Σελίδες

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Thα sπ-άσω kού-πες (remix)


Επί τη ευκαιρία ήθελα απλώς να πω πως εν αντιθέσει με διάφορους ελληναράδες φραπεδόμαγκες που ερμηνεύουν τα πάντα με τις πιο μίζερες συνομωσίες διαπλοκής και λαμογιάς και αδυνατούν να καταλάβουν τη θεσμική διάσταση των λεγομένων και των δράσεων του καθενός (έστω και ως πρόσχημα) , δηλώνω ότι παρακολουθώ την εξέλιξη της "υπόθεσης Ζαχόπουλου" σποραδικά αλλά με τρομερή αγωνία και κυρίως την επλίδα πως τα πράγματα και οι άνθρωποι θα μπλεχτούν ΤΟΣΟ πολύ αναμεταξύ τους που (τουλάχιστον η θεσμική) βιτρίνα του συστήματος θα καταρρεύσει μια μέρα live στην TV και όλοι εμείς οι υπόλοιποι που απαρτίζουμε αυτή την απρόσωπη "δημόσια σφαίρα" (που αποτελεί τον κοινό παρανομαστή της αντιπαράθεσης) απλώς θα γελάμε και θα γιορτάζουμε πίνοντας μπύρες. Στην αντίθετη περίπτωση φυσικά, πράγματι δε θα 'χει αλλάξει τίποτα οπότε τίποτα : συνεχίζουμε κανονικά..

8 σχόλια:

psarras είπε...

Έλα ρε φίλε!!
Το χα ακούσει στο ραδιόφωνο και το ψαχνα.. Είσαι ωραίος!!

greekgaylolita είπε...

Για να δουμε ποσο θα αντεξει το ενστικτο αυτοσυντηρησης του συστηματος σε αυτο το crash test που τους εχει υποβαλλει εδω κι ενα μηνα ο Ζαχοπουλος..

Oneiros είπε...

Τα λέει κι ο Αρκούδος.

Ανώνυμος είπε...

taytizomai (eidika me to senario pou perilambanei mpyres)

8-bit είπε...

Μπύρες γαμώ, κατάρρευση γαμώ, απλά εγώ προσωπικά ρε μαν δεν έχω ακόμα πειστεί πως αυτό που παίζει στην tv έχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα. Μπορεί να σου φαίνεται αφελές και ηλίθιο αλλα ειλικρινά πίστεψέ με, αν ανοίγεις την tv μια φορά τον μήνα όλα και όλοι θα σου φανούν τόσο εκτός φάσης που θα απορείς με τον εαυτό σου με την επιλογή να την ανοίξεις και με την επιλογή σου να συνεχίζεις να την έχεις ανοιχτή. Όσο για τις 'εξελίξεις', αυτές μπορούν να συνοψιστούν σε μια κόλλα χαρτί απο την αρχή της υπόθεσης. Η γιαγιά μου έλεγε πως πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το 'χούι', και έγω έχω πολλά τέτοια, μερικά τόσο μάταια που ντρέπομαι να τα αναφέρω εδω, αλλα ειλικρινά νιώθω πως όλο αυτό το tv-πανηγύρι είναι απλά μια συνήθεια.

Κλείστε τις γαμω-tv!!!!!!

unpause είπε...

Οταν κλείνει η TV αρχίζει η ΖΩΗ... Παλιό αλλά καλό "αναρχικό" σύνθημα...

8-bit είπε...

saxle

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

μπορουμε να τις βγαλουμε στα μπαλκονια και να φτιαξουμε μια ψευτικη μεσα στο σπιτι, οπως κανουν σε πολλες χωρες της λατινικης αμερικης..ειναι μια νεα κινηση της νεολαιας,...