Σελίδες

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2006

ΠOΛΕΜOΣ!!

Eιλικρινά δεν πιστεύω αυτή τη στιγμή να υπάρχει πιο ατάλαντος, πιο ξεφτιλισμένος, πιο αμόρφωτος, πιο κάγκουρας, πιο σεξιστής, πιο αγενής, πιο χυδαίος, πιο γελοίος, πιο κομπλεξικός, πιο σιχαμένος, πιο γλοιώδης, πιο επικίνδυνος -από την άποψη του στερεότυπου του έλληνα που αναπαράγει (γιατί είναι ολόκληρος φτιαγμένος από ενσωματώσεις των πιο σάπιων "αντρικών", "ελληνικών" προτύπων), πιο γυμνοσάλιαγκας, πιο ψεύτικος τύπος που να έχει βήμα και περίοπτη θέση σε αυτήν την χώρα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Χέστηκα δεν πα να με διαβάζει κι η μάνα του. Θα μου κάνει μήνυση για εξύβριση; Για τις φωτογραφίες που δημοσίευσα χωρίς την άδειά του ή της εταιρίας παραγωγής του; Θα μου κλάσει τ΄αρχίδια! Εγώ είμαι ένας απλός πολίτης φίλε μου και έτυχε σ΄ αυτή τη φάση της ιστορίας να προκύψει ένα μέσο που -ακόμα- τουλάχιστον κάποιες πτυχές του να ξεφεύγουν από αυτά που θα μπορούσε να ελέγξει το σύστημα και μάλλον να προβλέψει (το ξέρω ότι η λέξη "σύστημα" είναι λίγο παρωχημένη για τη δική μου ανάλυση αλλά βαριέμαι και κάπως πρέπει να πω ότι ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ TV??) , που να μου δίνει τη δυνατότητα να μπορώ να λέω και να δημοσιοποιώ αυτό που σκέφτομαι, να σχηματίζω δίκτυα, να ανταλάσσω πληροφορίες, να τις διακινώ και να οργανώνομαι (αν και θέλει τρελο κόπο).
Αυτό είναι κάτι που ο αρναούτογλου κ ο κάθε αρναούτογλου ή λιακόπουλος δεν είναι σε θέση να καταλάβει, πόσο μάλλον να προβλέψει γι΄αυτό και γι΄αυτόν δεν μπορεί παρά να είμαι μία απειλή, όπως απειλή είναι και για τους δημοσιογράφους και τα κατεστημένα media, τα blogs -γι αυτό και έχει γίνει τόσο λίγος λόγος για μια τόσο εξαιρετική και ριζοσπατική για μια κοινωνία καινοτομία. Όμως αργά ή γρήγορα όλοι αυτοί και όλοι θα καταλάβουν ότι ορισμένα κέντρα εξουσίας μοιραία θα αποδυναμωθούν από την ώρα και τη στιγμή που και άλλοι, πολλοί αρχίζουν να έχουν μικρές εστίες και πομπούς και να έχουν δυνατότητες όπως και συ που χεις κάτσει καβάλα στο γάιδαρο. Μοιραία οι δισκογραφικές που μας έκλεβαν κανονικά παίρνουν τον πούλο τώρα που ο κόσμος διακινεί ότι θέλει ελεύθερα, που παράγει μόνος του τη μουσική του, που τη διανέμει και τσάμπα άμα θέλει. Άκου πράγματα! ΤΣΑΜΠΑ!
Δηλαδή δεν είναι άδικο να χουν εξουσία και βήμα οι λιακόπουλοι και οι αρναούτογλου? Πού τη βρήκαν αυτοί? Δηλαδή γιατί να ανεχτώ να χει ο λιακόπουλος κανάλι και να κάνει ΤΟΣΟ κακό στον κόσμο για να βγάζει λεφτά; Και θα με μηνύσει ο τσαρλατάνος επειδή λέω "ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ?". Να πα να πεθάνουνε, δε θα λυπηθώ καθόλου. Όπως και αυτός που κορόιδευε τις γιαγιάδες με το "βρες τη διαφορά".
Εμείς από δω δεν κάνουμε τις ζυμώσεις για να εξαφανιστούν όλοι αυτοί. Είμαστε οι ζυμώσεις που τις βλέπουν μπροστά στα μάτια τους. Γι αυτό γουστάρω το internet, όχι για τη full παθολογία του, όχι για τη full προσωποποίηση του "τέλειου" παγκοσμιοποιημένου μοντέλου της ελεύθερης αγοράς που ευαγγελίζεται. Αλλά για το ότι είναι ένα από τα λίγα ανοιχτά πεδία του σύγχρονου κόσμου που γίνεται ΠΟΛΕΜΟΣ!!

Links:

44 σχόλια:

Rodia είπε...

Η διαφορά είναι ότι ο Αρναούτογλου περιορίζεται στην τιβι και δεν πουλάει βιβλία και παραμύθες για επιστημονική αλήθεια. Οσο νά'ναι, αμα θέλουμε σύγκριση, ο Λιακόπουλος δε συγκρίνεται με κανένα.. είναι κλάάάάάσεις σπουδαιότερος!!!

;-)

Rodia είπε...

Ωρες ώρες σκέφτομαι βρε παιδιά ότι σύσσωμο το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο (τι βαρύγδουπος τίτλος, ε) κοιμάται ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ τα βράδια... πριν ο ήλιος βασιλέψει λεμε

marl(t) είπε...

α, ναι...ο Αρναούτογλου. Άλλο ένα τοπικό προϊόν. Μετά είναι μη γελάει μαζί μας όλη η Ελλάδα; Τώρα δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται είδαν από το Mega πως πιάνει και του είπαν κάνε κι άλλα καραγκιοζιλίκια. Με τη διαφορά πως είναι μύστης της φράσης "είπαν του τρελού να πάει να χέσει κι αυτός πήγε και ξεκωλώθηκε" και ιδού τα αποτελέσματα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά είναι χριστιανορθόδοξος. Εμένα δε μου τη σπάνε τόσο αυτά που κάνει, εξάλλου τα έχω συνηθίσει από όταν πήγαινα γυμνάσιο. Τις ίδιες μαλακίες έκαναν και οι συμμαθητές μου και σίγουρα κι αυτός την αντίστοιχη εποχή τέτοια έκανε και τώρα του δίνεται και η ευκαιρία να τα κάνει ακόμα και να χρυσοπληρώνεται. Να δω τι θα κανει σε 10 χρόνια - αν υπάρχει ακόμα στην ελληνική tv. Σιγά που δε θα υπάρχει, εδώ υπάρχει κόσμος που πάει στα μπουζούκια να δει τη Μπεζαντάκου και το "νινί σέρνει καράβι", τι λέμε τώρα...Sorry για το μεγάλο σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

etsi opws ta grafeis einai.
to apoluto tipota me ta asxhma ellhnika, ta anuparkta agglika, to upotupwdes kai vlakwdes humor, pairnei mis8o pou alloi me dekaplasia prosonta mono na oneireuontai mporoun.
skata sta moutra olwn ekeinwn pou exoun anadeiksei skoupidia san ton liako, ton arnaoutoglou, th drouza kai th laspa (sthn ktratikh parakalw, poia, h apotuxhmenh, h axrhsth laspa)

Chaca-Khan είπε...

για του λόγου το αληθές, κοίτα πώς γίνονται οι δουλειές. ο ένας από δω , ο άλλος από κει : slashdot
wikipedia
και δες σοβαρότητα απ το wikipedia

Chaca-Khan είπε...

CNET
τα ελληνικά media?

roidis είπε...

πέσ'τα άνθρωπέ μου!

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίστευτο...αλλά ποιός τους δίνει εξουσία; Πρέπει να αναθεωρήσουμε το iq του μεσου έλληνα. Προς τα κάτω, σε αντίθεση με το ΑΕΠ.

Τα σέβη μου, έξοχος

ellinida είπε...

Εδώ έγινε σταρ η αγελάδα , να μην γίνει ο Αρναούτογλου ; Ελλάδα μου τα πρότυπα σου ! :PPPPP

suigenerisav είπε...

Ξέθαψα το τσεκούρι μου-"του Πολέμου", Τσάκα. Και επειδής μου περισσεύουνε μερικά, είπα να φέρω για διανομή ..
;-)

Χώστα αγόρι μου.
Ο βολονταρισμός σου μου θυμίζει τα νιάτα μου-γιαυτό είναι διπλά συγκινητικός.
Τσακίστε τα καγκούρια, λέω..

Kyrios Elefantas είπε...

χωστααααααααααα
Ρε ελάτε να μαζευτούμε να ρίξουμε μερικά γιαούρτια σας λέω , θα φάμε λίγο ξύλο αλλα δε πειράζει, είναι για καλό σκοπό

enteka είπε...

chaka khan, πολύ καλά τα λες

οι σκιές μιλάν είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
οι σκιές μιλάν είπε...

!!!!!!

ONOMATODOSIA είπε...

sumfwnw.
eimai kota omws.

den exw to 8arros na ta pw dhmosia opws esu.respekt.

Agobooks είπε...

Αν τα έγραφα εγώ αυτά, θα βρισκόντουσαν 2-3 να μου υπενθυμίσουν το ότι είμαι Αλβανός και, τη δουλειά έχω με τα ντόπια προϊόντα!
Τώρα, που τα λες εσύ και, δεν είσαι Αλβανός, μπορώ να σου σφίξω το χέρι, έστω μέσω κειμένου;
Η απόλυτη κατάντια της τηλεόρασης. Μαϊμούδες με τεράστιο προκλητικό μισθό.
Άψογος και ολόσωστος!
Μπράβο σου!

drskafidas είπε...

palia i saloniki ebgaze tripes klp

twra bgazei arnaoutoglou kai liakopoulo...

kai ase to kke ston kosmo tou

Chaca-Khan είπε...

live streaming από το Internet Governance Forum
το πρόγραμμα
Απλώς σκεφτείτε λίγο μακροσκοπικά και νοιώστε τη δύναμη της διοργάνωσης από την ποιότητα του streaming και την ευκολία
εννοείται ότι όταν δε γίνεται συνεδρίαση, δεν υπάρχει εικόνα. Στο δεξί banner του post είναι το site του IGF για να τα κάνετε ΟΛΑ μόνοι σας.
λίγο μακροσκοπικά

ramon είπε...

πολύ καλό

μαζί σας!!!

Kyrios Elefantas είπε...

ρε σας λέω ελάτε να τους ρίξουμε μερικά μακροσκοπικά γιαούρτια στη μάπα γμτ

Chaca-Khan είπε...

και συνεχίζεται:
the register
in.gr

Chaca-Khan είπε...

bbc

dianathenes είπε...

Ναι, πόλεμος. Αλλά με τον τρόπο που τον διεξάγεις στο σημερινό σου ποστ- την κραυγαλέα φρασεολογία και τους χαρακτηρισμούς – « μοιραία» ενδυναμώνεις τον δικό σου πομπό, ώστε να μπορούμε να πούμε ότι και τα ιστολόγια σε λίγο καιρό δε θα διαφέρουν από την τακτική των «δημοσιογράφων» στα «κατεστημένα media». Και το ραδιόφωνο υπήρξε κάποτε καινοτομία και η τηλεόραση.
Και μα την αλήθεια την ώρα που διαβάζω την «εκπομπή» σου σε νιώθω- να με συμπαθάς – «να έχεις κάτσει καβάλα στον γάιδαρο»...

Ανώνυμος είπε...

em...den ftaiei o arnaooutoglou ftaiei i malakismeni average greektelevision everyday reality... o anthropos kanei tin kavla tou ,paizei kai karagoustarei.... alla den katalavainw pios ton xezei k ton arnaoutoglou k ton kathe arnaoutoglou axia tou dinoume mono k mono pou asxoloumaste mazi tou...APAXIOSI kai .... mi vlepete poly tv kanei kako , kaneis mavrous kyklous asprizei to derma ama den vgazeis spyrakia....kaneis mpakoulla kai alla polla kai endiaferonta

Chaca-Khan είπε...

αγαπητέ φίλε dianathenes:

αν πρέπει να καθήσω και να αποδείξω σε σένα ότι εγώ είμαι ο καλός και ο λιακόπουλος και ο αρναούτογλου ο κακός, τότε μάλλον sorry, δεν έπρεπε να διαβάσεις το ποστ, δεν απευθυνόταν σε σένα.

Chaca-Khan είπε...

δε με χέζεις ρε learning κι εσύ?

Kyrios Elefantas είπε...

το θέμα μας αν έχω καταλάβει είναι το αν μας επιτρέπεται να εκνευριζόμαστε με τα σύμβολα των ανθρώπων που έχουν κακό γουστο?

εγώ πιστεύω στο κράξιμο και θα σας πώ γιατι. γιατι θέλω να πιστεύω οτι το επίπεδο της τηλεόρασης (σάπια φάση) καθορίζει πολύ περισσότερο το επίπεδο του κοινόυ απο ότι το επίπεδο του κοινού το επίπεδο της τηλεόρασης.Πράγμα που δεν ισχύει για to internet. και δε νομίζω οτι ισχύει αυτό το "αυτό τους αρέσει , αυτό βλέπουν". Εσύ δηλαδή learning δεν είσαι απο το κοινό? αν δεν ήταν ΟΛα σκατά δε θα γούσταρες περισσότερο? εγώ ναι, με συγχωρέιτε , αλλα θα το ήθελα αν γινότανε να βλέπω τον Χορχάιμερ το Λακάν ή τον Κολτρέιν. και μάλιστα κάποιον που να είναι ζωντανός κατα προτίμηση. Τέτοιους ανθρώπους θα προτιμούσα να βλέπω , άλλο που δε γίνεται. Δε νομίζω οτι το πρόβλημα είναι το κράξιμο όταν η φάση είναι ολοκληρωτικά σκατά

yo

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα λέει άσχημα ο-η learning is earning... Μου φαίνεται ότι το να ψάχνουμε να βρούμε αποχρώσεις στο χάλι της τηλεόρασης (με διαφορά το δυνατότερο από τα ΜΜΕ) αδικεί πρώτα εμάς και μετά την ίδια τη διαδικασία. Όλο αυτό είναι υλικό για να κάνουμε καμμιά πλάκα, κατά προτίμηση ως ανάπαυλα ανάμεσα στα διαστήματα που ζούμε και δηνιουργούμε πραγματικά, γιατί και η αντιπολίτευση μεγάλο βόλεμα είναι, ωρέ αδέρφια...

Ηρακλής Ρενιέρης

Misirlou Oubliez είπε...

Καλα τα λες.
Γι αυτο και εγω βλεπω Κορομηλα.
Για αντισταση.
Hasta la television siempre.

Ανώνυμος είπε...

RESPECT στο τελευταίο comment του Ελεφαντάριου... είναι το κοινό από την TV και όχι το αντίθετο(κάτι μας λέει αυτό).. Με το Internet μπορούν επιοικώς να κλάσουν δυο μέντες όλοι οι διαμορφωτές image/'culture'/public opinion

Βασικά αυτό που με στενοχωρεί/εξοργίζει είναι η δημιουργική ΚΑΤΑΝΤΙΑ της Θεσσαλονίκης και το κράτος-πρότυπο της Λαικο-Μπουζουκο-Παπαδο-Δεξιάς το οποίο έχει απλωθεί ΩΣΑΝ πανούκλα εκεί πάνω εδώ και χρόνια.. Δυστυχώς, ενώ υπάρχουν ακόμα άτομα και ομάδες που εκφράζονται ελεύθερα εκεί πάνω(έχω άποψη για τα τελευταία 6 χρόνια), είναι καταπνιγμένοι κάτω από τη μπότα του Ψωμιάδη και του Πανάγου και του Καγκουρο-Μπαοκτζή/Αριανού whatevah που είναι σαν μια κακιά κόπια κλώνου από το Matrix..

Ο Αρναούτογλου είναι ένα σκατομικρόβιο όπως όλα τα μικρόβια της "βαρύτατα γριπιασμένης" TV, αν τον πετύχαινα στον δρόμο ίσως και να του έριχνα ένα απελευθερωτικό ξύλο, συνδυασμός κοντινών μπουνιών με δαχτυλίδι στο χέρι, σκοπεύοντας τη μύτη πλαγίως... ξέρετε εσείς... Πάντως δεν θέλω να μπω στα παπούτσια κανενός που προσπαθεί να τον υπερασπιστεί, όποιος το κάνει ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ.. από όπου και αν τον πιάσεις ΒΡΩΜΑΕΙ σαπίλα και κατάντια.. ειλικρινά θέλει reality check αυτός που τον υπερασπίζεται..

Κάποιος να τον σκοτώσει Please.. όχι τον Άρνι, τον υπερασπιστή του, lol

m.hulot είπε...

το μόνο που μας σώνει είναι μια τρομοκρατική που να πυροβολεί TV star, για να δεις πότε εξαφανίζεται η σαβούρα.
άντε πάλι με τους mary and the boy, αν δεν τους γουστάρεις απλά τους αγνοείς, δεν μπαίνουν με το ζόρι και στο σπίτι σου. ενώ τον αρναούτογλου [και τον μικρούτσικο ακόμα χειρότερα] τον τρως στη μάπα αναγκαστικά. γιατί δεν μπορείς να κάθεσαι συνέχεια μέσα στο σπίτι σου με κλειστή την τηλεόραση, πας κι επισκέψεις.

Fade είπε...

>intarunner
Είσαι μεγάλος κλισέ επαναστάτης.. Σκότωσε εσύ κανέναν αν είσαι μάγκας ή αλλιώς κλάσε μας καμμιά μάντρα...με κάθε respect...

Fade είπε...

>m.hulot
Οι TV-stars δεν εξαφανίζονται ποτέ...ΚΛΩΝΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ! Οπότε κλείσε την TV, άσε τις τυπικές επισκέψεις και πήγαινε μια βόλτα στο δάσος, βουνό ή θάλασσα ΜΗΠΩΣ και σου φύγουν οι προβλέψιμες δολοφονικές σου διαθέσεις!
PEACE

Chaca-Khan είπε...

Re τί έχετε πάθει όλοι και τη λέτε ο ένας στον άλλον; Πώωωωωωωωωωωωωωωωωω...

Kyrios Elefantas είπε...

προφανώς υπάρχει θέμα για να τη λέμε ο ένας στον άλλο και το συζητάμε και αυτό νομίζω οτι πρέπει να κάνουν οι άνθρωπποι όταν διαφωνούν yo

Kyrios Elefantas είπε...

προφανώς υπάρχει θέμα για να τη λέμε ο ένας στον άλλο = προφανώς , για να τη λέμε ο ένας στον άλλο , υπάρχει θέμα.

Chaca-Khan είπε...

καλά τότε

Ανώνυμος είπε...

@ Fade

me kathe respect an eisai apo th Salonica kai pligwthikes me to sxolio mou TUFF. Exw megalous desmous me thn polh mias kai toulaxiston dyo kontinoi mou anthrwpoi einai apo ekei. Ayto den shmainei oti den mporw na kanw kritikh kai oti h polh DE VOUTAEI head-on sto 'dhmioyrgiko' vourko, the exact opposite happens. Pera apo kapoia sygkekrimena pragmata opws HipHop activities, to festival, some nights, some v. nice exhibitions, kapoia venues gia ola ta prohgoumena ktl. it's all about Gyros, Mpalla, Ellhnikh Shmaia, Ekklhsia kai alla tetoia PARAKMIAKA pragmata pou mono ton anthrwpo apo ekei pou einai anoixtomyalos den antiprospevoun. Proswpika san meros thn goustarw poly thn polh, apla einai h maza-mizeria pou kataplakwnei ta panta ekei panw pou me xalaei.

sorry an se ethikse ayto pou eipa. den exw tipota me thn polh.

TWRA, an thixtikes giati ti lew se kapoion pou yposthrizei ton Arnaoutoglou kai sto idio to vlakweides ton Arni tote ti na sou pw, it's your opinion. They are like arseholes, EVERYBODY's got one.

Pera apo ayto kai sevomenos thn eleftheria apopshs tou kathenos it's all good alla krata th xolh gia thn party sou.

PS: ETSI einai ta forums kai ta blogs, it's easier to throw offenses left right n centre.. ME tosh katapiesh ekei eksw oloi einai pio eykolo na ekfrazontai "synaisthimatika" on a blog or forum. TSAMPA magkia ligo alla toulaxiston akougetai KATHE ekfrash

ayta ta oliga apo mena kai ta peri klise epanastaths ksereis poly kala pou na ta sfhnwseis tzampaman, OK> filakia

cracked είπε...

(Intrarunner χωρίς παρεξήγηση, με τόσα αγγλικά που χρησιμοποιείς μου φέρνεις στο μυαλό διαφήμιση cosmote)

Και για να πω και γω την μαλακία μου, μου φαίνεται πολύ ηλίθιο σε αυτό το blog που υπάρχει μια διαχρονική τάση κραξίματος των tv star.Οκ, είναι καραγκιόζηδες προφανώς και το επίπεδο της tv είναι πολύ χαμηλό.Και προφανώς το αν θα είναι ο Αρναούτογλου ή κάποιος άλλος δεν έχει καμία σημασία.Αλλά αυτό αντιπροσωπεύει το μέσο επίπεδο του Έλληνα και το δημιουργεί συγχρόνως, αφού η σχέση είναι αμφίδρομη επομένως ή σου την σπάει το "μέσο επίπεδο" ή το Μέσο(tv) και κράζωντας απο τα blog δεν προσφέρεις τίποτα σε κανένα επίπεδο γιατί αυτοί που ασχολούνται με τα blog το ξέρουν ήδη.Άρα αν πράγματι γουστάρεις να φανείς και να πάρεις σαφή κοινωνική θέση όργάνωσε μια πορεία στην Πανεπιστημίου και κάψε τις τηλεοράσεις σου ή κάνε το αντίστοιχο με πανό "Αισθάνομαι πολύ άσχημα που ζω στην Ελλάδα γιατί νομίζω ότι δεν εκπροσωπώ το μέσο όρο και θίγομαι γενικότερα αισθητικά,αλλά επειδή δεν έχω λεφτά (ή τ'αρχίδια) να πάω στην Σκανδιναβία και πρέπει να κάτσω εδώ σας παρακαλώ ανεβάστε λίγο το επίπεδο σας".Μαλακισμένοι αφορισμοί τύπου να πεθάνουν όλοι, σε κάνουν πιο κάγκουρα απο τον κάγκουρα και μάλιστα ελιτιστή κάγκουρα.Στον πούτσο μου ο Αρναούτογλου.Μπορεί στην πραγματικότητα να είναι δέκα φορές πιο συνειδητοποιημένος απο εμένα.Αλλά δεν είναι στον πούτσο μου ο Ψωμιάδης(πχ) γιατί πολιτεύει αυτό το οποίο απεχθάνεσαι.Αυτά προς το παρον.

Chaca-Khan είπε...

Διαφωνώ!

αλλά ρε σεις βαριέμαι να γράψω. Αφού εμείς μπορούμε να τα λέμε κ από κοντά! μου φαίνεται πολύ περίεργο που τόσοι παρεξήγησαν το συλλογισμό μου, γιατί πρόκειται για έναν συλλογισμό που απλά ξεκίνησε από τον αρναούτογλου που τον είχα μπροστά στην ανοιχτή τηλεόραση εκείνη τη στιγμή και με τρέλανε το άτομο ρε! Ο συλλογισμός ήταν πολύ απλός και μου φαίνεται περίεργο απ΄ την πλευρά μου που τόσοι πολλοί κάνουν λόγο για το ότι εδώ στα blogs τα ξέρουμε όλα αυτά και γι αυτό είμαστε εδώ άρα τί. Κι επίσης το post σαν (αφ)ορμή είχε τα γεγονότα blogme.gr και τις προσπάθειες των bloggers να νοιώσουν κοινότητα απέναντι στη μαλακία που έρχεται από το παγιωμένο ως σύστημα κατεστημένο (πολιτικό,μιντιακό κτλ) που ούτε κανε έχει μυριστεί τί είναι αυτό που συμβαίνει και ποιες είναι οι πιθανές πολιτικές του προεκτάσεις σε 20 χρόνια από τώρα. Και το ποιο θα είναι το ταμπλό που θα παίζεται το παιχνίδι των new media σε 20 χρόνια έχει να κάνει με ζυμώσεις που γίνονται τώρα. Και πραγματικά τα πράγματα ακόμα (περιέργως) είναι αρκετά ανοιχτά και γι αυτό γίνεται πόλεμος ρε κάθε μέρα. Σκέψου πόσο απλό θα ήταν να μην υπάρχει το κουμπί copy-paste γιατί ΕΤΣΙ. Οι περισσότεροι ούτε καν θα το σκέφτονταν. Και εν πάσει περιπτώσει δεν ξέρω πώς τα λέω εδώ, αλλά επειδή με αυτά ασχολούμαι, εσείς που είστε εσείς αν ενδιαφέρεστε μια φορά να τα πούμε γιατί έχω να σας πω διάφορα που δεν έχω την ενέργεια και τη θέληση (ακόμα) να κάτσω να απλώσω εδώ. Εδώ μπορεί να φτάσω όταν μια συγκεκριμένη στιγμή (ακούς αρναούτογλου απέναντί σου) φορτώνω. Και προτιμώ τα posts μου να αποτυπώνουν αυτό παρά να γράφω δοκίμια με επιχειρήματα γιατί εγώ έτσι γουστάρω να χρησιμοποιώ το μέσο μου για την ώρα.

ΥΓ:(cracked): πριν από λίγο καιρό ,είχες ανεβάσει ένα video αλλά εγώ δεν είχα ακόμα dsl για να το κατεβάσω. Θέλω να το δω--> ανέβασέ το πάλι κάπου please. Τί έγινε με τα πανεπιστημιακά;

Chaca-Khan είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
psarras είπε...

Είστε όλοι για το πούτσο!!

Chaca-Khan είπε...

επιτέλους, μια καλή κουβέντα!

cracked είπε...

@ chaca: Ok θα σου στειλω το link μόλις το ανεβάσω.Τα υπόλοιπα ακόμη στην αναμονή(κοινώς κωλοβαράνε).
Και έχεις απόλυτο δίκιο ότι ο καθένας γράφει κ αντιλαμβάνεται διαφορετικά αλλά πολλά ποστ σου μου φαίνονται διφορούμενα καμιά φορά(κρίνοντας πάντα το γραπτό αποκλειστικά) και η κρ΄΄ιση μου αφορούσε κυρίως τα comments που ακολούθησαν.