Σελίδες

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2006


Ψάξε......κάποιοι σε βλέπουν.


Πολύ ωραία..... πλησιάζει η μεγαλύτερη χριστιανική εορτή.
Η οποία μισήθηκε από τους εβραίους ,αλλά δεν ξέρω πως αλλά ότι σίγουρα ,
από χριστιανικού χαρακτήρα έχει μεταλλαχθεί σε εβραϊκού,
με την πάροδο
βέβαια κανά δυο χιλιάδων χρόνων.....

Το σύνθημα δεν δίνεται, αλλά καταφέρνει να μεταφερθεί σε μυαλά, που προφανώς δεν διαθέτουν φάϊργουολ ,με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν αμέριμνα και να συλλέγουν συνθήματα τα οποία με έναν γλυκό για αυτούς τρόπο μπορούν και γλυστρούν στα μονοπάτια των σημαντικών αποφάσεων τους...

Έτσι ξεκινάει η φωτοδρομία.

Πρόκειται για έναν ετήσιο διαγωνισμό που λαμβάνει χώρα σε οποιαδήποτε χώρα, απλά δεν ξέρω πως(!) γίνεται να διαπρέπει στην δικία μας πιό πολύ και έτσι να μας καθιστά άμεσα ιδρυτές και φυσικά να μας δίνεται αυτόματα το <<πληρεξούσιο>> να μπορούμε να μεταβάλουμε τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ κανονισμούς. Το μήνυμα είναι σαφές ,τόσο , που μπορούνε όλοι να καταλάβουνε ποιός θα είναι ο νικητής...
Νικητής είναι όποιος καταφέρει πρώτος να συλλέξει τα περισότερα φωτάκια ,που διατίθονται αισχροκερδώς στα περιφεριακά στάντ που στήνονται σε 0 χρόνο δυόμισι περίπου μήνες πριν το εναρκτήριο λάκτισμα.Δεν αρκεί βέβαια να τα συλλέξει απλώς, αλλά θα πρέπει και να τα τοποθετήσει με κριτήριο την περίφημη <<συχνοτητοποσότητα>>στην εξωτερική και μονο προς κοινή πάντα θέα πλευρά του σπιτιού του,με θεμιτό αποτέλεσμα να καταφέρει να βοηθήσει στο πρόβλημα της φωτοδότησης της Αθήνας.
Επίσης χρυσός νικητής θεωρείται αυτός ο οποίος θα λάβει λογαριασμό ΔΕΗ νέου ευτυχισμένου έτους που θα αναγράφει ποσό άνω των 752 ευρώ και θα επισυνάπτει το γνωστό δίπλωμα αντιπεριβαλοντολόγου σε ετήσια δράση.
Σε αντίθεση με τους διεθνείς κανονισμούς στην Ελλάδα παραγράφηκε ο σημαντικότερος όρος,ο οποίος έθετε όριο συναλλαγών με τα περιφεριακά σταντ.
Επίσης ξεχάστηκε εντελώς ο κανονισμός για επιπλέον τοποθέτηση διακοσμητικών συστημάτων με αποτέλεσμα να συναντάμε στο γωνακό σπίτι της γειτονιάς μας, πλήρη αναπαράσταση της Θείας γέννησης και να προσπαθούμε χρόνια να απεγκλωβίσουμε την αγνή αλλά δυστυχώς αφελή σκέψη των παιδιών μας ,ότι ο Χριστός γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη και ότι τώρα έχει πάει να βοηθήσει τον Άϊ Βασίλη να φέρει δώρα και επιπλέον φωτάκια (για την πρωτοχρονιά ,γιατί δεν πήγαμε καλά τα Χριστούγεννα) από το ΙΔ' στην πλατεία Βάθης που έχει χάσει χρόνο με τις αιτήσεις για δώρα των τοξικομανών..

Και μέσα σε όλο αυτό το πανδαιμόνιο των γύρω περιοχών , όπως πάντα καλέιται μία πολυεθνική δύναμη να συμετάσχει (παράνομα) για να αναβαθμίσει το διαγωνισμό με εύλογο (για αυτούς) αποτέλεσμα να κερδίζει, αλλα και παράλληλα να προσθέτει ένα νέο δίπλωμα, επισυναπτόμενο στον πάντοτε της ΔΕΗ λογαριασμό ,το οποίο να δίνει άπντέϊτ στο αντιπεριβαλοντολογικό αλλά και ειδικότητα <<μπλακάουτ>>.
Φέτος μπορείς να θαυμάσεις την πολυεθνική συμμετοχή ,βαδίζοντας άπο την πλατεία Συντάγματος προς την Ομόνοια μέσω της Πανεπιστημίου και κοιτόντας λοξά αριστερά.
Πρωτοαντίκρυσα την πολυεθνική συμμετοχή με την κόρη του αριστερού μου ματιού όπως πάντα να ταξιδεύει ,ψάχνοντας αλλαγή στα δεδομένα που όμως παράλληλα γνωρίζει πως σε κλάσματα του δευτερολέπτου απο την στιγμή της ανακάλυψης ,δεν θα υπάρχει.Όλα αυτά βέβαια δεν φράττουν την είσοδο προς τα μονοπάτια που οδηγούν στα συστήματα του μυαλού που είναι υπεύθηνα για την παραγωγή οπτικών μυθοπλασιών και συνεπώς και νοητικών, που το μόνο που καταφέρνουν στην προκειμένη είναι να με διχάζουν καθώς απο την μία πλευρά ζω το αδιανόητο και απο την άλλη, που απέχει λίγο,κατανοώ την ύπαρξη ενός συστήματος που γοητευτικά όσο δεν πάει με φλερτάρει και αυτό που επιθυμεί για φέτος(μόνο) είναι να με οδηγήσει σε γκραν-γκινιόλ εορτασμό.....
Τέλος ,με μεγάλη μου χαρά αναφέρω πως αναλαμβάνω την οργάνωση εκδρομής-εύρεσης δικού μας νικητή που φυσικά όλοι πιστέυω να γνωρίζετε ποιά θα είναι τα κριτήρια γιά την επιλογή του.

Ευτυχισμένος ο νέος έτος... - φέτος.


6 σχόλια:

Kyrios Elefantas είπε...

εγώ λέω
γάμα το όριο συναλλαγών με τα περιφεριακά σταντ. Έχουμε μπύρα.

unpause είπε...

Giouuupiiiii!! nai nai nai mpura!!!

Chaca-Khan είπε...

:)
μετέχω

Chaca-Khan είπε...

.
.
.
link

psarras είπε...

"Mpura"??????
χαχαχαχα!!!

Kyrios Elefantas είπε...

αυτοί που πρέπει να αυτοκτονήσουν ας το κάνουν παρακαλώ