Σελίδες

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2006

ΕΧΕΤΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ (ggbb)

Κάποια μηνύματα έχουν νόημα, κάποια άλλα πάλι δεν έχουν κανένα.
Είναι κάποια μηνύματα, που περνάνε τόσο γρήγορα από μπροστά σου, που δεν προλαβαίνεις να πεις "all right" κι έχουν καρφωθεί ΠΙΟΥΜ στο ασυνείδητό σου και σκάνε ξαφνικά μια ωραία πρωία, εκεί που βολτάρεις στο δάσος και λές... "all right".
Υπάρχουν βέβαια και τα άλλα μηνυματα, που τα κακόμοιρα όμως είχαν την ατυχία να φέρονται από ανθρώπους τόσο βαρετούς και φλύαρους, που αυτομάτως τα κατέταξες κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια κι εκείνα τα μηνύματα, που όσο σωστά και να είναι, είναι τόσο ξεδιάντροπος και γλειώδης ο τρόπος με τον οποίον εξωτερικεύονται, που απλώς δεν τα σκεφτεσαι καν... το βλέμμα καρφώνεται στο σπόνσορα και φτύνεις αηδιασμένος, με την απορία "που στο διάολο πηγαίνει αυτή η κοινωνία;" ή ακόμα καλύτερα "μα καλά μας περνάνε για τόσο μαλάκες πια;"
Υπάρχουν, τέλος, και τα άλλα μηνύματα (αυτά είναι και τα αγαπημένα μου), που δεν πάει να γαμιέται ο Δίας τριγύρω τους, εσύ είσαι σε τέτοια κατάσταση υπέρβασης του νοήματος, που βγάζεις κι απ τη μύγα ξύγκι και στο τέλος γουστάρεις τρελλά!!!

Tο μήνυμα, το οποίο αυτή τη στιγμή ετοιμάζομαι να δωρίσω στην ανθρωπότητα, με την προτροπή να το πάρει μαζί της απόψε, όπου και να πάει ό,τι και να κάνει, συνοψίζει με το δικό μου τρόπο όλα τα παραπάνω και εθεάθει πάνω στο κουτί του καινούριου μου τηλεκατευθυνόμενου (ασημί BMW), το οποίο (άσχετο, αλλά θα το αναφέρω, γιατί όχι) το αντάλλαξα με ένα μπουρνούζι από τα Marks and Spencer ΣΤΑ Marks and Spencer (ελπίζω να ήμουν αρκετά σαφής, ως προς το τι ακριβώς παίχτηκε και βρέθηκε στα χέρια μου αυτό το ασημί BMW τηλεκατευθυνόμενο).
WE DO NOT STOP PLAYING BECAUSE WE GROW OLD, WE GROW OLD BECAUSE WE STOP PLAYING.
All right!!!! Have fun everybody, what ever you do, wherever you go, και όχι μόνο απόψε... γενικά.

4 σχόλια:

Kyrios Elefantas είπε...

σκατο χίππιδες

vatraxokoritso είπε...

Άργησες να μας το πεις, είχαμε σταματήσει ήδη..

0comments είπε...

Δε θα σταματήσω ποτέ!
Ούτε να παίζω
Ούτε να μεγαλώνω

cheshire cat είπε...

η ανθρωπότητα σ' ευχαριστεί θερμά...