Σελίδες

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

Fun(k) Party

"Το Σάββατο 8/9 το Jazz Upstairs ξεκινάει την φετινή περίοδο γεμάτο κέφι και όρεξη και με ένα post-holiday FREE party από τους Lowdown οι οποίοι αφήνουν το d2 project στην άκρη προσωρινά και φέτος προωθούν και τις Lowdown βραδιές και soundtrack όπως αυτό βγήκε 1η φορά στον 'αέρα' από τις εκπομπές "The beat goes on" της DJ Free & του EN ΛΕΥΚΩ 87.7FM στα τέλη του 2004.

1ο Lowdown event για φέτος στο Jazz Upstairs με καλεσμένο τον Dee Jay Cocoe από το infamous label Ubiquity Recs (http://www.ubiquityrecords.com) o οποίος είναι από Ελλάδα και διαπρέπει στην Αμερική εδώ και πολλά χρόνια με Ubiquity και με προσωπικά του projects όπως το Abstract Workshop (http://www.abstract-workshop.com/index1.html), τις seminal εμφανίσεις του ως DJ και το γενικότερο music devotion που τον διακατέχει καθώς αυτό αντικατοπτρίζεται σε συνεχείς εμφανίσεις και βραδυές από Los Angeles μέχρι Austin,TX & beyond. Απλά επισκεφτείτε την σελίδα του στο MySpace http://www.myspace.com/djcocoe και δείτε πόσο αφιερωμένος είναι ο άνθρωπος to the cause..

Όλοι περιμένουμε την 1η του εμφάνιση στην Ελλάδα και περισσότερο από όλους ο ίδιος με ένα record box τίγκα στο βινύλιο με funk, soul, hip hop και right down dirty jazzed up dance beats για το απόλυτο post-holiday depression φάρμακο στις 8/9 στο Jazz Upstairs @ roughly 11.00pm. Run Come! :D"

date: sat 08.09.07
doors open: 23.00
free entrance

Δεν υπάρχουν σχόλια: