Σελίδες

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2006

μπανάνες : καταναλώστε ελεύθερα

Υπόθεση blogme.gr

Eντάξει είναι η κατάντια της εποχής μας να διαπραγματευόμαστε ζητήματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα. Η αλήθεια είναι οτι εμείς απλά θέλουμε να τρώμε τις μπανάνες μας ελεύθερα χωρίς να κινδυνεύει αυτός που κατασκευάζει τα κοφίνια για τα φρούτα του μανάβη. Εγώ προσωπικά σα μανάβης αναλαμβάνω την ευθύνη της μπανάνας μου , μια και την καλλιεργώ εγώ ο ίδιος αν και προειδοποιώ τους υποψήφιους μηνυτές οτι ο κύριος Ελέφαντας και το arxediamedia δεν φέρουν ευθύνη σε περίπτωση που οι μπανάνες μας χρησιμοποιηθούν σαν σεξουαλικά βοηθήματα (αν και μπορεί να έχει πλάκα). Απλά αναρρωτιέμαι. Στις πολύ πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης παρουσιάζονται οι εφημερίδες και τα κεντρικά άρθρα τους. Έχει ο δημοσιογράφος ευθύνη για το περιεχόμενο των εφημερίδων που παρουσιάζει? Δεν είναι το ίδιο αυτό με το να διατηρείς μια ιστιοσελίδα όπως αυτή που διατηρούσε ο Τσιπρόπουλος? Λοιπόν θα μπορούσε να γίνει σοβαρή καταγγελία για μια πρωινή εκπομπή λόγω του περιεχομένου μιας εφημερίδας που παρουσιάστηκε σε αυτή?
Επίσης θυμηθείτε το πρόσφατο πρόστιμο στον ALPHA μετά απο καταγγελία του Συνασπισμού. Εκεί όμως υπήρχε μια άλλη λεπτομέρεια. Αιτία ήταν οι ισχυρισμοί του Τριανταφυλλόπουλου ο οποίος όμως θεωρήθηκε απο το ΕΡΣ όχι σαν κάποιος που απλά βγήκε σε ένα παράθυρο και είπε τη γνώμη του αλλα ως συνεργάτης του καναλιού. Οι bloggers δεν είναι συνεργάτες του blogme.gr , ούτε του Vrypan.
Είναι πολύ ευχάριστο πάντως το γεγονός οτι η blogόσφαιρα είναι τίγκα απο άρθρα για αυτό το θέμα. Μια πρόταση απο τον e_lawyer που θα συζητηθεί παρότι υπάρχει και το ζήτημα της ανωνυμίας


Μέχρι τότε συμπαράσταση στον Τσιπρόπουλο και να τρώτε μπανάνες ,
κάνουν καλό

4 σχόλια:

Kyrios Elefantas είπε...

πωπωωωωωω ο blogger.com έχει φρικάρει. Δε μπορώ να λινκάρω , τα πόστ ή δεν ανεβαίνουν ή ανεβαίνουν 10 φορές το καθένα... θέλω να κάνω μήνυση

οι σκιές μιλάν είπε...

Eνα πρόσωπο των "Media" σαν κι εσάς έχει πολλες πιθανότητες να δικαιωθεί!

:ΡΡΡ

Άρεσε ο παραλληλισμός με τον δημοσιογράφο πρωινής ζώνης. Εύστοχο. Έχς βαρεθεί να διαβάζω αυτόν με τον περιπτερά :Ρ

psarras είπε...

ΗΙ!!!!! Είμαι ο μοναδικός που τα βλέπει ολα επί 3? Δεν πειράζει πλάκα έχει και έτσι!! Κατατάλλα den katalava τίποτα.. Ποιος είναι ο Τσιπρόπουλος?

0comments είπε...

Μετά την ανάγνωση του άρθρου "μπανάνες : καταναλώστε ελεύθερα" στο έγκριτο μπλογκ σας και μάλιστα της φράσης "δεν φέρουν ευθύνη σε περίπτωση που οι μπανάνες μας χρησιμοποιηθούν σαν σεξουαλικά βοηθήματα (αν και μπορεί να έχει πλάκα)" ξάπλωσα στο κρεββάτι γυμνός,έβαλα μια μπανάνα πάνω στο στήθος μου, αλλά δε μου χάιδεψε τα βυζιά, ούτε με είπε "Αγόρι μου!"
Τι είδους σεξουαλικό βοήθημα είναι αυτό που λέτε; Τι εννοείτε ακριβώς;
ΑΝ λειτουργεί μόνο ως αγόρι, μη μου απαντήσετε γιατί δε μ' ενδιαφέρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.