Σελίδες

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2007

H νέα διεύθυνση σας εύχεται καλή χρονιά


Γεια σας, είμαι ο Ντύλαν. Επειδή το site σας έχει πέσει χαρακτηριστικά, ο chaca-khan με επιστράτευσε για να ανεβάσω το ενδιαφέρον. Από σήμερα όχι μόνο είμαι ο νέος contributor με το username "Dylan" αλλά χρίζομαι και υπεύθυνος manager του blog σε καιρούς που απαιτούν ανακατάταξη και ανασυγκρότηση (βλέπε κλείσιμο του monitor), καθότι η αγορά αλλάζει και νέες προκλήσεις ξανοίγονται. Ο μόνος μας δρόμος είναι η επιτυχία και η καταξίωση. Μαζί θα κατακτήσουμε την ελληνική μπλογκόσφαιρα και θα χεστούμε στα φράγκα, τη δόξα, τη γκλαμουριά και την κόκα. Ο αέρας της αλλαγής που μου φυσάει τα καλογυαλισμένα μου μαλλιά φέρνει μαζί του το αμερικάνικο know-how της κλασσικής σχολής του management που στηρίζεται σε ορισμένες βασικές αρχές που συνίστανται στα εξής :

· Καταμερισμός της εργασίας

· Εξουσία και υπευθυνότητα

· Πειθαρχία

· Ενότητα των εντολών

· Ενότητα της διοίκησης

· Υπαγωγή του προσωπικού στο γενικό συμφέρον

· Ανταμοιβή προσωπικού

· Συγκέντρωση εξουσιών κι αρμοδιοτήτων

· Μονιμότητα του προσωπικού

· Αίσθημα συμμετοχής στην ομάδα

· Ιεραρχική κλίμακα


Σ΄ όποιον δεν αρέσει, πούλο.

Κι αφού ξηγήθηκα ξεκινάω τη δουλειά : Σε αυτό εδώ το post θα κάνουν comment όλα τα μέλη μέσα σε διάστημα 3 ωρών από το publishing του. Όποιος δε συμμορφωθεί θα διαγραφεί πάραυτα και ας αναζητήσει την τύχη του σε άλλα αποτυχημένα οργανωτικά μορφώματα για αποτυχημένους γκρέκουλες όπως οι σύλλογοι των χωριών τους που κόβουν πίτα στο μαγαζί που τραγουδάει η Πέγκυ Μπρούτσου και τα παρεάκια συνταξιούχουν στα συνοικιακά καφενεία που χύνουν τη ρετσίνα τους πάνω στους λεκέδες από τους φραπέδες που έχουν ρίξει οι βουλγάρες σερβιτόρες πάνω στην πράσινη τσόχα. Γκέγκε;
Σε ξεχωριστό ποστ (και όχι ως comment) που θα είναι μορφοποιημένο ως memo και με την ένδειξη "προς Dylan" θα παρουσιάσετε τα blogs που θέλετε να υπάρχουν στο sidebar του blog μας με την εξής μορφή : (παράδειγμα:) arxedia MEDIA . Οποιανού το link δεν παραπέμπει πουθενά θα διαγράφεται. Επίσης και οποιαδήποτε άλλα links με την ίδια τυπολογία θα παρατίθονται σε ξεχωριστή ενότητα του ιδίου post κάτω από τον τίτλο της γενικής κατηγορίας στην οποία θα υπάγονται, είτε υπαρκτής είτε νέας προτεινόμενης. Περαιτέρω προτάσεις, ιδέες και παρατηρήσεις με μικρότερη γραμματοσειρά και fonts courier μετά από αστερίσκο (*) στο τέλος του κειμένου. Το deadline ορίζεται την 11η Ιανουαρίου και ώρα τρίτη (3η) πρωϊνή.
Καλή χρονιά!

10 σχόλια:

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

απππ..! πρόλαβα...!ποση ωρα περασε?,... να δω....ααα καλα
14 λεπτα.....
νομιζω διεκδικω το επομενο νεο περσον με ονομα--) μπραντον...!

Ευχαριστω

θα μιλησω καποια στιγμη στο μέλον δημοσια για τις προτιμησεις μου σχετικα με τους νεους κανονες και θα ανταμοιψω το λαο μου....

Fade είπε...

άρχισε να με λούζει κρύος ιδρώτας...ευτυχώς είμαι μέσα στην προθεσμία 3 ωρών!
Jesus Crisis! όχι ρετσίνα όχι!παίζεις με τους εφιάλτες μας

cracked είπε...

Αφεντικό υπερωρίες πληρώνονται? :)

N.I.T. είπε...

ΤΑ ΜΙΣΘΑΑΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ

http://www.netalbum.info/data/media/207/12.jpg

N.I.T. είπε...

p.s.: Poia einai h Pegky Mproutsou??

thebigbip είπε...

re ntylan den mas xezeis esy k i fara sou?

thebigbip είπε...

aimtheforest.blogspot.com to kalytero blog tou kosmou variemai arrostisa

Kyrios Elefantas είπε...

έλα πές μας τώρα αλήθεια
γιατι τα χάλασες με τη donna ?


(θα επιστρέψω με λίνκς και μπλίνκς)

psarras είπε...

Επιτέλους έχουμε αρχηγό!!!!
Τι σημαίνει α) "μορφοποιημένο ως memo" και β)"fonts courier"?

unpause είπε...

ρε Δυλαν πολυ φασιστικα μας τα λες!! ειμαι εκτος χρονοπλαισιου αλλα αν με σβησεις θα σε γαμισω!!! και σενα και τον τσακα-μαλακα!!

ξερω οτι η δραση μου στο μπλογκ δεν μου επιτρεπει να μιλαω ετσι αλλά χεστικα!!