Σελίδες

Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Αχ αυτό το σύστημα...

Λέξη κλειδί στην Ελλάδα, το σύστημα. Απο το ποδόσφαιρο (βλ. 4-3-3), μέχρι τις δημόσιες υπηρεσίες (βλ. "αχ...θα αργήσει λίγο η βεβαίωση, έπεσε το σύστημα", ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ, 2004).

Γιατί οι γονείς μου διάλεξαν να με μεγαλώσουν σε ένα τόπο, όπου το αυτονόητο που με δίδαξαν δεν έχει λόγο ύπαρξης, παρα μόνο αν είσαι μαζοχιστής ? (βλ. "άκου φίλε! ΓΟΥΣΤΑΡΩ να εκνευρίζομαι καθημερινά και να μην μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ να μην αντέχω μάγκα, να ζώ και να έρχομαι αντιμέτωπος καθημερινά, με όλα εκείνα που, καλώς, μου έμαθαν να μην κάνω.", ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΤΟ ΠΑΛΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ, 19χχ).

Και δεν φτάνει αυτό..ΟΧΙ...Πρέπει σιγά σιγά να βλέπω τον ίδιο μου τον εαυτό, φίλους και γνωστούς, να εισχωρούμε σ'αυτό το καθημερινό ξεκώλιασμα, άλλες φορές σαν ξεκωλιάρηδες και άλλες σαν ξεκωλιαστές (ας μου επιτραπεί η χρήση του όρου).

Τι είναι τελικά αυτός, που ενώ φωνάζει για την διαπλοκή και την διαφθορά, σταματάει για να απαντήσει το τηλέφωνο, να κανονίσει πού θα πάει στρατό? (βλ. εγώ και οι φίλοι μου, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, 1999)

Πόσο καλά να νιώσω όταν βρισκόμενος στο peak της προσωπικής μου ισσοροπίας, ανάμεσα σε λογική κι ευαισθησία, βλέπω τον κόσμο να χάνεται ? Αν δεν κάνω κατι εγώ, ποιός θα κάνει? Μήπως να ρίξω τις ευθύνες πρίν και τις ελπίδες μετά ? Μήπως να αρχίσω να συμμετέχω και γω σ'αυτό το πανηγύρι παβλα αλισβερίσι παβλα οτινανισμό ?

Ανήθικος κι ωραίος (φοβερός τίτλος για ταινία). Θυμίζει εποχές "ιπτάμενος και τζέν-ντλ-μαν". Να πλακωθώ και γω στο γυμναστήριο, σιξ πακ, αμαξάρα, μουνίτσα ή μουνίτσο, λοφτ, ξοχικό, πάσχα στο χωριό και όλα τα συναφή. Τι σκατά έχω και λεω όχι σε μια τόσο απλή διαδικασία, επιλέγοντας εν τελει, το δύσκολο δρόμο της οδού ονείρου ?

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
με τις πιο τολμηρες σεξουαλικες φαντασιωσεις
ακαταλληλο δια ανηλικους

Ανώνυμος είπε...

το κλειδι παντα ηταν το συστημα μονο που το κλειδι ξερουμε απο που κραταει το συστημα ομως

Ανώνυμος είπε...

λέξη κλειδί στην Ελλάδα είναι κλέφτης γιατί όλοι κλέφτες είναι καμία ασφαλεια

Ανώνυμος είπε...

Ουτε κλειδαρια ασφαλειας δε μας γλιτωνει