Σελίδες

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ !!

Από σήμερα το πρωί το παρακάτω μήνυμα διαχέεται από δω κι από κει μέσω e-mail αλλά και SMS :
"ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ. ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΡΑΓΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!"
Το πιο σημαντικό σε αυτή τη δράση είναι για μένα η πιθανότητα να ο
ργανωθεί για πρώτη φορά μια μαζική διαμαρτυρία για κάτι χωρίς να έχει ξεκινήσει από έναν συγκεκριμένο οργανισμό (κόμμα, συνδικάτο κτλ.) που νομοτελειακά περιορίζει τα πράγματα σε ασφυκτικό βαθμό. Πρόκειται για ένα πείραμμα που ειλικρινά ελπίζω να έχει αποτέλεσμα.
Όποιος αισθάνθηκε βλέποντας την καμμένη Πάρνηθα ότι δολοφόνηκε κάποιο μέ
λος της οικογένειάς του, ας ενώσει τις δυνάμεις του με όλους τους υπόλοιπους, ας διακινήσει το μήνυμα και ας κατέβει μαζί τους/μας στην απαίτηση του αυτονόητου αλλά και στη συμμετοχή στη συναίσθηση της ελεύθερης συλλογικής έκφρασης..


0n-line συσπείρωση εδώ
on-line διαμαρτυρία από εδώ
extra εδώ
κι άλλο ένα εδώ
video 1, 2

(red alert soundcheck)--><--A C T

update:
Δείτε εδώ 3 πανοραμικές 3D απόψεις της Πάρνηθας μετά την καταστροφή και φρίξτε..

Από εδώ κατεβάζετε το
GIFάκι για διάδοση

Ένα ακόμα σοκαριστικό powerpoint εδώ


26 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Εγω θα ειμαι σε παραλια κοντα στην Αθηνα.Οποιος θελει μπορει να ερθει για παρεα!!!
οσο για τις διαδηλωσεις και απο το Σεπτεμβριο Δεξια θα εχουμε οποτε στους δρομους θα την βγαλουμε και παλι...

Chaca-Khan είπε...

στ' @@ μας πού θα είσαι..

Manos είπε...

To ;ebala me parapomph

Mantalena Parianos είπε...

Mα... ΚΥΡΙΑΚΗ ρε παιδιά;

Ποιος εγκέφαλος το σκέφτηκε;


Αν θέλετε πάντως να σας δουν, κάντε το καθημερινή. Τις Κυριακές η Αθήνα είναι άδεια. Και η Βουλή ΚΛΕΙΣΤΗ.

Mantalena Parianos είπε...

Εννοώ φυσικά, τις Κυριακές του καλοκαιριού...

Παπαδημητρίου Σταυρούλα είπε...

Μην αρχίζουμε την γκρίνια, δεν είναι δύσκολο να γυρίσεις από τη βουτιά σου λίγο πιο νωρίς...

Ανώνυμος είπε...

Σιχάθηκα πια αυτόν τον σταρχιδισμό των Ελλήνων..Δεν ενδιαφερόμαστε για τίποτα άλλο παρά μόνο για τον εαυτούλη μας με αυτή την κοντόφθαλμη, κουτοπόνηρη λογική που μας χαρακτηρίζει..
Θα μπορούσα να πω κι άλλα, να βρίσω κι άλλο..αλλά κουράστηκα πια. Προτιμώ να φυλάξω τις δυνάμεις μου για την Κυριακή..
Εύχομαι, να χαρείτε τα μπανάκια σας μέχρι ο μολυσμένος αέρας να σας πνίξει το λαιμό και οι στάχτες να καλύψουν τον ήλιο,αφού οι τύψεις δεν σας αγγίζουν..

Ανώνυμος είπε...

"Σιχάθηκα πια αυτόν τον σταρχιδισμό των Ελλήνων..Δεν ενδιαφερόμαστε για τίποτα άλλο παρά μόνο για τον εαυτούλη μας"

ETSI. TO KANETE ARGOYTSIKA THN KYRIAKH GIA NA EXETE GYRISEI APO TO MPANAKI SAS KOYFALITSES.

Chaca-Khan είπε...

ειλικρινά δεν το συνηθίζω να απαντάω αλλά ΠΟΣΟ μαλάκες μπορεί να είστε ρε πούστη μου εσείς που αφήνετε σχόλια-εξυπναδούλες τύπου "εγώ θα μαι παραλία", "την Κυριακή η βουλή είναι κλειστή".. Ντιπ δεν καταλάβατε χριστό ας πούμε. Θέλω να πω δεν έχω τπτ με το να μην έρθετε ή να μην πείθεστε. Αλλά να το διαφημίζετε κιόλας ως υπεράνω ελληνάρες που όλα τα κατανοούν, όλα τα αναλύουν και βγάζουν και πόρισμα, αυτό αγγίζει της σφαίρα του ΆΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!!
(δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. το μήνυμα κυκλοφορεί στο mailbox Μου, το κινητό μου και το Myspace σε ρυθμούς που μου δηλώνουν ότι υπάρχει μια σχετική κινητοποίηση. Αν εσείς δε βρίσκετε γόνιμο το να καλλιεργούνται συνθήκες που επιτρέπουν στον κόσμο που αγανακτεί να οργανώνεται μακριά από ιεραρχίες και μονολιθικές δομές, τότε κάντε μου τη χάρη και τραβάτε να αλλάξετε κανά template να χαρείτε. Το περιβάλλον είναι το τελευταίο από τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν εντελώς ΟΛΟΥΣ που είναι ακόμα ανοιχτό για νέου είδους χειρισμούς σε αντίθεση με την παιδεία που έφαγε το καπέλωμα του αιώνα από τα ιδεολογήματα της κρεατομηχανής της αριστεράς
γι΄αυτό Α ΓΑ ΜΗ ΘΕΙ ΤΕ
(ευχαριστώ, το είχα ανάγκη)

Chaca-Khan είπε...

για του λόγου το αληθές μέχρι και οι εφημερίδες το γράψανε

mao tse tung είπε...

xose kai xanaxose tsaka-lee

Ανώνυμος είπε...

"σευχαριστω βουνο που μου χαρισες την ζωη" εγραφε ενα συνθημα επανω στην παρνηθα. Γελασα οταν το πρωτοειδα εκλαψα οταν εγινα εγω καλα απο αυτα που υπεφερα.
Αφησαμε την μεγαλη μας αγαπη στα χερια ανικανων υπαλληλισκων - εκλεγμενων και διορισμενων - να διαχειριστουν, να προστατεψουν αυτό που επρεπε να παραδωσουμε στα παιδια μας.
Ψαχνουμε οπως παντα εμπρηστες, τους κακους, που ειναι υπευθυνοι διοτι ετσι προσπερναμε την δικη μας ευθυνη.
Δεν χρειαζονται παιδια εμπρηστες για να καει ενα βουνο. Οι εμπρηστες ανακαλυφτηκαν για να δινεται συγχωροχαρτι στους υπευθυνους.
Αρκει μια σακουλα απο σκουπιδια να αυτοαναφλεγει. Ενα τσιγαρο απο ενα αυτοκινητο. Ενας σπινθηρας απο μια κολωνα της ΔΕΗ.
Μην εχεται αυταπατες. Φταιμε ολοι. Συλλογικη ευθυνη. Πηγε κανεις απο εσας να χαραμισει ενα βραδυ της ζωης του στο πυροφυλακιο. Πολλοι ομως και κυριως νεα παιδια που τα χρειαζομαστε κοντα μας- συμμετειχαν καθημερινα ολο τον χειμωνα στις διαδηλωσεις της Αθηνας για το καθηγητικο καταστημενο.
Ενα βραδυ εκει επανω εξω απο την πολη κατα απο τα αστερια διπλα στα δενδρα ηταν πολυ δυσκολο αραγε?
Φυσικα και δεν ηταν! Ειμαι σιγουρος πως θα τοθελαν εκατονταδες. Αρκει να τους το ειχε ζητησει το κομμα τους η η ομαδα τους. Οι ανθρωποι που αγαπουν ομως τα βουνα ειναι πιο ρομαντικοι και δεν εφτιαξαν ομαδες η κομματα, ετσι δεν εχουν οπαδους και τα νεα παιδια που θελουν ναναι οπαδοι να ακολουθουν ενα κοπαδι δεν ανεβηκαν, Τσιμπησαν ευκολα, αγνες ψυχες αλλωστε, κακοι εμπρηστες, το κλιμα αλλαζει, ο καπιταλισμος η ο σοσιαλισμος φταιει, οι πλουσιοι, παλαιοτερα μας ελεγαν οι χουντικοι, οι κομμουνιστες, ο Κανταφι, οι ισλαμιστες γενικα παντα καποιος αορατος και υπερφυσικος εχθρος της ωχαδερφιστικης φυλης που κατοικει σ'αυτα τα μερη.
Λοιπόν μην τσιμπατε ετσι ευκολα καμμια αναδασωση δεν θα σωσει τα υπολοιπα βουνα. Κοιταξτε την Πεντελη. Γεμεσε απο δεντρα? Μονο εργακια ανασχεσης ωστε να κονομησουν αυτοι που προτεινουν τις αναδασωσεις.

Απαιτειται αμεσα ακτιβιστικο κινημα με ποικιλες δρασεις. Κινημα που δεν θα καπελωθει απο "αριστερες" δυναμεις που ψαχνουν εναν λόγω υπαρξης αλλα απο ανθρώπους που αγαπουν και εχουν γνωσεις - Δηλαδη επικινδυνους.
Η στοχοποιηση θα πρεπει να συμπεριλαβει τις βίλλες των ματσωμενων που θελουν το ελεγχομενο δασος γυρω απο τα σπιτια τους, τους φτωχομπινεδες κακομοιρηδες καταπατητες που φυτευουν ελιτσες, βαζουν συρματοπλεγματα και καταστρεφουν τα παντα στο ονομα της φτωχολογειας του 50 (κοιταξτε κατι κτηματακια που δημιουργηθηκαν εκει που εκαψε η φωτια τους θρακομακεδονες και ακομη δεν τους τα "εσπασε" κανεις), δημοσιους υπαλληλους και τις υπηρεσιες τους που τα παιρνουν για τους αποχαρακτηρισμους,
υπευθυνα πολιτικα προσωπα που δεν αναλαμβανουν τις ευθυνες, επιχειρησεις που προσπαθουν να επιβαλλουν τροπο αναπτυξης αποκλειστικα μεσω της οικοπεδοποιησης
Δεν υπαρχει αλλος τροπος απο το να μας βρουν μπροστα τους, εκει που πονανε.
Να απαιτησουμε την αμεση παραιτηση του δασαρχη και του αρχηγου της πυροσβεστικης λόγω της αποτυχιας να διατηρησουν τον δρυμο.
Δραση τωρα και οχι λογια κυροι και κυριες.

Ανώνυμος είπε...

"Open your mind and your ass will follow"
afierwmeno s'autous pou tolmoun na koimountai akoma... apo tis gkri kai mesa stis staxtes pia epifaneies twn toixwn touths ths polhs...

Mantalena Parianos είπε...

Τσάκα Μαν,
δεν έχουν την ίδια βαρύτητα οι φράσεις
"εγώ θα μαι παραλία" και "την Κυριακή η βουλή είναι κλειστή".

Η δεύτερη μάλιστα, γράφτηκε από μένα από το ίδιο μετερίζι, με σκοπό να επισημάνει ότι "ίσως είναι καλύτερα να γινόταν κινητοποίηση καθημερινή".

Κυριακή, λοιπόν, που "όλοι θα είναι παραλία", που ούτε καν οι πολιτικοί δεν θα είναι εκεί (όσοι πάνε βουλή τέλος πάντων) να εισπράξουν την αγανάκτηση, θεωρώ ότι θα είναι λιγότερο δραστικό.

Αυτό είναι όλο. Δεν είμαι εχθρός.
Και επειδή κι εγώ "ειλικρινά δεν το συνηθίζω να δικαιολογούμαι, ΠΟΣΟ μαλάκας μπορεί να είστε ρε πούστη μου εσείς που Ντιπ δεν καταλάβατε χριστό ας πούμε.

Και φυσικά θα είμαι την Κυριακή στο παρτάκι σας έξω από τη Βουλή, γιατί δεν πάω σχεδόν ποτέ για μπάνιο στην Αττική (οπότε μήπως να περιόριζες τη μήνι σου στους ανώνυμους;)


Επιστρέφω την ευχούλα
:)

Rodia είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΧΟΥΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΜΙΚΡΟΕΣΤΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΚΑΙΝΕ. ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΣΕ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΣΟΥΝ Η ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΜΗΛΙΑ-ΜΕΣΣΙΑΝΟ ΝΕΡΟ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΛΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΤΣΑΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΣΤΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ. ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΧΕΡΙΑ, ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΡΙΑ 24ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 10 ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΜΑΚ. ΣΗΜΕΡΑ-ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Diadoste to paidia!!!
sto post mou leptomereies

http://rodiat7.blogspot.com/2007/07/blog-post_1865.html

Einai panw apo 70 wres o an8rwpos ekei panw...

Mantalena Parianos είπε...

jnf6 >>

Μια χαρά ακούγεται αυτό που λες... και φυσικά αλλάζει τα πάντα, αφού όπως γράφεις
"σε ότι αφορά την ΒΟΥΛΗ ειναι συμβολικό αφού ΕΙΝΑΙ ή δεν ειναι μέσα το ίδιο θεωρείται"
(λολ)

Ευχαριστώ που δεν μου είπες να πάω να γαμηθώ.

Έχω άπειρες μαύρες μπλούζες.
:)

Chaca-Khan είπε...

δηλαδή αν το ραντεβού ήταν στα προπύλαια θα μας έλεγες ότι "ρε παιδιά εκεί δεν έχει βουλευτές" ?

Mantalena Parianos είπε...

Tσάκα Καν,

σοφιστεία, ρε συ, είναι αυτό που λες.
Μια διαμαρτυρία για ένα πολιτειακό ζήτημα, δεν γίνεται έξω από τη Βουλή επειδή το κτίριο της είναι ωραίο (ή άδειο), αλλά επειδή η Βουλή είναι το κατ'΄εξοχήν πολιτειακό όργανο.
Και ναι, αν η διαμαρτυρία γίνει όταν είναι και γεμάτη ακόμη καλύτερα.

Με την ίδια λογική που οι φοιτητές δεν πάνε να διαμρτυρηθούν στο Υπουργείο Παιδείας όταν είναι άδειο το Σαββατοκύριακο, αλλά για να ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ. Έτσι το έγραψα.

Διαφορετικά δεν έχει όντως σημασία όπου και να γίνει η διαμαρτυρία. ΅Εξω απ' τη Βουλή; Στα προπύλαια; Σϋμφωνα με τη λογική σου, αν έχει άπλα, είναι ΟΚ;

Για συμβολικούς ή πρακτικούς -στην περίπτωση που ζητούμενο ήταν να *ακουστεί* η διαμαρτύρία και να την *παίξουν* τα κανάλια, φαντάζομαι ότι θα 'επρεπε να γίνει έξω απ' τη Βουλή. Για τον ίδιο λόγο που κάποιες άλλες πορείς καταλήγουν στην πρεσβεία των ΗΠΑ κ.ο.κ.

Επειδή λοιπόν, πιστεύω ότι όλα αυτά και τα ξέρεις και έχεις καταλάβει τι εννούσα αλλά απλώς θύμωσες και μας πήρε όλους η μπάλα,
θα σου κάνω τη χάρη να πάω να γαμηθώ μέχρι να δροσίσει και να coolάρεις λιγάκι.

Ανώνυμος είπε...

Αναμφισβήτητα, συμφωνώ με την όλη κινητοποίηση. Θα ήθελα όμως να επισημάνω, ότι το βασικό αίτημα και μέλημά μας από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι η διαφύλαξη της καμένης γης από την μεταπυρική ανθρώπινη δραστηριότητα -καταπατητές- και από τη βοσκή. Η ίδια η φύση έχει τρόπους αναγέννησης. Μια επιχειρούμενη αναδάσωση θα ήταν καταστροφική και οι μη αναστρέψιμες συνέπειές της δυστυχώς θα ωχριούν μπροστά σ' εκείνες της φωτιάς..

Chaca-Khan είπε...

θα ρθω να συμφωνήσω με το προηγούμενο σχόλιο του ανώνυμου και να τονίσω σε mantalena και λοιπά οτί για μένα σε πρώτη φάση ζητούμενο -κ αυτό που εξέφρασα στο ποστ κ έφαγα την εξυπνάδα στη μάπα- είναι η συναίσθηση αναμεταξύ μας και ουχί το να μας ακούσουν οι βουλευτές και δεν ξέρω γω ποιος

Κοινότητα Εκάλης είπε...

tha eimai ekei th kiriaki!

Aris είπε...

Παιδιά το δημοσιεύσαμε κι εμείς εδώ μήπως και γίνει κάτι...τι να πω...όσοι μπορείτε, να παρευρεθείτε.

http://tinos.biz

Unknown είπε...

Σας αποστέλλω το email που έστειλα στις διευθύνσεις που περιείχε η παρουσίαση. Ελπίζω να φτάσει στα αυτιά κάποιων! Όσον αφορά τον κύριο παραπάνω το αφήνω ασχολίαστο!

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Θα ήθελα πραγματικά να συγχαρώ τις συντονισμένες και επιτυχείς προσπάθειές σας, για την αποτέφρωση της Πάρνηθας.

Το αποτέλεσμα μάλλον θα κρίθηκε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό από το επιτελείο σας, μιας και η καταστροφή σκιαγραφείται ως ολοκληρωτική…

Τουλάχιστον από την μεριά μου, ο αντίκτυπος αυτού του θεάματος, το μέγεθος της καταστροφής, η εικόνα της πλήρης αποδιοργάνωσης του ελληνικού κράτους και των αρμόδιων φορέων με την αλησμόνητη και παρομοιώδη υπεκφυγή των ευθυνών, δεν μπορούν παρά να μην με αφήσουν ασυγκίνητο. Ως μονάδα αυτής της κοινωνίας, η δύναμή μου είναι αμελητέα. Όμως με αυτήν, έχω την υποχρέωση να “τιμωρήσω” εσάς με την/τις μελλοντική/ες ψήφο/ους μου. Αύριο κυρίες και κύριοι θα λογοδοτήσουμε στα παιδιά μας για την κληρονομιά που τους αφήνουμε…
Παρακολουθώντας τα γεγονότα, οι μόνες λέξεις που αναβλύζουν από τα χείλη μου, είναι ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ…

Ελπίζω το παράδειγμά μου να γίνει προς μίμηση.

ΥΓ: Το επισυναπτόμενο αρχείο προωθήθηκε στο email μου. Δυστυχώς δεν το κατασκεύασα εγώ. Τα συγχαρητήριά μου στον δημιουργό του.

Με τιμή,
Γρηγόρης Πανάγος

Chaca-Khan είπε...

εδώ ενοεί ο αρις http://tinos.biz/parnitha.html

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι δε κατανοώ το μότο:"..πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες..".Κατέβηκα την Τρίτη 03/07/2007 στην πορεία (που έγινε ΓΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,από κάποια κοινωνικοπολιτική συλλογικότητα) του Ελ.Κ.Φ. και πραγματικά απογοητεύτηκα,όχι μόνο από την απουσία "ανένταχτου" κόσμου αλλά κι "ενταγμένου". Να δω λοιπόν αυτό τον "ανένταχτο" κι "Απολίτικο" κόσμο την Κυριακή...

Υ.Γ. αλήθεια τις "εταιρικές/επιχειρηματικές σκοπιμότητες" των διαφόρων χορηγών επικοινωνίας τις αποδέχονται οι bloggers;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ "ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ"
ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΝΗΘΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 16 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΜΩΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΑΝΗΛΕΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ...
ΕΛΒΕΤΟΚΙΝΕΖΟΣ
elvetokinezos@yahoo.gr