Σελίδες

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2005

Acapus

Ευχαριστώ, ω ελέφαντα, που μου χαρίζεις την ευκαιρία να απολαμβάνω τα road movie των τοπίων του εγκεφάλου σου. Είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς ένα τόσο κακομούτσουνο κεφάλι, μπορεί να γεννά τέτοιες ακολουθίες συνειρμών..
(γεια μας)
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω πολύ όμως, προς χάρην των απανταχού ελλήνων αλλά και ελληνομομαθών και φιλελλήνων τηλεθεατών μας, προτού αρχίσεις να γράφεις το γαμημένο post σου, να πατάς το γαμημένο "alt" και το γαμημένο "shift" ,(και που σαι? ταυτόχρονα, έτσι?), ωστέ να τυπολογείς στα ελληνικά.

Όπως ξέρεις, η Ελλάδα ειναι η κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού.
Η Ελλάδα έδωσε τα φώτα της στο σύγχρονο κόσμο..
Η Ελλαδα γέννησε τη δημοκρατία..
Άμα δεν ήταν η Ελλάδα, δεν θα υπήρχε το trademark "Vidal Sassoun" να συνοδεύει το διαφημιστικό spot που ο πρωτόγωνος (έχω βάσιμες υποψίες ότι εδώ ελλοχεύει ένα καταστροφικό ορθογραφικό σφάλμα που μπορεί να οδηγείσει στο οριστικό κλείσιμο της ολυμπιακής-α! το βρήκα.. : ) , o πρωτόγονος άντρας με το ρόπαλο στα χέρια σέρνει από τα μαλλιά το θηλυκό στη σπηλιά..

(διάλειμμα 5 λεπτών να ξεράσω τη μπύρα,την tequilla και "γεια μας", - η αλήθεια είναι ότι έφαγα και 1-2 μέτρα πριν τη μπανιέρα, <>)

...στην αρχή - μετά που ξέρασα- ήταν πολύ καλύτερα, αλλά τώρα είναι πλέον πάλι σχεδόν το ίδιο, οπότε, συνεχίζω..

Προφανώς, το να μη βγαίνεις το Σάββατο και αντ' αυτού να πηγαίνεις στα συνοικιακά cafe-bar που δουλεύουν οι φίλοι σου από το λύκειο μάλλον συνιστά παράδειγμα προς αποφυγήν αφου ο συνδυασμός της tequilla και μπύρας ( ιδίως όταν έχουν ρίξει ένα ποτό tecquila μέσα σε ένα κερασμένο 1.2 lt υπερ-πότηρο μπύρας με -τι άλλο?- μπύρα) οδηγεί ( το λιγότερο), σε 1-2 μέτρα απόκλιση από τη μπανιέρα..


--Διακοπή για να σας δείξω την -κάποια αλλά πάντως όχι την πρώτη- νικήτρια του διαγωνισμού επιστημονικής φωτογραφίας που φιλοξενεί το BBC στις σελίδες του.






Απεικονίζεται ένας συνδετήρας που ακουμπά
την επιφάνεια του νερού..





Κλείνοντας θα ήθελα να προσθέσω (αγαπητέ "ελέφαντα" , αγαπητοί contributors και αξιότιμο κοινό), ότι :

"πω πω ρε πούστη δεν κάνει copy-paste στον editor και βαριέμαι αυτή τη στιγμή να πληκτρολογήσω \ άλλη φορά"

*Το βασίλειό μου για πετροκέρασα χείλη που ανοιγοκλείνοντας νανουρίζουν νέους,γυμνούς από τη μέση και κάτω και με πουλόβερ με φανταχτερά χρώμματα από πάνω..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μη βριζεις τον Ακαπο ρε, γιατί κάνεις λάθος....ο Ακαπος είναι εξαιρετος

Ανώνυμος είπε...

Bρε γίγαντα, τι πρόβλημα έχεις με τον Άκαπο; ου σε πείραξε το παλληκάρι; μήπως είσαι κολλημένος με αθεϊστικές μπαρούφες και σε ενοχλεί ο μαχητικός Χριστιανός;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΞΕΚΟΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ...
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΣΑΝ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΥΠΗΡΞΕ....
Α, ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ....ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ Ο ΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΑΓΑΓΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΠΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΓΑΝΥΜΗΔΗ....
ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΜΑΓΚΑΚΟ ΜΟΥ!!!!