Σελίδες

Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ STREET PARTY + τοις άλλοις


Περίεργα πράγματα.. Για κάποιο λόγο έχω να χρησιμοποιήσω το ipod μου από τον Αύγουστο. Ο Θεός δεν άφησε κάτι τέτοιο να περάσει απαρατήρητο. Με τιμωρεί τώρα βάζοντας με να ψάχνω πάνω κάτω τα γαμημένα τα καλώδια. Εξαφανίστηκαν. Για κάποιους η κόλαση είναι γεμάτη καζάνια και μαστίγια, για κάποιους άλλους, τους πρωτοπόρους νεομηδενιστές της generation x, κόλαση θα είναι να μην μπορέσω να δονήσω σήμερα την Αθήνα με το neofunky pumping bass electrohouse ήχο μου.. Και μάλλον έτσι θα γίνει.

Το είδα το Άρμα. Είναι σκοτεινό, τεράστιο, σιδερένιο και βουίζει. Τρόμαξα. Δεν το άφησα να με πάρει από κάτω. Το έσπρωξα απαλά και άφησα τους υπόλοιπους να κάνουν τη βρωμοδουλειά. Σήμερα υπάρχει μία πιθανότητα να γίνει της πουτάνας..

ΤΟ ARXEDIAMEDIA ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ FREEYOURMIND EXTRA NON STOP ΠΡΟΧΩ STREET PANIC NO PANIC RECLAIM EXTACY EXTANO PARTY της ιντελιγκέντσιας και των συμπαθούντων της, που θα πραγματοποιηθεί μέσα (έξω) στα πλαίσια της αποκριάτικης διαδήλωσης σήμερα στις 9 στα Προπύλαια. Το πάρτυ θα συνεχιστεί και μετά τη διαδήλωση ΠΑΝΤΟΥ. Έχουμε ρόδες και θα τις εκμεταλλευτούμε. Σκοπεύουμε να του γαμήσουμε τη μάνα γιατί αυτό είναι το σωστό.

Μπορεί αυτό το blog να έχει ως στόχο τη διαρκή εσωτερική αυτοβελτίωση των μελών του, αλλά στον ελεύθερό του χρόνο γίνεται κοινωνικό και γουστάρει να βλέπει και να σπρώχνει την κατάσταση σε αυτή την πόλη να φεύγει μπροστά..

D.I.Y


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παίδες, σας ευχαριστώ που ήρθατε και ήσασταν ό,τι πιο ζωντανό έχω δει να κυκλοφορεί στους δρόμους εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Κρίμα που είμασταν μόνο τρεις κι ο κούκος....

Ανώνυμος είπε...

Παντα στην πρωτη γραμμη της δημιουργικης διαπολιτισμικης τρελας!

Χαρηκα για τη συνεργασια!
Και για το φαν!

Τα χειροτερα επονται.