Σελίδες

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

SimplifyMedia

"Είτε ακούς τα Mp3 σου στο iTunes ή στο winamp, είτε έχεις pc ή Mac, τίποτα δε σε κρατα μακριά από το SimplifyMedia. Ένα μικρό πορογραμματάκι που μοιάζει εμφανισιακά με messenger μετά το install και αφού φτιάξεις το λογαριασμό σου… (πάντα μιλάμε για free app, και μια διαδικασία που θα σου πάρει 2 λεπτά…) ζήτα από τους φίλους σου να κάνουν το ίδιο, φτιάξε τη λίστα με τα contacts σου (μέχρι 30 invites)… και άκου τη μουσική τους, σε streaming στα 128… όπου και αν αυτοί βρίσκονται…"

συμπληρωματικά :

"Μπες στο forum και άσε το nick σου, έτσι θα φτιάξουμε ένα καλό clubακι…και θα γνωριστούμε μουσικά μεταξύ μας…

Για ότι άλλη απορία έχεις εδώ
"

4 σχόλια:

Chaca-Khan είπε...

invite me as "chacakhan"

friday είπε...

invite me as friday

Chaca-Khan είπε...

i d also add MusicDNS, ένα πρόγραμμα στο οποίο αφού κάνεις add το φάκελο με όλες σου τις μουσικές , εκείνο συνδεόμενο μέσω internet με την τεράστια database του, κατηγοριοποιεί, τιτλοφορεί και ταξινομεί τα τραγούδια μέσα του (δε σου αλλάζει τα folders , θα έχεις όμως ανοίγοντας το πρόγραμμα από τούδε και στο εξής μια λίστα με τις μουσικές σου η οποία δε θα περιέχει πια τα διαβολικά "track1.mp3" και στην οποία θα μπορείς να πλοηγείσαι κατά title, artist, album, genre, year κτλ κτλ)

Chaca-Khan είπε...

Ρε, βασικά εγώ νόμιζα ότι επρόκειτω για ένα πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων (p2p τύπου) που όμως είχες τη δυνατότητα να ακούς και κάτι πριν ζητήσεις να το κατεβάσεις. Τελικά όμως μιλάμε μόνο για 2ο. Μαλακία (αν και μπορεί να συνδυαστεί με ένα soulseek πχ). Παρόλα αυτά : stick to that MusicDNS, it's worth.