Σελίδες

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2007

ΤΑ OMOΡΦΑ ΔAΣΗ OMOΡΦΑ KAIΓΟΝΤΑΙ

Η κατάσταση έχει ως εξής: Ή θα μας φτιάξετε τζακούζι στα διαμερίσματα με εντοιχιζόμενα λάστιχα σε φάση καταρράχτη, που να μας καταβρέχουν στον ύπνο μας και παράλληλα θα χρηματοδοτήσετε ταράτσες με γκαζόν, φουσκωτές πισινούλες, λευκές τέντες με νάνους σερβιτόρους και pumping soundsystems με επανατροφοδοτούμενα μπάσα, που θα βαράνε όλη μέρα ή θα σηκωθούμε να φύγουμε από αυτήν την πόλη..
Το γεγονός ότι η κατάσταση έχει γαμηθεί, είναι κάτι που το γνωρίζουμε και δε χρειάζεται να το λιβανίζουμε άλλο.. Αυτό που ίσως χρειάζεται να υπενθιμηθεί, είναι πως για το μαύρο μας το χάλι δε φταίει ούτε ο Bush ούτε ο Πολύδωρας ούτε η Paris ούτε ο Bill Gates κι ο Ψινάκης. Το ζήτημα είναι ξεκάθαρο, ότι ανάγεται σε βαθύτερα κοσμικά επίπεδα, που με την έλευση του Υδροχόου θα αρχίσει να γίνεται κατανοητό σε πλατύτερες μάζες πληθυσμού. Τώρα αν πραγματικά επιμένεις να ρίχνεις τις ευθύνες κάπου, τότε μπορείς να στηθείς μπροστά από έναν καθρέφτη ή ακόμα καλύτερα να κάνεις ένα εγκεφαλογράφημα..

Ουδέν κακό αμιγές καλού όμως. Τώρα που κάψαμε το Πήλιο, επιτέλους εκείνα τα 300.000 στρέμματα δάσους που μου είχε κληρονομήσει ο παππούς μου (ο Κένταυρος) γίνονται οικοδομήσιμα!!! Τα χαρίζω λοιπόν στα arxedia media και όλοι μαζί σας καλούμε να κάνουμε φάση στη φύση, γιατί εντάξει σύντομα θα κυκλοφορούμε με μάσκες οξυγόνου, θα διαλυθούμε από τα δάνεια, την αφραγκία ή την υπερκατανάλωση και θα τεζάρουμε από την κατάθλιψη.
Πιο συγκεκριμένα καλούμε αρχιτέκτονες, χτίστες, δόκτορες μηχανικούς σε θέματα ήπιων μορφών ενέργειας, μελισσοκόμους, γεωργούς, μουσικούς, καλλιτέχνες (όχι performers ούτε dj΄s), μάγειρες, γκόμενες, ψυχολόγους, αρχαιολόγους, γιατρούς (όπωςκαιδήποτε γιατρούς), χημικούς, βιολόγους, γενικά επιστήμονες, αλλά και απλούς λαικούς ανθρώπους με όραμα και αίσθηση του fun. Απαγορεύονται αυστηρά κάθε λογείς χίππιδες, νεοχίππιδες, παλιοχίπιδες, βρωμοχίπιδες, εποχιακοί χίππιδες (σε φάση το καλοκαίρι φρικιό το χειμώνα μίζερος γκρινιάρης που θέλει να μετακομίσει στην Ισπανία), όχι τίποτε άλλο αλλά θα μας χαλάσουν το κάρμα με όλη αυτήν τη χορτοφαγία και με το γεγονός ότι η καύτρα του τσιγάρου κάνει 500 χρόνια μέχρι να απορροφηθεί από τη (μάνα) γη..

Το σχέδιο ψήνεται! Νέοι άνθρωποι από όλη την πλάση ανταποκρίνονται ήδη στο κάλεσμα του arxedia media για μια επιστροφή στη φύση σε φάση DIY, με πλήρη τεχνολογική/ διαδικτιακή/ ηλεκτρονική υποστήριξη υποστηριζόμενη από ανεμογεννήτριες, φωτοβολταικά, ενέργεια από το υπέδαφος και κυψέλες υδρογόνου(!) Θα έχουμε πούλμαν να πηγαίνουμε βόλτες! Στούντιο ηχογράφησης με θέα το ποτάμι! Μελίσσια να τρώμε μέλι! Κατσίκια να ψήνουμε κοψίδια! Ζωή και κότα! Θα έχουμε και κότες! Αλλά θα έχουμε και χάμπουργκερς, γνήσια αμερικάνικα χάμπουργκερς! και κάμερες! και φυσικά ένα pumping soundsystem με επανατροφοδοτούμενα μπάσα!!!!! Κάποιοι μιλάνε για για ένα κυκλικό ξύλινο σε στυλ bauhaus οικοδόμημα με αίθριο στη μέση. Άλλοι για κοινόβιο σε στυλ the beach με αιώρες. Άλλοι για χωριό ο καθένας σπίτι του. Λεπτομέρειες.. Θα δούμε.. Διάθεση να υπάρχει..

Περιμένουμε προτάσεις, συμμετοχές και... λεφτά!!!!

"Ο Χάρε, γερο πλοίαρχε, σήκω την άγκυρά μας!
μας πλήττει τούτη η Γη, καιρός το πλοίο πανιά να κάνει!
κι αν θάλασσα κι αν ουρανός μαύρα είναι σα μελάνι,
το ξέρεις πως γεμάτη ναι απ αχτίδες η καρδιά μας"

11 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Που να δεις τι μας ετοιμαζουν για μετα...

Chaca-Khan είπε...

χαχα. Επιτέλους.. Πόσο καιρό έχει να εμφανισθεί τέτοιο αλά παλαιά κείμενο στο arxediamedia.. Αλλά man ο τίτλος μετά από αυτό που έχει συμβεί με σόκαρε λίγο..

learning is earning είπε...

Kαι κοινωνιολόγους, θα χρειαστούμε οπωσδήποτε κοινωνιολόγους!!!

Fade είπε...

γεμάτη απ αχτίδες η καρδιά μας και μην ανησυχείς θα το φτιάξουμε το οικοδόμημα

psarras είπε...

Μόλις έλαβα μήνυμα από έναν εξωγήινο!!! Κι αυτοί μέσα, λέει, είναι...

Fade είπε...

οι εξωγήινοι είναι πάντα μέσα σε όλα...υπάρχοθν αποδείξεις...το λέει κι ο Λιακόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Μεσα!

κινδυνος κεφαλαιος είπε...

το λες για "αστείο" psarras...
ξέβρεις πολύ καλά πως είναι η μόνη διέξοδος έστω και για λίγο.
Αλλά μέχρι να κάνουν επιχείρηση το κοινόβιο δε το κουνά κανείς. Όλα αυτά που μεταξύ σοβαρού και αστείου αναφέρεις σκέψου να τα δίνει
a/"the corporation" αντί εισητηρίου διαμονής.
τα έδινες;
εγώ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ναι ανευ όρων!
όχι άλλο υπερπληροφόρηση.
Δε θέλω να ξέρω.

kofidispower είπε...

geia xara
http://kofidispower.blogspot.com
πιστευω πρεπει να μπεις στο blog μου γτ στανταρ σε ενδιαφερει και μετα να το βαλεις και στην λιστα με τα λικς σου...

kofidispower είπε...

geia xara
http://kofidispower.blogspot.com
πιστευω πρεπει να μπεις στο blog μου γτ στανταρ σε ενδιαφερει και μετα να το βαλεις και στην λιστα με τα λικς σου...

Ανώνυμος είπε...

pou na apolithei kiolas to paidi....