Σελίδες

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2005

ΤΑ ΑΣΤΡΑ


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δύσκολη εποχή για αιγόκερους. Με τον Άρη στον 7ο οίκο σας, η ψυχοσύνθεσή σας αλλάζει ριζικά. Αυτό το μήνα θα περάσετε στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Θα γίνεται κτήνη. Όλες οι απόκρυφες σκέψεις σας θα περάσουν στη σφαίρα του συνειδητού. Αν ποτέ έχετε σκεφτεί να σκοτώσετε, να βιάσετε, να κλέψετε, να κάνετε έρωτα με άλλα 8 άτομα πάνω σε ένα βράχο στη Σαμοθράκη, θα το κάνετε. Προτείνω λοιπόν να απομακρυνθείτε το συντομότερο δυνατό απο τους ανθρώπους που αγαπάτε γιατί θα τους βλάψετε. Πηγαίντε σε ένα βουνό και ζήστε σαν αγρίμια. Μην έρχεστε σε επαφή με το πολιτισμό αν δε φυγει ο Άρης απο τον οίκο σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Παραδοθείτε στις αστυνομικές αρχές.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Πρέπει να θυμάστε πως καμία δουλειά δεν είναι ντροπή και πως το επάγγελμα της ιερόδουλης είναι το αρχαιότερο. Όσο έχετε κάποια ελάχιστα χρήματα πηγαίνετε να αγοράσετε ένα όμορφο φουστανάκι ή ένα καθαριστήρα για παρμπρίζ. Θα σας χρειαστεί σίγουρα. Για ταξίδια και τέτοια, ούτε να το σκέφτεστε. Εδώ θα μείνετε να πήξετε. Το πολύ μέχρι τη Λούτσα γιατί έχει ένα φανάρι που πιάνει συχνά κίνηση και έτσι μπορείτε να συνδυάσετε δουλειά με διακοπές.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μάθετε καλά το κάμα σούτρα για επιπλέον κέρδη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με το δορυφόρο του BBC να μπαίνει στον 3ο οίκο σας, τα πράγματα παίρνουν μια πολύ περίεργη τροπή. Αν είχατε αμφιβολίες τώρα τελευταία γιατί το κινητό του γκόμενου/ας σας είναι συχνά κλειστό και γιατί λείπει συχνά απο το σπίτι, είχατε δίκιο. Σας τα φοράει κανονικά. Η καλύτερη φίλη/ος σας το ξέρει καλά. Απο πρώτο χέρι. Σας κοροιδεύουν πίσω απο τη πλάτη σας. Κάνουν σεξ πάνω στο κρεβάτι σας και γελάνε κοιτάζοντας τη φωτογραφία σας. Επίσης λένε φράσεις του τύπου "το/η καημένη/ο, και να ' ξερε. Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. Τον/ην λυπάμαι όμως λίγο. Σιγά να μη το μάθει, τέτοιος μουράχαβλος/η που είναι".

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σκοτώστε τους και τους δύο.

ΙΧΘΕΙΣ: Οχι, οχι, οχι. Μη κοροιδεύετε τον εαυτό σας. Αυτοί οι εμετοί και οι ζαλάδες δεν είναι το ατελείωτο hangover απο το 15αύγουστο. Είστε έγκυες. Και μάλιστα δε θα γεννήσετε ένα μόνο παιδί, αλλά 3. Βλέπετε ο Χανς, με τους φέτες κοιλιακούς, έκανε καλά τη δουλειά του. Όσο για σας άντρες ιχθείς, αν σας πάρει τηλέφωνο η φοιτήτρια απο το Βόλο που γνωρίσατε στο Κουφονήσι, μην χαρείτε. Δε σας πήρε γιατί δε βρίσκει όμοιό σας στο κρεβάτι. Όταν εσείς προσπαθούσατε απεγνωσμένα να γδυθείτε σε χρόνο dt μέσα σε μια σκηνή 1x2, εκείνη τρύπαγε το προφυλακτικό με καρφίτσα. Άντε βρε, τα παιδιά είναι ευτυχία.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεχάστε τα ισπανικά και γραφτείτε σε φροντιστήριο για μαθήματα Λαμάζ.

ΚΡΙΟΣ: Κατά τον επόμενο μήνα, ο μόνος τρόπος για να φανείτε χρήσιμος σε κάτι, είναι να απαλλάξετε το κόσμο απο τη παρουσία σας. Πρέπει να καταλάβετε πως η μιζέρια και η απαισιοδοξία που εκπέμπεται, δε θα βοηθήσει σε τίποτα τα υπόλοιπα ζώδια που προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Προσπαθήστε να μη κάνετε τίποτα, γιατί οτι και να κάνετε θα είναι χάλια. Θα ήταν καλό να μπορούσατε να μεταμορφωθείτε σε αρκούδα και να πέσετε σε χειμερία νάρκη. Ο κόσμος δε σας χρειάζεται. Ξεκουραστείτε. Αιώνια.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αυτοκτονία.

ΛΕΩΝ: Το λιοντάρι είναι ένα ζώο δυνατό, όμορφο, περήφανο και καμία σχέση δεν έχει με τον εσωτερικό σας κόσμο, που αυτή τη περίοδο, λόγο της αστρικής σκόνης που έχει θολώσει τον αστερισμό σας μετά απο κάτι μαλακίες που έκανε η ΝΑSΑ με ένα διαστημικό ρουκετοβόλο, μοιάζει με ψωριασμένο κανίς διασταυρωμένο με τη Μπεζεντάκου. Η κατάθλιψη θα σας χτυπήσει βροντερά τη πόρτα. Τα prozac δε θα σας βοηθήσουν. Μήτε το ουίσκι και η πόκα. Υπάρχει μια μικρή ελπίδα με την εκκλησία, αλλά δε θα το συνιστούσα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αρχίστε να διαβάζετε βιβλία του Osho. Ίσως σας δώσει κουράγιο η θεωρία της μετεμψύχωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο μήνας αυτός θα σας αποκαλύψει ένα τρομερό μυστικό. Ο παράδρομος Ερμής και Σταδίου γωνία θα είναι γεμάτος εκπλήξεις. Μπορεί να μάθετε οτι οι πραγματικοί σας γονείς είναι οι αδερφοί Κατσάμπα, ή οι Κατσιμιχαίοι, ή οτι κληρονομήσατε έναν άγνωστο θείο απο την Αμερική, ο οποίος είχε χρέη στη μαφία και τώρα είσαστε πρώτο όνομα στη μαύρη λίστα τους. Τέλος πάντων, κάτι τέτοιο.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κάντε ένα τσεκ απ στη καρδιά, γιατί παίζει να μην αντέξετε τα νέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπήκε ο Χειμώνας. Κρύο. Το σπίτι φαντάζει πιο όμορφο απο ποτέ. Όλοι θέλουνε να αράξουνε με μια κουβέρτα τυλιγμένη γύρω απο το σώμα, τη φωνή του Frank Sinatra να ακούγεται στο σαλόνι, δίπλα απ' το τζάκι για να ζεσταίνονται τα πόδια. Εσείς όμως φίλοι σκορπιοί δε θα μπορείτε. Γιάτι θα έχετε γάγγραινα. Κι άμα βάλεται τα πόδια σας δίπλα απο το τζάκι θα πονάτε πάρα πολύ. Το ίδιο ισχύει και για σόμπες, αερόθερμα, κ.τ.λ.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να αγοράσετε γαλότσες.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο τις προτεραιότητες της ζωής σας. Η Αφροδίτη στο 50 οίκο σας και ο Πλούτωνας στο εξοχικό σας στη Λούτσα, θα σας αναγκάσει να στραφείτε στο πνεύμα και να αφήσετε το σώμα παράμερα. Όσα γαμήσατε, γαμήσατε. Κι εσείς γυναίκες, ξεχάστε τον οργασμό. Μη σας παίρνει απο κάτω όμως. Όλοι εσείς οι ανίκανοι ταύροι και εσείς οι ανοργασμικές ταυρίνες, μπορείτε να βρείτε μεθόδους που θα σας επιτρέπουν να φτάνετε σε οργασμό μέσα απο το πνεύμα. Αν δε κάνω λάθος το έχει κάνει κι η Εμμανουέλα σε κάποια φάση.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αρχίστε να μαζεύετε διαφημιστικά φυλλάδια απο μοναστήρια της Ελλάδας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φάτε! Οχι, δεν έχω γλαρόσουπα, αλλά θα πάθετε τροφική δηλητηρίαση. Μακρυά απο φαγώσιμα για τουλάχιστον 1 μήνα. Τώρα θα μου πείτε και τι θα γίνει, θα πεθάνουμε? Το πιθανότερο ναι. Ή απο τη δηλητηρίαση, ή απο την αβιταμίνωση επειδή δε θα τρώτε τίποτα. Μπορείτε αν θέλετε να πάτε σε ένα νοσοκομείο και να προμηθευτείτε καμιά δεκαριά κούτες με ορό.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αδυνάτισμα.

ΖΥΓΟΣ: Θυμάστε τα όμορφα παιδικά σας χρόνια? Τα καλοκαίρια που περάσατε. Τους έρωτες και τις αγάπες σας. Αν τα θυμάστε όλα αυτά τα όμορφα πράγματα, γράψτε τα κάπου γιατί θα τα ξεχάσετε. Το δώρο που ετοιμάζει για σας ο Νοέμβριος είναι η αμνησία. Ούτε το όνομά σας δε θα ξέρετε σε λίγο. Λευκό χαρτί. Τίποτα. Θα τριγυρνάτε στους δρόμους χωρίς να ξέρετε που πάτε και τι κάνετε. Θα γίνεται φαντάσματα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Γράψτε τη βιογραφία σας και μετά προσπαθήστε να θυμηθείτε να τη διαβάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα άστρα σας ευνοούν για άλλη μια φορά. Έρωτας, υγεία, χρήμα στα κόκκινα. Όλα καλά. Αυτό το μήνα θα ζήσετε εμπειρίες ανεπανάληπτες, αξέχαστες. Η ζωή σας είναι ένα πανέμορφο ταξίδι. Τι θα γινόταν ο κόσμος χωρίς εσάς να τον ομορφαίνετε? Ο κόσμος σας ευχαριστεί.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να κατακτήσετε το κόσμο.

3 σχόλια:

Chaca-Khan είπε...

Καρκινάκι βρε? Καρκινάκι?

Chaca-Khan είπε...

Είμαι σπίρτο-σαμποτέρ( δε σε χάλασε χαχα) γαμώ

Kyrios Elefantas είπε...

γαμημενε δορυφορε του BBC
ευτυχως που ειμαι μονος.
προτεινω το ποστ για καλυτερο της εβδομάδας παροτι οι καρκινοι τόν παίρνουν (και δεν εννοώ τον Κοσμο)