Σελίδες

Δευτέρα 8 Μαΐου 2006

Zωή : οδηγίες χρήσεως

Ξύπνα , τεντώσου , βάλε μουσική. Κάτι με φωνητικά.
Φτιάξε καφέ. Όχι nescafe για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα , θα σου τσακίσει τα νεύρα. Ο γαλλικός είναι η καλύτερη φάση αν και είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θες με το στομάχι σου.
φάε κάτι καλό για πρωινό, πιές πορτοκαλάδα. Μάθε να χέζεις πάντα την ίδια ώρα της μέρας.
πάρε το ποδήλατο (γάμα το αυτοκίνητο) , τράβα στη δουλειά , δούλεψε τόσο όσο χρειάζεται για να είσαι ικανοποιημένος , όχι όμως και τόσο ωστε να έχεις ξεχάσει γιατι κάνεις αυτή τη δουλειά.
Γυρνα απο τη δουλειά και μη λυώσεις σπίτι. Κάνε κάτι δραστήριο. Η δράση θα σου φέρει καλή τύχη.
Πήγαινε σε πάρτυ , μίλα με κόσμο , τσίμπα τους άλλους στον κώλο και τη στιγμή που γυρνάνε να σε κοιτάξουν κάνε οτι συζητάς κάτι τρομακτικά σημαντικό. Αν επιμείνουν να σε κοιτάνε , κάτσε να τις φάς για την αγένειά σου.
Να είσαι ευγενικός παντού εκτός απο το κρεββάτι. Το είδος αυτό της αγένειας είναι εκ φύσεως ευγενές.
Εκτός απο καλό σεξ κάνε και πολύ σεξ.
Όταν νομίσεις οτι έχεις κάνει αρκετό , κάνε λίγο ακόμα. Πρόσεχε μην το υποτιμήσεις αλλα και να μην το υπερτιμήσεις. Με αυτό τον τρόπο θα δικαιωθείς και θα είσαι σύ-ζυγος.
Να ξυρίζεις τις τρίχες στα γεννητικά σου όργανα. Κανείς δε γουστάρει να καταπίνει τρίχες. Με τον ίδιο τρόπο να λες την αλήθεια.
Να γελάς συχνά αλλα όχι συνέχεια.Πρώτα μάθε να γελάς με τον εαυτό σου. Έπειτα, το πείραγμα σου οι άλλοι θα το δεχτούν με χαρά.Το βασικό είναι να χαμογελάς. Δεν υπάρχει μέθοδος για αυτό , πρέπει να είσαι έτοιμος να ξαφνιαστείς , να μάθεις να είσαι και παθητικός. Η παθητικότητα την κατάλληλη στιγμή θα είναι το ίδιο με τη δράση την κατάλληλη στιγμή.
Μη στέκεσαι ποτε για πολύ ώρα αναποφάσιστος ανάμεσα σε δύο δρόμους. Οι άνθρωποι αλλάζουν , οι δρόμοι κλείνουν , τα πουλιά μεταναστεύουν , οι οδοστρωτήρες δε φρενάρουν.
Να ξέρεις οτι τα πάντα είναι θεμα καλού timing αλλα να μην το επιδιώκεις. Ο συγχρονισμός θέλει δύο τουλάχιστον πράγματα για να γίνει. Όπως η συνομιλία στο τηλέφωνο.
Χρησιμοποίησε το τηλέφωνο . Μην επιτρέψεις όμως ποτέ σε μια τηλεφωνική συσκευή να σε χρησιμοποιήσει.
Να κάνεις πολλά ταξίδια αλλα αν δεν έχεις λεφτά και δε μπορείς , τότε να χαίρεσαι που έχεις βάλει στόχο στη ζωή σου να βρείς λεφτά για να κάνεις ταξίδια. Να θυμάσαι παντα οτι όλα τα ταξίδια ξεκινάνε απο ένα μόνο βήμα.Και οτι το μεγαλύτερο ταξίδι γίνεται όταν είσαι ακίνητος.Αν θες οπωςδήποτε να δείς άλλα τοπία , κάτσε ακίνητος. Θα γυρίσει η γή για σένα.
Φάε πολλά φρούτα. Ποτε μα ποτε μην πιείς λεμονάδα νωρις τα ξημερώματα μετά απο rave party με άδειο στομάχι.
Πάρε ναρκωτικά αν αυτό πραγματικά θες αλλα να θυμάσαι πάντα οτι είναι και αυτά μια τηλεφωνική συσκευή. Ουσιαστικά δεν βλέπεις με ποιόν μιλάς , μπορεί να εξαπατηθείς και να σου χρεώσουν γούνες στην πιστωτική σου και το χειρότερο απο όλα μπορεί τελικά αυτό το τηλέφωνο αντι να το χρησιμοποιείς να σε χρησιμοποιήσει.
Καλύτερα να μην έχεις πιστωτική. Καλύτερα να αγοράζεις τα τυριά και τις ηλεκτρικές συσκευές με μετρητά. Στην τελική να θυμάσαι οτι τα τυριά είναι απλώς τυριά , οι ηλεκτρικές συσκευές απλώς ηλεκτρικές συσκευές και τα μετρητά δεν είναι τίποτα. Αν πιστέψεις οτι ενα χαρτονόμισμα είναι κάτι πραγματικό , τότε θα ζήσεις μια ζωή στη κόλαση.
Πήγαινε αν θέλεις στην εκκλησία αλλα μην περιμένεις τη μέρα της κρίσεως . Είναι ήδη χιλιοειπωμένο αλλα η μέρα της κρίσεως βρίσκεται ήδη εδώ.Καλύτερα να περιμένεις το λεωφορείο παρότι κατα κάποιο τρόπο και αυτό είναι ήδη εδώ.
Αν πλένεις εσύ τα ρούχα σου , μάθε τις σωστές αναλογίες απορρυπαντικού και μαλακτικού. Αν δεν πλένεις εσύ τα ρούχα σου , μάθε να το κάνεις.
Αν θέλεις κάπνισε. Να ξέρεις όμως οτι το πιο πιθανό είναι οτι θα πεθάνεις απο αυτό και να το κληρονομήσουν και τα παιδιά σου. Αν πιστεύεις οτι κάποια μέρα θα πεθάνεις ούτως ή άλλως τότε ξανασκέψου το γιατι τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Να πάς σε πολλούς γάμους αλλα και σε πολλές κηδείες. Για τον εαυτό σου όμως φρόντισε αυτά τα δύο να τα κάνεις μόνο μία φορά το καθένα.
Φορα πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών .Πολλά διαφορετικά είδη εσωρούχων. Γυναικεία και αντρικά.
Πήγαινε στο σουπερμάρκετ αλλα μη συχνάζεις εκεί.
Για το όνομα του θεού μη βλέπεις πολύ τηλεόραση. Όσο περισσότερη αντέχεις να δείς τόσο πιο χάλιας και μάπας είσαι. Αν δουλεύεις σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι και η δουλειά σου απαιτεί απο εσένα να βλέπεις πολλές ώρες τηλεόραση τότε βρές άλλη δουλειά. Γίνε σκουπηδιάρης , έχει και γαμώ τα φράγκα.
Ακου πολλή μουσική και παράλληλα τρώγε γλειφιτζούρια αλλα μετα να πλένεις τα δόντια σου.
Δες πολλές ταινίες. Μη βιαστείς να κράξεις μια ταινία πριν τελειώσει , μερικά έργα δικαιώνονται στο τέλος τους , όπως ακριβώς η δημιουργία του κόσμου.
Διάβασε πολλά βιβλία.Την αλίκη στη χώρα των θαυμάτων , το Δον κιχώτη , Το ΤαόΤεΚίνγκ , τους Άθλιους του βίκτωρος ουγκώ , τη Γραμματική της φαντασίας του Τζιάννι Ροντάρι , το Κοντραμπάσσο του Ζίσκιντ , ότι θές. Μη ντρέπεσαι να ρίξεις μια ματιά και στο playboy αλλα μην θεωρείς οτι αυτό που διαβάζεις είναι βαθυά φιλοσοφία παρότι ένα γυμνό σώμα είναι ίσως ότι πιο σοφό έχει υπάρξει.
Κάνε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου γυμνισμό. Αν ντραπείς που το έκανες , τότε ξανακάντο μεχρι που να σταματήσεις.
Επίσης τουλάχιστον μια φορά φάε κινέζικο. Αν δε σου αρέσει μην αντιπαθήσεις τους κινέζους. Το ρύζι του ατμού είναι και αυτό αναπόσπαστο κομμάτι του σύμπαντος όπως και εσύ. Αν δεν είχες διάνοια θα το αποκαλούσες "μωρό μου" .
Αν κάποιος δίπλα σου πεινάει , να έχεις υπόψη σου οτι πεινάς και εσύ το ίδιο με εκείνον και ας έχεις γεμάτο στομάχι. Αν δίπλα σου κάποιος τρώει παραπάνω απο εσένα και δε σου δίνει και η κοινωνικοπολιτικοθρησκευτικοοικονομική ζωή στον πλανήτη πάει απο το κακό στο χειρότερο , τότε σπάστου τα μούτρα και ξανακάνε τη μοιρασιά δίκαια.Μετα πηγαινε στο νοσοκομείο αυτόν που του έσπασες τα μούτρα και πλήρωσε εσύ το λογαριασμό. Να θυμάσαι οτι εξουσία πρέπει να έχεις μόνο πάνω στον εαυτό σου.
Αν επιθυμείς κάτι που σε ξεπερνάει θυσίασε ενα μερος του εαυτού σου και θα το αποκτήσεις. Οι πετυχημένοι γάμοι έτσι γίνονται.
Αρνήσου αυτά που θές για να τα αποκτήσεις. Αν θες απλά να περνάς καλά , φρόντισε κάποια στιγμή να περάσεις δύσκολα. Κανείς δε μπορέι να είναι ευτυχισμένος για πάντα.
Ότι και να κάνεις , ποτέ μα ποτέ μην εμπιστευτείς εκείνον που σου λέει τι να κάνεις χρησιμοποιώντας ρήματα σε προστακτική . Αν μάλιστα αυτό έχει τη μορφή post σε blog στο Ιnternet τοτεκάνε μια καταγγελία στον provider για επικίνδυνες πληροφορίες που παρουσιάζονται ως αντικειμενικες ενω είναι υποκειμενικές.
Φρόντισε για την ελευθερία του άλλου και άσε τους άλλους να φροντίσουν για τη δική σου . Αυτό κάντο σε 2000 χρόνια που θα είμαστε όλοι ιδέες.
Να σέβεσαι τους άλλους και να είσαι αξιοπρεπής. Εκτός απο κάποιες φορές που θα βρεθείς κλασμένος στο αλκοόλ και θα σου πετάνε κουβάδες απο τα μπαλκόνια.
Να πίνεις πολύ νερό (όχι πάνω απο 1 λίτρο την ώρα) αλλα καλό θα ήταν να μην πίνεις το νερό απο τους κουβάδες που σου πετάνε όταν είσαι κλασμένος.
Αν είσαι πολύ συχνά κλασμένος και σου πετάνε συνέχεια κουβάδες , κουβάλα μαζί σου ομπρέλλα ή χρησιμοποίησε τις εναλλακτικες δυνατότητες αντίληψης που προσφέρει το αλκοόλ για να εμβαθύνεις στο νόημα της βαρύτητας παρατηρώντας τους κουβάδες να πέφτουν.Αν έχεις θεσσαλονικιό rock συγκρότημα γράψε ενα τραγούδι που θα λέγεται "είδα εναν κουβά να πέφτει".
Να θυμάσαι οτι η γη δεν ανήκει σε εσένα αλλα στις πέτρες. Βρίσκονται εδώ πολύ πριν απο εσένα. Ποτε μην θεωρήσεις ζωντανό μόνο ότι κινείται.
Να αγαπάς τα δέντρα και τα ζώα. Ακόμα και αυτά που τρώς. Αν κάποιο ζώο ή δέντρο φάει μια μέρα εσένα , αγάπησέ το και αυτό . Εκείνο είναι βέβαιο οτι σε αγαπάει.
Μη μένεις πολύ καιρό στην πόλη. Πήγαινε στη φύση και απλά κοίτα τη φάση. Όταν επιστρεψεις στην πόλη μη πιστέψεις οτι η πόλη είναι εκτος αυτής της φάσης.Οι εποχές δε σταματάνε να αλλάζουν επειδή στην πόλη δε φαίνονται. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ύπνο.
Τελικά θυμήσου όταν η μέρα τελειώσει και βραδιάσει να πας σπίτι και να κοιμηθείς. Το μόνο βέβαιο είναι οτι ακόμα και αν δε θυμάσαι τίποτα την επόμενη , όταν ξαναβγεί ο ήλιος θα ξαναξυπνήσεις.

28 σχόλια:

Blonde είπε...

Άψογος!!!

άρχοντας Κώστας είπε...

απίστευτο!

:):)

τώρα μένει να βρω έναν εκτυπωτή και το μοιράσω!

να 'σαι καλά

omoyomo είπε...

Εγώ θα σε καταγγείλω για ανορθόγραφο πάντως.

greekgaylolita είπε...

Τελικά ο Buzz
ειναι για τα μπαζα!
Long live the elephant:))
Μα τον Τουτατη!(και το Moulin Rouge)

unpause είπε...

Ευχαριστούμε!! Για αυτά που δεν είχαμε σκεφτεί, γι άυτά που είχαμε κάποτε σκεφτεί και τώρα είχαμε ξεχάσει και βεβαίως, για το πως μας τά πες!!

unpause είπε...

Α! @ βλάξ: σου χαρίζουνε το γαϊδαρο και τον κοιτάς στ' Arxedia... που λένε! :)

Charlie Alexandra είπε...

σου το είχα πει ελέφαντα οτι θέλω να γίνουμε φίλοι σ'ενα comment που είχες κάνει και πήγαινε ως εξής- αν θυμάμαι καλά: αγκα αγκα αγκα. Νύσταζα, πέρασα τα μάτια μου πάνω από το κείμενο, διάβασα μια λέξη, παράγραφοκλπκλπκλπ. Δεν το παθαίνω συχνά...

Ανώνυμος είπε...

elefantas for president!

αερικο είπε...

Τελειο κειμενο..πολλες σκεψεις μου ηταν απαραιτητες, ευχαριστω που τις μοιραστηκες!

cracked είπε...

Elefantas for θρησκευτικός ηγέτης!:p

Thrass είπε...

27/40

8-bit είπε...

increeible.

thebigbip είπε...

amazinig

NetKerveros είπε...

Εμένα μου άρεσε η προσταγή για πολύ sex!

Ανώνυμος είπε...

Όοολε.. Πολύ καλό! :)

averel είπε...

Εισαι ο λιγοτερο χοντροπετσος ελεφας που γνωριζω. και γνωριζω πολλους.

Kyrios Elefantas είπε...

ωπα τι ανορθογραφία έκανα ? πάντως αν με ψηφίσετε για πρόεδρο θα κάνω το πολύ σεξ υποχρεωτικό για όλους και το στοματικό θα διατίθεται και σε σταθμούς του μετρό στα ίδια σημεία που βρίσκονται τα έντυπα freepress.

Ανώνυμος είπε...

χαχα καλό!
Είσαι απίστευτος

Chaca-Khan είπε...

όμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxa!
elefantas for king of the jungle!

Ανώνυμος είπε...

But trust me on the sunscreen…

Jamella είπε...

this is not an elefant, this is an all weather multi tasking pistol!

Chaca-Khan είπε...

http://apallou.blogspot.com/2006/05/blog-post_09.html

Annabooklover είπε...

Το Σεπτέμβριο αγόρασα ένα βιβλίο που λέγεται Ζωή:Οδηγίες Χρήσεως του Ζορζ Πέρεκ και περίμενα να βρω κάτι τέτοιο. Μέχρι τη σελίδα 76 που διάβασα δεν βρήκα τίποτε. Ευτυχώς όμως διαβάζω μπλογκ!
Thanks

Annabooklover είπε...

Το Σεπτέμβριο αγόρασα ένα βιβλίο που λέγεται Ζωή:Οδηγίες Χρήσεως του Ζορζ Πέρεκ και περίμενα να βρω κάτι τέτοιο. Μέχρι τη σελίδα 76 που διάβασα δεν βρήκα τίποτε. Ευτυχώς όμως διαβάζω μπλογκ!
Thanks

Kyrios Elefantas είπε...

@annabooklover ναι ομολογώ οτι έκλεψα τον τίτλο (sob με πιάσανε ρε γμτ) , και εγώ οταν είχα αγοράσει το βιβλίο φανταζόμουν ενα τέτοιο ύφος αλλα παρόλα αυτά το βιβλίο είναι πολύ καλό και στα σκάει με delay αυτά που θέλει να πεί προτείνω να σπάσεις το φράγματ των 76 σελίδων :)

Ανώνυμος είπε...

Enjoyed a lot! hot lesbians in action acura rsx gear set Toy shop in london acura legend radio code penis advice Acura cl picture type s Hosted exchange server dedicated exchange e mail server Cosmetics in englewood fl florida Laser hair removal in wisconsin acura mdx tires acura rsx tuning Dishwasher leaving sediments on dishes 1960 cadillac trunk lock Which country has the highest gay population manhattan acura Toyota tacoma customs Look down my shirt Kia sportage upgraded

Misirlou Oubliez είπε...

Ρε γαμωτο, ρε γαμωτο, οσες φορες και να το διαβασω δεν το χορταινω.

Μιλαμε, τοσες φορες δεν εχω χαζεψει ουτε τη ασχετη σκηνη στο πρακτορας ΧΧΧ με τον Βιν Ντιζελ (παρεπιπτοντως καλο παλλικαρι ο Βιν) στην οποια ο Βιν παρακολουθει απο μακρια το καστρο και ξαφνικα χωρις λογο ζουμαρει η καμερα σε δυο κομπαρσους-φρουρους για να πουν τα παρακατω λογια "Τα νεα σου", "Ε η ζωη ειναι σκατα", "Ε, και τι να κανεις ομως" και μετα να συνεχιστει κανονικα η ταινια...

Θαμπς απ ρε.