για να μην κάνει βάρδιες, ήταν προκλητικός, αγενής και απαράδεκτος τουλάχιστον. Ομως την ευθύνη ( και γαι την κακοποίηση του φοιτητή στη Θεασσαλονίκη) την έχει ο πολιτικός του προιστάμενος που νομίζω ότι είναι καιρός να επιστρέψει απο εκεί που ήλθε και ας επανέλθει ο προκάτοχός του που είναι και περισσότερο δεξιός

Chaca-Khan είπε...

ενδιαφέρον επίσης: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=607791

Chaca-Khan είπε...

τα comments του Link εννοώ κυρίως

ασφαλίτες: άκου λέξη ρε μαλάκα!

Giorugosu είπε...

Στο ALTER ο "κύριος" αυτός είχε & την βοήθεια του Προέδρου Αξιωματικών της Ε.Α. Ότι & να πούμε είναι λίγο, πώς είναι δυνατόν να έχουν το δικαίωμα να δέρνουν όποιον γουστάρουν χωρίς να τους φοβούνται για τυχόν επιπτώσεις; Φασιστογουρούνια & πάλι φασιστογουρούνια...Όταν τον δέρνανε οι συμμαθητές του απο το Γυμνάσιο & σταμάτησαν στο Λύκειο του προκάλεσε φαίνεται αυτό το μένος προς τον συνάνθρωπο & τώρα ξεσπάει! Ελπίζω μόνο να μην έχει παιδιά αυτός ο "καλοσυνάτος κύριος"

Απολλώνια είπε...

Εξωφρενικό θέαμα...
Θα συμφωνήσω καρδιά μου.
Σε όλα πλήν του μουνιού, αν και δέχομαι την εξήγησή σου, εεε δεν μου πάει, το έχω σε εκτίμηση σαν όργανο...

Το μόνο που χαίρομαι είναι πως βλέπω αντιδράσεις...

Καλως σας βρήκα!

:)

Ανώνυμος είπε...

Φρικη άκου

απλα εξαιρετικο νομιζω ,σε φασεις ανατριχιαζεις.Ακουστε το και ιδιαιτερα αυτα που λεει ο καθηγητης του ΑΠΘ.
Και τελος Ο Πολυδωρας

Ανώνυμος είπε...

μιλάμε ο Μπαλάσκας είναι αιτία για να αγοράσω κάρτα τηλεόρασης και να ανοίξω νέο μπλογκ με θέμα 'Μπάτσοι και Γουρούνια - μην αδικείτε τα γουρουνάκια'

Mantalena Parianos είπε...

Εδώ ο άλήτης κατηγόρησε τον Πρόεδρο των καθηγητών του ΑΠΘ ότι λέει ψέματα (ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε όσα έγιναν μετά και δεν τα πήραν οι κάμερες, ενώ ο χουντοφασίστας αρχιμπάτσος ΟΧΙ), και όταν ο Πρόεδρος του ΑΠΘ τον ρώτησε πώς με λέτε ψεύτη; Ήσασταν εκεί ;
αυτός απάντησε:
"το ξέρω γιατί μίλησα με συναδέλφους μου και οι συνάδελφοί μου δεν μου λένε ποτέ ψέματα".
Αν αυτό δεν είναι η κατάλυση της λογικής και η αρχή του φασισμού ("εμείς ξέρουμε, εμείς είμαστε οι σωστοί και λέμε πάντα την αλήθεια") δεν ξέρω τι είναι.

Καλά τα λες.

Areth είπε...

Tον οποίο πρόεδρο του αριστοτελείου, αφού κατηγόρησε ότι ψεύδεται,ειρωνεύτηκε με απαράμιλλη άνεση, ότι καλά έκανε και βγήκε στην τηλεόραση ο κακομοιρούλης,να τον χαρεί και η μανούλα του στο χωριό, ο ακομπλεξάριστος πολιτισμένος πρωτευουσιάνος (με τις 5 γενιές χαφιέδων προγόνων χωροφυλάκων στην πλάτη του, θου κύριε).

να μην ξέρεις από πού να αρχίσεις να σπας, σιχτίρια.

J95 είπε...

"μιλάμε ο Μπαλάσκας είναι αιτία για να αγοράσω κάρτα τηλεόρασης και να ανοίξω νέο μπλογκ με θέμα 'Μπάτσοι και Γουρούνια - μην αδικείτε τα γουρουνάκια"

Αν δεν πάει Έβρο σήμερα ο Μπαλάσκας έχουμε μπατσοχούντα τελεία και παύλα.

Kyrios Elefantas είπε...

ντάξει , δεν τον είδα αυτη τη φορά αλλα τον θυμάμαι απο την τελευταία φορά. Δε θα έπρεπε να έχει ήδη μεταφερθεί στον Έβρο ? γιατί βρίσκεται ακόμα στη θέση του? γαμησέ τα

Chaca-Khan είπε...

ομοσπονδία αστυνομικών σήμερα: "καταδικάζουμε κατηγορηματικά τη συμπεριφορά του μπαλάσκα"
άντε, τον πούλο τώρα. Έβρο κ τον μπούλο

Chaca-Khan είπε...

kai gia osous den eidan: http://www.babylonia.gr/video_download.php?id=19

Fade είπε...

να το θέσω ρητορικά: ''βία στη βία? ή μελαγχολία?''

Oneiros είπε...

j95: Αν δεν πάει Έβρο σήμερα ο Μπαλάσκας έχουμε μπατσοχούντα τελεία και παύλα.

e-παρακράτος πάντως φαίνεται πως έχουμε...

Chaca-Khan είπε...

BIA ΣΤΗ ΒΙΑ, φτάνει με τη μελαγχολία

thebigbip είπε...

tha katevaine kaneis se diamartyria exo apo ta kentrika grafeia tis asfaleias gia na diamartyrithei gia oli tin MPOURDA KAI TO PSEMA na TA XWSEIkai na apaitisei na paradothoune oi mpatsoi gia laiko xylodarmo apo "thnitous"??den katevainw efkola se diamartyries k diadilwseis alla gia kati tetoio standar tha katevaina,tha imouna proklitikos kai tha tous ekaiga tous malakes na pa na gamitoune

missmurple είπε...

στη Γαλλία αυτοκτονεί ένας αστυνομικός κάθε εννέα μέρες!
στην Ελλάδα πλήρης αναισθησία...

και ο Μπαλάσκας κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.
σκατά στα μούτρα μας...