Σελίδες

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2006

VIVA LA KAPITALISM E LA LIBERTA

Είμαι χαλαρός στη δουλειά, μαλακίζομαι και ακούω ραδιόφωνο. Ξάφνου ακούγεται μια φωνή σε φάση διαφήμιση να λέει τα ακόλουθα.


ΑΠΕΡΓΙΕΣ ( με φωνή λίγο creepy του τύπου «προεκλογική καμπάνια που παρουσιάζει τα σφάλματα της προηγούμενης κυβέρνησης και χέζεις πόμολα»).


(παύση)



ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (με την ίδια φωνή).




(παύση)




ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (πάλι με την ίδια φωνή, μόνο που τώρα μπορείς να διακρίνεις και ένα ελαφρό μειδίαμα στη χροιά).


(μικρή παύση)



ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ??? (αγανακτισμένη φωνή)


Και εκεί που λέω ότι δε παίζει να πει κάτι άλλο από το άρπαξε ένα μπουκάλι μπύρας Amstel που έχει πιο λεπτό γυαλί από της Heineken, βάλε 2/3 βενζίνη, 1/3 λάδι, βούτα ένα στουπί στη βενζίνη, κλείσε καλά το μπουκάλι με το στουπί για να μην εξατμίζεται το εσωτερικό του ή χυθεί στη τσάντα, άναψέ το και πέτα το στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ακούγεται…


NEW YORK COLLEGE (φωνή σε φάση ξαναγεννήθηκα στα άσπρα ντύθηκα).
ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ.



Άντε %^$#^&* *&^%$#%&, &^%$@$ το *&^% που σε *&^%$@$%Ε$ παλιο&*^%$$#$#@. Που να σου ^$%^$$#$ και να &*^^%$^%%^ στα βράχια.

11 σχόλια:

Chaca-Khan είπε...

Μολότωφ μέσα στο ανοιχτό στόμα ρε!! Μουνόπανααααααααααα!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
(αφροί)

Xilaren είπε...

καλά μιλάς σοβαρά;;;;;;;;;;

κλείστο το ρημάδι!!!

αααααααααααργκ!

Greg είπε...

Το ξεκαρδιστικό ήταν αυτό το "την καριέρα σου" στο τέλος...

kyrallina είπε...

Και γαμώ τις Δυσφημίσεις!!!!!!

Kyrios Elefantas είπε...

xaxaxaxa

Fade είπε...

Και πετάγεται κάποιος μέσα σε μια πορεία στην Αθήνα:’’ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΤΟ NEW YORK COLLEGE?’’
Το ΦΑΤΟΥΡΟ το θυμούνται όλοι?

Kyrios Elefantas είπε...

κολωνάτο κολωνάτο

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μπερδευτήκατε και νομίζετε ότι ζούμε στην Σοβιετική Ένωση;;; :P Στην κοινωνία που είμαστε λογικό είναι να υπάρχουν και ιδιωτικά πανεπιστήμια. Η ουσία της διαφήμισης δείχνει το πόσο χάλια είναι η δημόσια παιδεία και ότι αυτό ακριβώς εκμεταλεύονται οι ιδιώτες.

Αν οι υποδομές ήταν αυτές που έπρεπε, οι καθηγητές ενδιαφέρονταν πραγματικά για τους φοιτητές, πέφτανε τα χρήματα που έπρεπε για την παιδεία και είχαμε μια πραγματική δωρεάν δημόσια ανώντατη εκπαίδευση, νομίζετε ότι τώρα θα μιλούσαμε για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια;

Αυτή είναι η ουσία και αυτά πρέπει να διεκδικήσουμε κατά την άποψη μου και μετά ας τολμήσει κάποιος να βάλει μια τέτοια διαφήμιση! ;)

Chaca-Khan είπε...

Πράγματι. Σε μας το λες; και μεις αυτά τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουμε φάει (και τρώμε) στη μάπα..

Ανώνυμος είπε...

Μα και εγώ στα ίδια Ελληνικά πανεπιστήμια σπουδάζω και τα τρώω στην μάπα και λέω ότι η ουσία δεν είναι να κάνουμε καταλήψεις για να μην γίνουν τα ιδιωτικά, άλλα να κάνουμε για να ανεβάσουμε το επίπεδο των τωρινών δημόσιων πανεπιστημίων!

Δηλαδή αν εγώ μένω σε ένα χαμόσπιτο και δίπλα μου έρθει και χτίσει κάποιος ένα καινούργιο σπίτι, θα πρέπει να του το κάψω η να το κάνω λαμπόγυαλο η θα πρέπει να κοιτάξω να φτιάξω το σπίτι μου για να ζω ανθρώπινα και με αξιοπρέπεια;

Ανώνυμος είπε...

best regards, nice info Photos of pamela anderson cheep car speakers Free management software training Camcorder filter review Inexpensiv log home decor Cannada made gull wing doors cars air launched cruise missiles Facts surveillance cameras Contemporary furniture ct wood furniture patio cushion Pharmacy technician trainning Buick century repairs las vegas dui lawyer delaware bextra lawyer attorney zyrtec dosage for two year old Texas poker table Cheap phone calls to nigeria Buy cheap generic cialis