Σελίδες

Τρίτη 16 Μαΐου 2006

TΡOMOKΡATIA, ΡAΔIENEPΓEIA, ARXEDIA MEDIA

Όπως καλά έχετε καταλάβει, σκοπός μας είναι να κατακτήσουμε τον κόσμο... και να τον ανατινάξουμε.

Διασκορπισμένοι στα 4 σημεία του ορίζοντα προσηλιτίζουμε καθημερινά, μορφώνουμε και στη συνέχεια εκπαιδεύουμε στρατιές ανήλικων gay αγοριών, που στο μέλλον θα χρησιμοποιηθούν ως εμπροσθοφυλακή σε ομαδικές επιθέσεις αυτοκτονίας μέσα στα ίδια σας τα σπίτια..

Διαφθορά, Προβοκάτσια, Σοδομισμός, Αμνησία. Βασιζόμενοι σε αυτές τις 4 Αρχές προσκυνούμε κάθε βράδυ σκοτεινές θηλυκές θεότητες, αφού πρώτα τις βαπτίζουμε με αγγελικά ονόματα προκειμένου να μπορούμε να κυκλοφορούμε icognito ανάμεσά σας.. Οι περισσότεροι από εμάς έχουνε μάτια γάτας, ένας έχει ουρά και τρεις είναι βρυκόλακες. Γαλουχήσαμε την ιδεολογιά μας ύστερα από ατελείωτες ώρες συζητήσεων διαλογιζόμενοι πάνω σε κείμενα Σαρτρ, Βίκτορος Ουγκό, Χίτλερ και Ρήγα Φεραίου. Κατά τη διάρκεια των συνεδρειών μας κλείνουμε τα παράθυρα και καταναλώνουμε ακατάπαυστα LSD, ηρωίνη και αλκοόλ (ταυτόχρονα). Η πρώτη μας συνεδρεία κράτησε 3 εβδομάδες. Δυστυχώς τότε ένας από εμάς πέθανε. Οι αισθήσεις μας έχουν οξυνθεί σε τέτοιο επίπεδο, που μπορούμε να σας κάψουμε και να μην το πάρετε χαμπάρι..

Είμαστε ταγμένοι στους όρκους μιας αρχαίας ερμητικής διδασκαλίας και αναπαραγάγουμε πιστά απόκρυφους γνωστικιστικούς κώδικες. Το ευαγγέλιο του Ιούδα εμείς το γράψαμε. Το τοποθετήσαμε κρυφά πριν από μερικά χρόνια σε μία σπηλιά της Αιγύπτου, ύστερα από ένα προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στην έρημο του Σινά, για να κάνουμε φάρσα στον κόσμο και να γελάσουμε. Περιττό να πω ότι ακόμα γελάμε.. Πιστεύουμε στην έλευση του Αντίχριστου. Γνωρίζουμε, ότι έχει γεννηθεί και ότι μεγαλώνει στην οδό Ύδρας 36 στην Κυψέλη. Η μαλακία είναι ότι εγώ είμαι ο πατέρας..


Έχουμε την τεχνογνωσία να κατασκευάσουμε πυρινικές κεφαλές, ικανές να οπλιστούν μέσα στα επόμενα 15 λεπτά και να πλήξουν ακαριαία το Πεκίνο και ειλικρινά άμα δε μας δώσετε μέχρι αύριο 7.000.000.οοο.000.000.000 δολλάρια θα το κάνουμε. Δεν κάνω πλάκα. Οι μισοί από εμάς είναι επιστήμονες (οι άλλοι μισοί είναι ποιητές και ζωγράφοι) και ο 8- Bit είναι δόκτωρ αστροφυσικής. Όποιος τολμήσει να μας κάνει συστάσεις θα του σπάσουμε το κεφάλι. Οι ανταποκρίσεις μου από την Ταυλάνδη ήταν μία απάτη. Στην πραγματικότητα μόλις γύρισα από το Ιράν, όπου διαπραγματευόμουν την αγορά 8 τόνων ουρανίου. Για αντάλλαγμα θα δώσουμε χασίσι. Τώρα βρίσκομαι στη Β. Κορέα. Ο πρόεδρος Kim Jong Il (που είναι και αυτός blogger) σας στέλνει χαιρετίσματα..

Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει. Μια καινούρια δύναμη θα ανατείλλει. Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας. Πιστεύουμε στην Αγάπη, σε ένα νέο είδος Αγάπης. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι καταστροφικό..

Pinitenziagite

"Claritas" στα λατινικα σημαίνει διάυγεια

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βίβερε περικολοζαμέντε!

J95 είπε...

Λοιπόν, τουλάχιστον ο πρωινός μπάφος πρέπει να νομιμοποιηθεί.

Chaca-Khan είπε...

Αχχαχαχαχαχαχαχαχαχα (ειλικρινά, πρέπει να μας πει πού στο διάολο βρήκες internet εκεί πέρα)
http://potatojunkie.wordpress.com/2006/05/15/the-asphalt-world/
αχαχαχχαχαχαχααχαχα
ΝΑι.ναι.ναι.γιάμαγιάμαγιάμαγιάμαγιάμαγιάμα..

Γιουτζίν είπε...

αχαχαχαχαχαχαχαχα

NetKerveros είπε...

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Ψαράς!!! Αιτήσεις για καινούργια μέλη στην οργάνωση δεχόσαστε?

Chaca-Khan είπε...

κάποιοοοοοοοοοοοοο παραλήρημα έτσι?

mindstripper είπε...

Έχει φυτείες η γειτονιά και αν ναι, μήπως υπάρχει και γραμμή DSL;

Chaca-Khan είπε...

mindstriper: !!!!! (respect)

Kyrios Elefantas είπε...

αδελφέ της μεγάλης νυχτερίδας και ιππότη Πελεκάνε του μικρού κύκλου


αποστέλω ευγενικά χαιρετίσματα και σχηματίζω στο έδαφος σημαδι αναγνώρισης. Όπως παντα είσαι μεσα στο μυαλό μου και μερικές ώρες μπροστά απο μένα. Για το πρώτο σε αγαπώ , για το δεύτερο σε μισώ θανάσιμα.Έτσι όπως πρέπει δηλαδή.

ο βοηθός του αποθηκάριου είναι τώρα δικός σου δάσκαλος.εύχομαι να βγάλεις άκρη με τη γλώσσα του γιατι η γλώσσα του δεν είναι άλλη απο τη γλώσσα της β....
Σύντομα σε περιμένει μια γιορτή διότι είσαι άνθρωπος της δράσης. Το μέλλον λέει ενδοσκόπηση.Τελικά μέσα απο τα σύννεφα θα βγεί ο ήλιος.
Σε 2 μήνες απο τώρα θα πίνουμε όλοι μαζί ρακόμελα και θα ξανα-ανακαλύπτουμε ότι έμεινε πραγματικά κρυμμένο.
Σε προειδοποιώ , φυλάξου απο τους Ιησουίτες.Ειναι πολύ μουνόπανα.

Με απεριόριστη κατανόηση
ο αδελφός σου, υπατος καγκουρώ και τοποτηρητής Αθηναγόρας


ΥΓ πενιτενζιάτζιτε και εσείς εκεί

N.I.T. είπε...

...fovamai

neraida είπε...

κοίτα τι παθαίνει κανείς αν του σπάσουν τα γυαλιά και φάει στο καπάκι ληγμένα ψάρια....

τσ τσ τσ τσ....

Kyrios Elefantas είπε...

τα γεράκια του διαστήματος (εεεεε silverhawks ή κάτι τέτοιο , αλλα στην πραγματικότητα είμαστε εμείς.Ο λευκός είναι ο Chaka-Khan ,o μπλέ ο 8-βιτ , η γκομενίτσα απο πίσω η Άριελ τοποθετημένη έτσι ωστε να μη φαίνεται η ουρά της , το κοντό-βλαμμένο είναι ο psarras και o χοντρός είμαι εγώ .Τοτε ημασταν 5. Σημερα είμαστε 10 , αυριο όλο το σύμπαν ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ και ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)