Σελίδες

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2007

Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά

Είδα στον m.hulot που είδε στον zpi που είδε στο blog cinema και τρέχα γύρευε..
Το ένα θέμα είναι αυτό το τελευταίο, δηλαδή το blog "cinema" που έχει διάφορα και ενδιαφέροντα και κυρίως κάποιες ταινίες που τις βλέπεις. Ψάξε μόνος, αλλά για παράδειγμα εδώ.
Το άλλο θέμα και το ηθικό δίδαγμα αυτής της ιστορίας είναι ότι όταν θες να δεις μια ταινία που δεν έχεις δει και δεν μπορείς να τη βρεις, τότε καλό είναι να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου από το google-video.
Oπότε psarra, εσύ που ψάχνεις το "lucky people center" κάνε μια κίνηση και από κει (αν και το να κατεβάσεις είναι μια πολύπλοκη ιστορία που δεν ξέρω καν αν είναι δυνατόν να έχει το επιδιωκώμενο αποτέλεσμα), αλλά να σε ενημερώσω ότι εγώ την έχω σε ένα cd σε μορφή .avi αλλά δυστυχώς ο υποτιτλισμός είναι στα σουηδικά. Άλλες λύσεις είναι τα torrents, ψάξε-μάθε-βρες.
Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν καταλαβαίνω πια τί γίνεται με τα πνευματικά δικαιώματα, το πώς τέλοσπάντων βγάζει λεφτά ο κόσμος κτλ αλλά ας εκμεταλλευτούμε τις καταστάσεις τώρα που παίζει. Παράδειγμα εγώ εδώ και καιρό έψαχνα να δω την "επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά" αλλά σε κανένα video-club της γειτονιάς δεν υπήρχε. Ιδού:

4 σχόλια:

psarras είπε...

Εντάξει εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!!

psarras είπε...

Kαι gamoto δεν ψάχνω εγώ το lpc ο pause το ψάχνει

32μπιτος είπε...

σε ευχαριστω....
ομορφη ταινια σε μουσικη κωνσταντινου βητα:)

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxax μπράβο ρεεε!!
φοβερή φάση!!
παίζει ότι οι γάλλοι δεν ξέροθν άλλη ελληνική ταινία, (άντε και Γαβρά), νομίζω την έχει δείξει και η γαλλική τελέ. Τώρα πώς έγινε και την έχουν δει αυτοί κι όχι εμείς απορώ! Επίσης απορώ με τον τύπο με το ροζ μαλλί.. είναι ο Μιχάλης ο Πάντος (βλέπε διευθυντής της Βογκ??)