Σελίδες

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007

ΟΥTE 6 MHNEΣ ΣΤΟ ΣΤΡATO

Σήμερα στις 20: 05 σήμανε συναγερμός στο ΜΕΤΡΟ της Ομόνοιας. Εξαιρετική ευκαιρία για να πιάσω την πάρλα στη φοβερή γυναίκα δίπλα μου. Κοιτάξαμε λίγο δεξιά λίγο αριστερά, λίγο από δω λίγο από κει, τίποτα. Αράξαμε λοιπόν να σχολιάζουμε το φοβερό φαινόμενο του να βαράει η σειρήνα και να τη γράφουν όλοι κανονικά στα αρχίδια τους. Νομίζω μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβεί αυτό. Καλό βέβαια είναι, δείχνει έτσι ένα έντονο αίσθημα ασφάλειας, στα όρια της αφέλειας αλλά δεν πειράζει, από τη μία, γιατί από την άλλη ενδέχεται να βρισκόμαστε μπροστά στο εξαιρετικά δυσοίονο σκεπτικό του να φοβάται ο κόσμος, μα να μη το δείχνει, να ντρέπεται να το δείξει, σαν ένα φίμωμα των ενστίκτων με ότι αυτό συνεπάγεται..
Η συζήτηση με τη φοβερή μουνάρα διακόπηκε στα ξαφνικά, όταν στη μέση μπήκε μία άλλη εξίσου συμπαθητική, μόνο που ήταν λίγο συνταξιούχος αεροσυνοδός αν κατάλαβα καλά, η οποία προσπάθησε με στόμφο να μας πείσει, ότι γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει, γιατί κάποτε, λέει, είχε παρακολουθήσει ένα workshop στην Ελβετία για θέματα πυρασφάλειας σε αεροπλάνα όμως. Είχε πλάκα στην αρχή, δεν έχω παράπονο, το ωραίο ξανθό γκομενάκι, οι σειρήνες, μπλα μπλα στο ΜΕΤΡΟ 4 λεπτά πριν έρθει το τρένο, ανυποψίαστοι τουρίστες, διαφημίσεις κτλ. Γρήγορα όμως βαρέθηκα και σα μορφή άμυνας νομίζω, ξύπνησε μέσα μου ο φαντάρος, κλανιές, ρεψίματα, βωμολοχίες κατάφερα να διώξω την αεροσυνοδό δε λέω, μαζί όμως έφυγε και η άλλη. Δεν πειράζει, καλύτερα έτσι, κέρδισα την ησυχία μου σε μια πολύ κρίσιμη φάση της ζωής μου , έτσι και αλλιώς η επαφή μου με ωραίες γυναίκες που φοράνε σορτσάκι καταλήγει πάντοτε σε αδιέξοδο..



Σιχάθηκα το στρατό, τους βαρέθηκα όλους. Να μία εξαιρετική συμβουλή προς φιλόδοξους ναυτιλομένους και μαθητευόμενους μάγους: ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!!!! Κρυφτείτε, Αν μπορείτε να κάνετε κάτι, για να μην πάτε, κάντε το. Ο στρατός δε σε κάνει άντρα, μαλάκα σε κάνει και βόδι. Και οι Ειδικές Ανάγκες, συγγνώμη Ειδικές Δυνάμεις, είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο από όλα. Ένας παράδεισος ανοργανωσιάς, ένα διαρκές κυνήγι καριέρας, καμμένα ιδανικά για καμμένα μυαλά, ο θάνατός σου η ζωή μου. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να λυποτακτήσω, να περάσω τα σύνορα βράδυ και να πουλήσω όλα μου τα μυστικά στους εχθρούς. Ο προδότης της πατρίδας του, γιατί όχι..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

UPDATE γνήσιο σχόλιο κατευθείαν από το cbox:
Loxagos poy se Gamaei: Na pixeis kolopsaro, na kaneis 8nteia opws oloi mas. Kai na pnksei n moyna sou stn malakia!

6 σχόλια:

Kyrios Elefantas είπε...

τι μυστικά θα πουλήσεις ρε μαλάκα στους εχθρούς? πως φτιάχνεται ο σπαστός καφές?

ααααααα δε την παλεύω αλλο θελω μεταθεση ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ

0comments είπε...

do the right thing

οι 300 είπε...

Σωστός! Κι όποιος δε θέλει να πάει στρατό, δεν πάει.

OMHROI.gr

Niemandsrose είπε...

αυτά είναι γνωστά- δεν περίμενε κανείς να βρει στο στρατό της σουίτες της Elouda beach.
Για να πούμε και κάτι χρήσιμο, το θέμα είναι πώς μπορεί κανείς να τον αποφύγει.
Το OMHROI.gr είναι καλό αλλά υποφέρει από ό,τι και ο Ε.Σ.: ανοργανωσιά.

Ανώνυμος είπε...

akouse na deis
ypmoni
i egarterisi proagei
mexri na pantrefteis tha gianei
skepsou mia omorfi neari kpolela, se frodizei kai sou mageirevei, kalamarakia me patates tiganites, einai i gynaika sou, ta paidakia sas paizoun stin piso avli ki esy taizeis tis xelones kai stroneis to trapezei kai meta trote oloi mazi kai o stratos, thymasai ti itan alla de sou proksenei kanena synaisthima, giati itan poly palia, tin epoxi pou ypirxan akoma xores kai oi anthropoi polemousan kai tora ola auta fainodai san ena asteio

ok?

psarras είπε...

ok