Σελίδες

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2006

online Πείραμα Ταρώ+διαδραστικότητα : Επανατοπoθέτηση

Ο κύριος Ελέφαντας μετά τα πρόσφατα γεγονότα (έσωσα τον κόσμο αλλα εσείς δεν θα μάθετε τίποτα ως συνήθως) επαναπροσδιορίζει τις ανάγκες του πειράματος του

1)καλείσθε εαν το επιθυμείτε να στέλνετε στο kyrios_elefantas@yahoo.gr λευκά e-mail που δεν θα περιέχουν απολύτως τίποτα και που θα τιτλοφορούνται "κυρ-ελέφαντα κάνε φάση¨ ή "κυρ ελέφαντα , κατάπια ένα σαπούνι" ή "γειά, είμαστε αραβες τρομοκράτες και θέλουμε να δούμε αν θα μας την πέσουν αμερικάνοι πράκτορες επειδη στέλνουμε ενα e-mail που έχει πάνω το συνδυασμό λέξεων αραβας + τρομοκράτες"
οκ το τελευταίο μην το δοκιμάσετε για 2 λόγους

α)είναι πολύ μεγάλο για τίτλος
β)ζούμε σε επικίνδυνα παρανοικές εποχές

2) παρακαλείσθε επίσης να στέλνετε e-mail με τίτλο "boogiaka-boogiaka jungle is massive , hey africa people ,unite" που θα περιέχουν ερωτήσεις , τις απαντήσεις των οποίων δε θα γνωρίζετε και προφανώς θα θέλατε να ξέρετε. Ο κυριος Ελέφαντας θα επιτρέψει στον εαυτό του να απαντήσει μόνο στο είδος των ερωτήσεων που δεν έχουν σαν απαντήσεις γεγονότα που παρουσιάζονται απο τον αναζητητή ως τετελεσμενα στο μέλλον. Αυτό θα γίνει για 3 λόγους.
α) γιατι το μελλον ως τετελεσμένο είναι παράλογο ή μάλλον πιο σωστά , το μέλλον ιδωμένο σαν τετελεσμένο , είναι υπαρκτό αλλα μόνο μεσα απο ενα πρίσμα αντιληψης που δεν δέχεται οτι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου μπορεί να ανατρέψει τις τάσεις που έχουν τα πράμγατα. χμ... αυτή η λέξη θα μπορούσε να σημαίνει μια γάτα που την πάτησε το Πράμ.
β) Θα τριπάραμε πολύ άσχημα σας λέω αν μαθαίναμε οτι τα πράγματα θα γίνουν έτσι ρε δε πας να κόψεις το λαιμό σου.
γ)ο κύριος Ελέφαναταης (γαμήδι πληλτρολόγιο μή με εγκαταλείπεις τώρα) δεν διατείνεται οτι μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

3)Καλείστε επίσης να στέλνετε ερωτήσεις , τις απαντήσεις των οποίων να τις ξέρετε (ακούγεται λίγο ηλίθιο αυτό αλλα η υπόλοιπη πρόταση θα το σώσει) ετσι ωστε να μπορει να επιβεβαιωθει αμεσα το αληθες του λόγου και να μην χρειάζεται να περιμένουμε το μέλλον , παρότι ως γνωστόν , το μέλλον είναι ήδη εδω (είδατε? και γαμώ ε?)

4)Ο κύριος Ελέφαντας σαν αντάλλαγμα για την πολύτιμη συμπαράσταση των συμμετεχοντων , προσφέρει μια προοπτική ενδοσκόπησης σε σούπερ ουάου φάση .Έχετε όμως υπόψη σας οτι όλο αυτό παρότι δεν είναι αστείο , εν τούτοις είναι ένα παιχνίδι και οτι αν θέλουμε να είμαστε αποδοτικοί και σοβαροί στα συμπεράσματά μας , τότε ως παιχνίδι θα πρέπει να το δούμε.

5)Μήν στέλνετε ερωτήσεις που έχουν πολύ μεγάλο βάρος για κάποιον που πρέπει να απαντήσει , τη στιγμή που δε γνωρίζει αυτόν στον οποίο απαντάει (θα παντρευτώ ποτέ? μήπως εχω κάνει άλλα παιδιά και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? με απατάει ο σωφερ του άντρα μου με το σκύλο του μάγειρα? Αραγε θα έχει χαλάσει το χαβιάρι τόσες μέρες ανοιχτό στο ψυγείο? να μαγειρέψω σήμερα ντολμαδάκια ?) Δε θα απαντήσω σε αυτές τις περιπτώσεις γιατι πολύ απλά κωλύομαι και πραγματικά νοιώθω μικρός , πολύ μικρος παραπολύ μικρος , τοσος δα , ισα που φαίνομαι , εξαφανίστηκα

6 σχόλια:

Chaca-Khan είπε...

Kαταπληκτικό post έχω να πω.αυτό.

psarras είπε...

Tώρα μιλάς σωστά..

Jamella είπε...

μου θυμιζεις το πως κρυβονται οι ελεφαντες πισω απο τις παπαρουνες μ αυτο το "εξαφανιστηκα"

kanaka makua είπε...

Δηλαδή τον ελέφαντα μπορώ να ρωτήσω άφοβα:

Ποιος σκότωσε τον Κέννεντυ
και τι τελικά απέγινε η Λάσι;

γιατί για τους εξωγήινους έχω μάθει καθώς επίσης και για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Άλλα ερωτήματα μου που απαντήθηκαν είναι:

τα ψάρια ΔΕΝ ζουν έξω από το νερό
το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλη κότα ενώ το μονοπάτι έκανε το αυγό

έχω μία μεγάλη συλλογή από ερωτήματα που απαντήθηκαν...

Ανώνυμος είπε...

Ελυσα ολες τις απορίες μου
Ευχαριστώ για την βοήθεια
αισθάνομαι πλέον ότι μπορώ να αντιμετωπίσω το μέλλον επιτέλους με σιγουριά

Ανώνυμος είπε...

Excellent, love it! » » »