Σελίδες

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Gustoso....Presioso...



Ούτε η πορνοβιομηχανία μπορεί να ανθίσει σε αυτή τη χώρα. Τα μεγάλα συμφέροντα της συντήρησης και της συντεχνίας δρουν ανασταλτικά για την ανάδειξη μίας βιομηχανίας υπηρεσιών που θα μπορούσε επιτέλους να θέσει τέρμα στον εξευτελισμό των Ελληνίδων που πρέπει να παντρευτούν προκειμένου να αποκατασταθούν οικονομικά – συνεχίζοντας να εκπορνεύουν έτσι τον εαυτό τους σε λανθάνουσα μορφή αντί να εκπορνευτούν φανερά, νόμιμα και να επιτύχουν με αυτό τον τρόπο την πλήρη τους οικονομική ανεξαρτησία και τη δημόσια προβολή που τους αξίζει – διαχρονικά άλλωστε από τότε που προσέφεραν την οπίσθια είσοδό τους στον βάρβαρο κατακτητή προκειμένου να μην ανθίσει το γένος των Γενίτσαρων.
Τις ημέρες της οικονομικής δυσπραγίας, εκείνες τις μέρες που ο πρωθυπουργός μας νυχθημερόν εκπορνεύει το προφίλ και τις καλές του δημόσιες σχέσεις στο εξωτερικό, προσπαθώντας να απολέσει τα παραπανίσια κιλά που προσέθεσαν στην εικόνα της χώρας τα σουβλάκια του προκατόχου του, τις ίδιες εκείνες ημέρες ένα μεγάλο μερίδιο της ελληνικής κοινωνίας κατακεραυνώνει την Τζούλια-τσούλα (λίγο ακόμη και θα γινόταν Μπρακα-τσούλα) και την αναγκάζει σε αναδιπλώσεις δηλώσεων και πράξεων, σαν άλλος Αντώναρος που μάταια προσπαθεί να αιτιολογήσει το ολωσδιόλου παράνομο αναψυκτήριο του Μαγγίνα.
Δεν μας απασχολεί όμως η αναδίπλωση, ο φαιδρός και ρηχός συντηρητισμός της κοινωνίας μας, το δράμα των γονέων που βλέπουν το παιδί τους να γίνεται πόρνη – ενώ οι ίδιοι σταδιακά την ώθησαν στην πορνεία - ούτε καν ο ορυμαγδός των τηλεοπτικών εκπομπών.
Αυτό που μας κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι η επικέντρωση για μία ακόμη φορά στα γνωστά-άγνωστα πρόσωπα, που επιμένουν να μονοπωλούν και να λαμβάνουν μερίδιο των εντυπώσεων, εκπορνεύοντας έτσι τη δημόσια εικόνα τους για χάρη λίγης ακόμη προβολής. Μας κάνει εντύπωση ο απαξιωμένος και ευτελής Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών που επιτρέπει για νιοστή φορά σε μέλη του να δίνουν συνεντεύξεις σε τσοντο-εκπομπές προκειμένου να γίνουν για μία ακόμη φορά περίγελος.
Τελικά αυτή η χώρα θα δυσκολευτεί εξαιρετικά να απαλλαγεί από τους πρίγκιπες και τους βαρόνους της. Όσο δύσκολα θα απαλλαγεί η ΝΔ από το Μητσοτάκη της. Με κόπο τους απέκτησε άλλωστε (και τους βαρόνους και το Μητσοτάκη). Και έως τότε, οι Ελληνίδες wannabe-πόρνες θα ζηλεύουν ακόμη τη δόξα, το χρήμα και τη φήμη όλων εκείνων των τέλειων θηλυκών και ψεύτικων Αμερικανίδων που έχουν γεμίσει το ίντερνετ και μάταια θα περιμένουν να ανθίσει και στη χώρα μας η πορνοβιομηχανία και να εκπορνεύσουν σύννομα το χυμώδες κορμί και τη αδιαμφισβήτητη θηλυκότητά τους, αντί να περιφέρονται από γραφείο σε γραφείο πανεπιστημιακού καθηγητή για ένα 5αρι ή από το ένα καμαρίνι στο πρώτο τραπέζι πίστα για μία θέση συνοδηγού σε όχημα Cayenne (χρώματος κατά προτίμηση μαύρου).
Κλείνοντας θέλω κατηγορηματικά να δηλώσω ότι ενημερώθηκα για το συμβάν μόλις προψές καθότι έλειπα σε ταξίδι στο εξωτερικό και δεν έχω δει το dvd. Άλλωστε, δεν κατέχω και dvd-player. Να είστε όμως σίγουροι ότι εντός ολίγων ημερών, θα κατέχω και dvd-player και το dvd της Τσούλιας. Αφού μάλιστα ικανοποιηθώ αρκούντως, θα επανέλθω με νέο ποστ επί του συνταρακτικού αυτού θέματος...ρε δε γαμιόμαστε λέω γω...

6 σχόλια:

Tic Tac είπε...

Ακου φιλε,

μακροχρονιος σκοπος της πορνογραφιας ειναι να βελτιωσει την καθημερινοτητα μας.

Βραχυχρονιος σκοπος ειναι να εκσπερματωσουμε αλλη μια φορα επανω μας, σε αλλη μια προσπαθεια να γονιμοποιησουμε τον εαυτο μας.

Ναι, δε γαμιομαστε λεω γω καλυτερα!

ΥΓ Σε διαβαζουν και γονεις εδω μεσα , να ξερεις.

kaloutsiki είπε...

ε α να χαθείς να χάνεσαι (και στους δυο αναφέρομαι)

Tic Tac είπε...

... τι σου λεγα, καλη ωρα!

MrT είπε...

που σου...το ξέχασα αυτό με τους γονείς...

Ανώνυμος είπε...

ωραιο ποστ.
κριμα να μην εχει κανενα κομεντ

MrT είπε...

και τα παραπάνω τι είναι ρε μαν; βούτυρο πάνω στη φρυγανιά;