Σελίδες

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2005

*****Η μεγάλη "Must be deleted" λίστα του Arxedia Media - (PART II)*****

PART II

Χριστόδουλος και Καναλοπαππάδες και μη, όλων των ειδών και ράτσας.
Συνηθίζεται να τους απευθύνουν το λόγο με το υποκοριστικό "παππα-τάδε" σε μια προσπάθεια να δώσουν μια νότα θαλπωρής στην tv. Δε φτάνει που εξ ορισμού διακατέχονται απο εγκεφαλική δυσλειτουργία, πρέπει και να τους υποστείς να εκφράζουν γνώμη για τα πάντα. Από πολιτική (η καλύτερή τους) και στρατευμένη θρησκειολογία, εώς για το αν έπρεπε να γίνει αλλαγή o Rivaldo και αν είναι καλό το νέο cd της Βίσση. Και όλα αυτά με το μόνιμο ύφος "αυτό το κράτος μου ανήκει". Όχι delete : format.
To θέμα έχει εξαντληθεί και θεωρείται λήξαν. Ψάχνουν να κρατήσουν τα ακράτητα. Έχουμε να δούμε τρελή παρακμή ακόμα, ας ελπίσουμε από απόσταση..

  • Η πιο ξεφτιλισμένα- υποκριτική, αποικιοκρατικά-χριστιανική, και-καλά pollitically-correct έκφραση : "άτομα με ειδικές ικανότητες". Επίσης : "πύρινη λαίλαπα", "κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος", "φονικό χτύπημα του εγκέλαδου", "σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες", "μάνα ρέηβερ", κτλ.

Στέφανος Χίος : Για ποιον χτυπάει η καμπάνα? Λοιπόν, έχουμε και λέμε..
Άλλος ένας τρελός με κουδούνια που βρήκε το δρόμο του στις σκουπιδοφυλλάδες και τις τηλεοπτικές κουράδες. Παππαδοπαίδι του Ευαγγελάτου, του Κακαουνάκη και του Γεωργίου, συχνά βαράει εθνικιστικά, λαικιστικά, ξεφτιλισμένα, πουριτανικά, ανδροπρεποκομπλεξικά, τηλεοπτικά παραληρήματα.
Σε κάποια όχι καταδικασμένη σαν τη δική μας κοινωνία, η ύπαρξή του στους δέκτες μας θα έπρεπε να αποτελεί κίνητρο ακόμα για και για ξεδοντιασμένους ταξιτζήδες- παίκτες του ιππόδρομου, να παρατήσουν τα σουίπστέικ και να του σπάσουν τα γυαλιά με μολότωφ.
Εδώ δεν είμαστε εκτελεστικό απόσπασμα αλλά τύποι σαν κ αυτόν ειλικρινά δεν ξέρω ποια θα έπρεπε να είναι η τύχη τους..
Κεντρικό Δελτίο κ αυτός..


Ίσως η χειρότερη επιλογή για πατέρα αν είσαι παιδί που συλλαμβάνεσαι σε κάποιο ζουμερό ωάριο.. Το βλέμμα του έχει θολώσει και γενικά κατρακυλάει προς το κωλογεριλίκι.
Κρίμα. Δεν τα κατάφερε ούτ' αυτός.
Γιώργο Νταλάρα : Κρέμασε τ' αρχίδια σου!!


Έλντα Πανοπούλου : set με τη Βάσια Τριφύλλη, τον προαναφερθέντα Χάρη Ρώμα, τον Πάνο Μιχαλόπουλο, αυτή με την κρεατοελιά που σκούζει και άλλους περήφανους αντιπροσώπους αυτών που ποιούν ήθος μέσα από αξέχαστες δουλειές όπως το "Ρετιρέ". Μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της υστερίας, της σκατολογίας και της χοντρο-επιθεώρησης. Η Έλντα άνοιξε κ δική της σχολή υποκριτικής τέχνης, όπου φαντάζομαι ότι θα πηγαίνουν όσες ήταν πολύ χοντρές για το Big Brother κ έχουν έμφυτο ταλέντο στις βρισιές ανά sec κ στον αντροδιώχτη

  • Θοδωρής Ρακιντζής : Απολειφάδι μιας από τις πιο άχαρες περιόδους για την ελληνική νεολαία. Το ότι αυτός ο τύπος έχει βήμα για ένα 2ωρο στην tv, νομίζω οτί σηκώνει προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης ή μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Όταν σε κοιτάει μέσα από τον τηλεοπτικό φακό μπορείς να μετρήσεις στα μάτια του τον σίγουρα μεγαλύτερο από τις τρίχες του κεφαλιού του αριθμό μαλακιών που έχει βαρέσει μέσα σε ένα και μοναδικό διήμερο για καμάκι με την "παρέα" στη Λούτσα.

Γιώργος Λιάγκας : Άλλη μια περίπτωση μήνυσης. Δε γίνεται κάποιος τόσο γαμημένα αμόρφωτος και χάχας να παρουσιάζει κεντρικό δελτίο. Απλά δε γίνεται!


Μαρία Σταματέρη : παρουσιάστρια της κοσμικής-celebrities εκπομπής "Gala"
Ανήκει στην κατηγορία : 4ης διαλογής γκόμενα όπου εντελώς τυχαία αυτός στον οποίο άνοιξαν τα πόδια, παντρεύτηκαν κτλ, είχε κάποιο κανάλι ή ήταν διευθυντής προγράμματος ή κάτι τέτοιο.
Καλλιέργεια - Λεφτά : 0 - 3 . (έβαλες τρίποντο μαμά)
bonus : Έλενα Κατρίτση


Νίκος Βουρλιώτης : Καλεί το μπούτι μας.. Αμερικανιά φορετή σα μαζασοκαλσόν. Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει. Είναι δικό του κατασκεύασμα, δεν έχει καμία σχέση με ελληνική κοινωνία. Είναι ειλικρινά πολύ αστείο να βλέπεις κάποιον με φανέλα XXL ΝΒΑ, αλυσίδα στο λαιμό και μαντήλι κόμπο στο μέτωπο αλά 2pac. Βου.Που. και μόνο..
Συμπαίκτες : Tsilixristos : enough is bliah και αυτός ο τύπος που χοροπηδώντας μας μιλάει για το clubbing στο MAD ,καθώς και το blazέ πιθήκι των Mad News.

Ζαγοράκης - Λίλη : Σ' αυτό το ζευγάρι αποδίδουμε τιμητική πλακέτα καθώς ο έρωτάς τους μας αποδεικνύει περήφανα ότι τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα φανταζόμαστε. (extra bonus ελληνικής originality : Καραγκούνης)


Μάρκος Σεφερλής : Δε βρίσκω λόγια. Δεν μπορώ να καταλάβω ΚΑΜΙΑ γκόμενα που να γουστάρει αυτό το πράγμα. Επίσης δε θέλω να τον σκεφτώ να κλαίγεται σε αυτήν τη γκόμενα με το σοβαρό/η-αληθινή-ζωή-είναι-σκληρή ύφος. Χοντοκομμένος όσο και το χιούμορ του (?), θα ταίριαζε γάντι για πάνω από τη ναπολιταίν μου.


Κώστας Χαρδαβέλας : Άλλος ένας που ελάλησε στην πορεία. Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική το ΕΣΡ αφήνει εκπομπές με καλεσμένους "επιστήμονες" -όπως τους παρουσιάζει- (κοινωνιολόγους, ψυχολόγους, πυρηνικούς φυσικούς, φιλοσόφους-ερευνητές, παππάδες και δεν ξέρω γω τι άλλο) να συσκοτίζουν το συλλογικό φαντασιακό με "δημοσιογραφικές" "έρευνες" του τύπου : "Μαρτυρίες Εμφάνισης UFO στην Ελλάδα - γιατί μας το κρύβουν" και άλλες ατυχίες. Από πού κ ως πού?


Ευαγγελάτος - Στεφανίδου : Πού σε πονεί και πού σε τσούζει ?
Αρχίδι και καριόλα που στοιχειώνουν την ελληνική πραγματικότητα για καμιά πενταετία κ βάλε. Κλέφτηκαν από έρωτα και το έσκασαν από κάποιο βραζιλιάνικο σίριαλ του 90, εγκαταστάθηκαν στο Ελλάντα και βάλθηκαν να μας αποδείξουν ΠΟΣΟ μουνόπανο μπορεί να γίνει κάποιος καριερίστας. Αυτολογοκρίνω τη συνέχεια..


Άννα Ανδριανού : πατσαβούρα σεναριογράφος και μόνιμα πρωταγωνίστρια των σεναρίων της (με τίτλο : "Απιστίες", "Επιθυμίες", "αχ Έρωτα τι μου κανες" κτλ) στο ρόλο της καημένης κλαψομούνας.
Το πρότυπο που προωθεί έχει ως εξής : Κλαίω, μαγειρεύω, μιλάω στο τηλέφωνο, γεμίζω καθηλώσεις τα παιδιά μου, ρουφάω τη ζωή του άντρα μου, ψηφίζω δεξιά και κάνω ότι φιλοσοφώ. Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δε γελάω, δε χορεύω, δε θυμάμαι να έχω κάνει κάποια τρέλα στη ζωή μου, δε γνωρίζω τι θα πει ελευθερία..
Τυπικό παράδειγμα γυναικών που επειδή δεν την παλεύουν μούσμουλο γίνονται ψυχολόγες με αποτέλεσμα τη διαιώνιση του είδους εις τον αιώνα των αιώνων.
Αμήν.

to be continued..

PART I

για σχόλια-ιδέες-βρισιές-προσθήκες-μηνύσεις : add acomment

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γκρρρρρρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνος με όλα, και κυριως με το Βουρλιώτη. Αν επιτρέπεται η διαφήμιση, σε παραπεμπω στο αρθρο Πως να γινεις Χιπ Χοπερ

http://eos.uom.gr/~mans/shitsite/tawts2.html

cracked είπε...

Ωραίο το site σας!Αν κ θα ήθελα να δώ και τις ταινίες σας...

Ανώνυμος είπε...

Ποιες ταινιες? Τη Μαυρη Απειλή? Θεος φυλάξει.....

nanakos είπε...

Elpizw na min ksexasete ti Mara Meimaridi tin opoia exw stolisei ki efw sto blog mou alla eseis to kanete kalytera!! :-)

Li@kos είπε...

Respect....Απλά τα είπες...

Chaca-Khan είπε...

erxetai to teleiwtiko : PART III

thebigbip είπε...

ti asxoleiste tora me ta tv media k tis junk personas?den exei noima,ti megali must deleted lista ....?ena tha sas po....caprilarine kai slim waist,ole

Ανώνυμος είπε...

That's a great story. Waiting for more. Culinary schools idaho bodybuilding magic Bextra vioxx vioxx news vioxxsecrets.com Fj55 toyota La lose weight

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία όλα τ'άλλα,αλλά η Ανδριανού γιατί τέτοιο μπινελίκι?!Κρίμα ρε δεν είναι κι έτσι!Άχτι την έχετε...:)

Ανώνυμος είπε...

συμμφωνω... σε βαθμο που σκεφτομαι οτι η λιστα του must keep μενει αδεια..

Ανώνυμος είπε...

hi, new to the site, thanks.